Believe

Igår var jeg på kino med Synnøve. Og endelig fikk jeg sett BELIEVE! Jeg hadde tårer i øynene igjennom hele filmen og gråt flere ganger. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor mye Justin Bieber betyr for meg, han er alt. he´s my hero. Belieber for life ♥ Jeg kunne sikkert skrevet drit mye om hvorfor jeg elsket filmen, og hvorfor jeg gråt. Men det blir for mye å skrive. Hvis du er Belieber og har sett den, så skjønner du vorfor jeg gråt og hvorfor jeg elsket filmen. 

#Believe

xox

Perfect new year´s eve dress

Har funnet den perfekte kjolen. Men det er ett problem, jeg vet ikke hvor jeg kan kjøpe den! fa*n! har sett etter en sånn kjole som dette lenge, men finner aldri ut hvor jeg kan kjøpe den. Noen av dere søte lesere som vet hvor jeg kan få kjøpt denne kjolen?
xox

281213 INSPO
Bildene fant jeg på cathinthecity.com

xox

nytt

Jeg kjøpte litt mer fra Danmark som jeg glemte å vise dere, jeg kjøpte det på båten og noe på hotellet. også var jeg og shoppet litt på metro idag med Synnøve.

Danmark:


idag:


den sorte boksen er en sminke koffert.


xox

svarene på spørsmålene

nå er da videoen ferdig. blir flau om 1-2-3 

 

xox

video på vei

Hello søte lesere! 

Nå har jeg kommer hjem fra Danmark, sitter nå og redigerer en video. altså svarene på spørsmålsrunden. Videoen kommer mest sannsynlig i morgen. uff.. denne videoen er veldig flau, så dere for nok noe å le av når dere ser den..hah
xox

Merry Christmas

Nå sitter jeg og venter på middagen. Har ikke gjort så mye idag, har bare slappet av, svømt litt og slappet av. slenger med noen bilder jeg tok ista også med ett bilde av det fine hotellet jeg bor på. Det er så fint utenfor. uffHåper alle har hatt en fin jul til nå.

xox

innkjøpene

Ja, her kommer det jeg shoppet igår. Orker ikke skrive hvor alt er fra, så hvis du lurer på hvor det er fra så kan du spørre så svarer jeg heller da.xoxo 

god jul 

Jul i Danmark

Hello, nå er jeg i Danmark! dro igår og er fremme nå på hotelrommet. Har shoppet i 5 timer og tatt spa behandling, deilig eller hva? tenkte å vise dere litt senere i dag hva jeg har shoppet, også skal jeg svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden i morgen. Også slenger jeg med ett bilde av meg i går på båten med all leopard on.

xoxo

Eminem Ft. Rihanna -The Monster (explicit)

Her er musikkvideoen til the monster, elsker denne sangen, og må bare si at Rihanna er helt nydelig i denne musikkvideoen(som vanlig)

 

xox

Dagens kledning

Hello alle søte ♥

Tenkte å vise dere dagens antrekk, og ja jeg har farget håret igjen. Skal jo få håret blondt, men må vente til alt det lilla har "vokst " slik at det kan klippes bort også bleke håret. Så jeg må ha brunt hår fremover nå, jeg personlig synes jo brunt hår på meg selv er kjedelig, men er bedre en det som var halvveis grått og lilla. 

Croptop//Bikbok__Topp over//Bikbok__Bukse//Bikbok


Dette er kanskje ikke så viktig å fortelle, men føler for å gjøre det..

også må jeg fortelle dere noe annet. Dere vet fra magic mike så har channing tatum ett danse trinn som de fleste jenter synes er "wow,nam"  trykk HER hvis du lurer på vilke av de nam nam trinnene jeg snakker om for å skjønne mer hva jeg snakker om. Nå som du har sett det kan jeg forsette.. ja.. jeg har lært meg det sånn nesten, og jeg vil bare si til dere som vil lære dere det ikke gjør det for mye.. sånn ser knærene mine etter gymmen idag når vi skulle lage dans og vi brukte med det channing tatum trinnet..

jadda.. 

xoxo

 

Romwe

Romwe har alltid mye fine klær, her er noen nye favoritter fra Romwe.com


xoxo

en bra start på dagen

Fikk en ganske bra start på dagen idag, selv om jeg ble vekket før det jeg ville. Fikk en kjærlighet på pinne med et smilefjes på når jeg våknet, tok sol og drakk kaffelatte. Det er en veldig bra start på dagen må jeg si :)


Har du hatt en fin start på fredagen?


winter inspo 

Austin Mahone- Banga Banga

xoxo

The twerk queen

Nå er jeg ganske glad for øyeblikket. Som sikkeret mange av dere har fått med dere så kommer jo selveste MILEY CYRUS til Norge i 2014 ! Idag startet førsalget for billettene og jeg fikk tak i akkurat de billettene jeg ville ha, nemlig GOLDEN CIRCEL! kunne ikke vært mer glad, får sett hu pene dama så nerme. Can´t wait. For dere som har fulgt bloggen min eller kjenner meg så vet dere at jeg elsker Miley Cyrus, hu er bare helt rå, og har håpet på at hu skulle komme til norge sååå lenge, og endelig gjør hun det. Og jeg er sikkret billetter! happy day

xoxo

Black maxi dress

Tenkte å vise dere denne kjolen jeg kjøpte for ca en uke siden, det er en kjole man kan bruke til hverdag og til pynte annledninger. Er kjempe glad for at jeg kjøpte den, og den er fra Bikbok.


#Blackdress

xoxo

sol om vinteren

Idag har jeg tatt sol i 20 minutter, ahh, så digg! elsker å kunne ha det varmt i noen minutter og glemme at det snør ute. Ble jo litt brun idag, og det var jo deilig.

xoxo

Let her go

 

Har egentlig ikke så mye å si, men sånn ser håret mitt ut nå. og hør på sangen, den er kjempe fin 

 

Nail art inspo

xoxo

Justin Bieber- All that matters (porn)

 

Demi Lovato- Neon Lights

Xoxo

rest in peace Paul Walker

:(

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits