Rebecca stella REALESE: 27 september

Gleder meg tl denne koleksjonen kommer på nelly.comGleder du deg til den kommer?

 

Hva man kan ha på seg på nyttårsaften


♡Okey, tenkte jeg skulle gi idér til hva man kan ha på seg på nyttårsaften. Her kommer noen idér  

1.Antrekk

Dette bildet er ett veldig godt eksempel på hva man kan ha på seg på nyttårsaften. Man kan bli inspirer av bildet, man trenger ikke kjøpe akkurat samme klær. finn klær du synes ligner på det du ser på bildet, eller, gjør det om til din egen med å bruke idér fra bilder med dine egene idér. og husk, høye heler.

Bildet føler for å ligge sidelengs, det får gå.2.Antrekk

Glittrende kjole, med armer. Det er ett typisk antrekk man bruker på nyttårsaften, når det er parteey.Til denne kjolen ville jeg brukt ett par med svarte høye heler.

Som eksempel denne kjolen fra nely.com3.Antrekk

Bare kom som du er, når det er fest, er ikke jeg sånn som liker å pynte meg sånn mye, ta heller å bruk den hverdagslige stilen din og gjør den litt mer pyntete. uten at det blir for pyntet. og som finish kan du slenge på deg noen høyhelte sko.

Ett godt eksempel. er sånn som hun her går på dette bildet.(explode.blogg.no)

Dere får se i morgen hva jeg skal ha på meg på nyttårsaften.

 

Beastly

Er fremdeles våken. Fordi jeg startet å se på en film med navnet "BEASTLY" Tror nok det er en av de søteste filmene jeg har sett på lenge, og da mener jeg lenge! Helt sykt, denne filmen vil jeg virkelig anbefale deg å se, det er en romatisk film.Jeg tror jeg satt å smile som en idiot nesten hele tiden, filmen var bare så utrolig søt.

 

Har du sett den?

om du har sett den, er den bare ikke helt nydelig?

 

Unicorn Blood

happy is the answer

 

4hoKSy on Make A Gif, Animated Gifs

Har ingen aning om hva jeg skal blogge om! får nok en ide iløpet av dagen ! 

God morgen

Da har victoria dratt, og jeg sitter i senga og slapper av uten sminke.. og tenker på at jeg må rydde rommet før jeg går ut senere idag..ÆSJAMEI


Jeg har jo lange vipper uten maskara også da ! 

Hva skal du idag? 

hadde du det koselig i går?

 

Farget håret til boobooo

Da er jeg med victoria gullet, har nettop farget håret hennes, mørkt! Det ble dritfint, hu kledde det kjempe bra. Og nå skal vi se på en film og slæppe helt av, helt til i morgen :)


Hu kledde mørkt hår eller hva folkens?


Også var vi innom senteret i sta, der kjøpte jeg primer

Hva skal du idag?

 

Fu*k you iMovie

Endelig når jeg får en ny mac så vil ikke iMovie funke! kææ fææn... Det vil bare ikke funke... fikk ikke derfor redigert videoen noe mer enn dette.. æh. Men her er den uansett

 

Kommenter hva dere vil jeg skal videoblogge om i de neste vbloggene :)

Happy B-day for youuuuuuu

Som jeg nevnte tidligere har kusinen min bursdag idag, så jeg kom nettop hjem fra bursdagfeiringen hennes! Hun har altså bursdagfeiring med med familie og familie venner.

Dette var det jeg hadde på meg på bursdags feiringen


Bukse//BIKBOK__Topp som egentlig er kjole//HM__Blazer//HM__Sko//Nelly.com

Noen få bilder bra bursdagen

Også kjære søtinger så har jeg også nettop filemt en liten video, så skal bare redigere litt på den også legger jeg den ut her.. Denne videoen gir ikke noe mening.. but whatever!

Hva har du gjort idag?

 

Nagle bukse

Nå har jeg nettop vært å shoppet med min kjære synnøve. Har shoppet litt, og her kommer det jeg har kjøpt idagDenne er fra hm, det er egentlig en kjole, men jeg sydde den om til en topp.


Denne buksa som jeg har på meg nå er fra Bikbok


Denne er også fra hmDårlig bilde.. men disse to maskarene er fra hm, trengte ny maskara, og har ikke prøvd de, så får teste de ut om de er bra :)

Og de klærene jeg har kjøpt idag, skal jeg bruke senere idag på bursdagfeiring til kusina mi som er blitt 15 år idag! Til dette skal jeg også ha på noen høye glittrede sko :)

Hva skal du idag?

 

En rolig dag, mye sovetid

Vell, har ikke akkurat gjort så mye idag.. har for det meste bare sovet. og når jeg ført har vært våken har jeg sett på tv. Blandt annet har jeg fulgt med på svt1 der Ulrik munther var på, og på nrk3 der JUSTIN BIEBER var, alltså konserten fra norge når han var her i år i mai! Der var jeg, kan fremdeles ikke tro jeg har sett Justin Bieber live og sett på han, liksom ikke på tv,bilde eller video. MEN I VIRKELIGHETEN! 

Uansett jeg har ikke så mye å blogge om idag.. Vet ikke hva jeg skal legge ut akkurat... så derfor sitter jeg bare nå i senga og tenker på hva dere vil lese om.. så klart det er jo ikke det jeg skriver om nå dere vil lese.. men uansett. heh. Imorgen åpner jo alle senterene igjen! ahhh, det blir deilig, blir så trist når ikke noe er åpent:( 

Hvis du går på tvNorge nå så er Alice in wonderland med Johnny Dep. Det skal jeg se på nu, digger Johnny Dep, selv om han ser ut som en klovn i denne filmen.. Er driiitredd klovner, for de som ikke hviste det.

Liker du best den gamle eller den nye "alice in wonderland" ?

 

Små kjekk svenske

For mange år siden så husker jeg at på melodi gran prix(eller hvordan det skrives) at en gutt var med der, en svensk en, da var jeg minde og han mindre så da var han bare søt og flink til å synge. Men nå når jeg søker på han på youtube så har han blitt ganske kjekk! (har jo søkt på han for ett år siden eller noe også) Og han har nettop lagt ut en ny sang,og han er utrolig flink !

Ulrik Munther mine damer og herrer

 


Hva synes du om denne svenske gutten?

 

Syke talenter

Sitter å søker litt på youtube på x-factor USA, og fant to stykker som jeg bare synes var så utrolig herlige og utrolig flinke, om dere ikke har sett de, får dere se på disse to videoene

 

 

 

Så får alle sammen ha en fin 1 juledag videre :)

 

God Jul storebror

Har vært og tent ett lys for storebroren min idag. Jeg håper han har det fint der han er nå, håper han kan høre at jeg sier at jeg elsker han og at jeg savner han, selv om jeg ikke kan høre han. For jeg savner deg og elsker deg av hele mitt hjerte Lars Erik. Er nesten sikker på at du er den gode engelen som sitter og passer på at jeg ikke gjør alt for mye galt. Jeg kunne virkelig ønske det var et nr man kunne ringe sånn at jeg kunne høre stemmen din en siste gang.. God Jul storebror håper du har det fint i himmelen!


love you 

 

Julefeiring med bestevenn

Er hos synnøve nå, hvis dere ikke viste det. Har feiret Julaften med hun denne julen. Det har vært utrolig koselig, er utrolig glad for at jeg fikk invitasjoen til å feire julen med min bestevenn. Har ikke hatt en så fin jul på lenge. Tusen takk :)

 


Håper alle sammen har hatt en strålene julaften :) 

 

God Jul

Nå er jeg hos bestevennen min, Synnøve :) jeg skal feire julaften med henne dette året, gaven min fra meg til henne var en kjole jeg har sydd og designet til henne, og jeg har selv sydd min kjole og, begge har på seg kjolene jeg har sydd:)
Blogges senere, GOD JUL

Lille Julaften

Vel, idag våknet jeg nok en gang kl 15.. deretter dro jeg på strømmen storsenter og traff to venner :)  og bla bla bla, så blei markus med meg hjem, bla bla, tv,bla bla le, også er det ikke noe mer spennende som har skjed i dag.

Dere får ha en fin kveld videre

Hva har du gjort i dag på lille julaften ?

antrekk på julaften

Okey, jeg er mere flink på å komme med ider på hva man kan ta på seg på Julaften.. Men kan jo bare komme med noen få ider til dere hva man kan ta på seg :)

Det er jo helt forskjellig fra person til person hvordan man kler seg på julaften, i den alderen jeg er i. Om man går pyntet i kjole, eller bruker bokse og en fin topp.

En ide til hvordan du kan være pyntet og sammtidig ikke for pyntet er å bruke enn sånn strikkagenser som dette:


Det er jo mange i norge som har disse type genserer, og da for å få den litt mer pynta synes jeg det kan være fint å bruke til ett svart skjørt som dette:


Jeg hadde valgt å gå uten tightsen, og tatt på noen svarte høyhelte sko, enten med glitter eller uten :)

Annen måte å pynte seg på er jo å ta på seg en fin kjole du liker, med noen høye heler.

som eksempel noen av disse fra Nelly.com


Den første du ser her kan du bruke eksempel ett enkelt smykke rundt halsen,og ett par med enkle høyhelte sko

den andre kan du ta ett større smykke rundt halsen, siden kjolen er såppas plain, og ta mer tilbehør til hvis man ønsker, og til slutt ett par høyhelte sko

den trede kjolen ville jeg helst brukt ett enkelt smykke til rundt halsen, og ett par med høyhelte sko, fargen kan være svart, eller knall røde sko, kommer ann på hvordan du vil antrekket skal bli.

eller så enkelt som mulig noe som på dette bildet, med ett stort smykke rundt halsen. (over genseren) hadde vert fint om smykket var litt langt
Jeg har sydd en kjole jeg skal ha på meg på julaften, men dere får ikke se hvordan den ser ut før jeg har den på :)

Håper dere likte idene mine.. jeg er ikke så flink med ider til julaften fordi jeg aldri har brydd meg så mye om jul før i år..


Lille lille julaften

Det er altså 22 Desember idag. Fikk sovet lenge idag, som jeg informerte dere om tidligere. Og nå har jeg nettop kommet hjem fra sånn familie ting.


Tok ikke så mange bilder, men var hos tante og fetteren min, med onkel,kusine og mamma

Kommer til å blogge om hva man kan ha på seg på julaften litt senere idag

 

FamilyTHING

Da drar jeg på sånn familie ting, så skal jeg prøve å få tatt noen bilder.. slik at jeg har noe å blogge om. Også Skal jeg prøve å få ryddet rommet bra, slik at dere kan få se rommet mitt :)


Hva skal du idag?

 

morgensveis her? nessjj

GOD MORGEN

Våknet nettop, er så deilig å ha ferie! Da kan man endelig få sove så lenge man vil. siden jeg har kort hår, når jeg våkner har jeg morgensveis...men idag var det ikke så ille da. Også skal jeg på familiegreie idag.. så blogger senere idag...


Fin og pe uten sminke og hårstyling

 

Whateverland

Vært på shopping med synnøve idag.


Fikk shoppen en del da, og her kommer det jeg kjøpte idag

Dette er fra BIKBOKDette er fra GINATRICOTOg det siste fra CUBUS


Har du noe av dette?

Eller ønsker deg det til jul?salong service

Igår var det nest siste dag på skolen, det eneste vi gjorde var å dra på en butikk ved tveitasenteret som heter salong service. Der kan man kjøpe hårprodukter og sånt som er i frisørsalonger til innkjøps pris(pluss moms) Man må være frisør eller ha ett sånt kort for å få kjøpt noe der.. Me læreren vår gjorde at vi kunne kjøpe der. Jeg kan jo gå å kjøpe når som helst jeg vil, siden jeg jobber på nikita hair.. uansett det jeg skal fram til. Her er det jeg kjøpte der:
Dette kom på ca 700 kr

Også skal jeg snart blogge om hva jeg har gjort idag :)

 

det korte håret mitt

Jeg er glad i det kortet håret mitt, love it

 

Pakker i posten

Hei, idag har jeg hentet to pakker i posten, en fra hm.com og en fra nelly.com


Her er det jeg bestilte fra h&m
Også bestilte jeg disse fantastiske skoen fra Nelly.com


Nå har jeg dette paret i både gull og sølv! elsker de

Har du noe av dette?

Eller vil du ha noe av dette?

 

 

Macbook cover decals

Uff, så lyst på sånn klistegreie man tar bak på mac'en ! Fant en jeg likte sinnsykt godt


Love it, tror jeg kommer til å bestille denne! og du kan foresten kjøpe den på etsy.com

YOU LIKE?

Hva skal jeg blogge om?

Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om! Så kom med noen idér om hva dere ønsker at jeg skal blogge om :)

Legg igjen en beskjed ! Piiiip

neglene mine denne uka

He-eey

Neglene mine denne uka har sett ut slik:

Også skiftet jeg til bare glitter 

og nå har jeg :

Også gikk jeg en liten tur på apoteket idag og kjøpte meg to lipglosser, som skal forstørre leppene ! jeg har prøvd begge i dag... det funker ikke noe serlig synes jeg, man kjenner prikking i leppene.. det er det, men det er lipgloss da

eller den funker litt.. men man ser det så vidt

Blogges

Kjekke gutter fra Degrassi

Disse 4 guttene er så sinnsykt kjekke! alle er fra serien Degassi, som jeg foresten har helt dilla på.

Så utrolig kjekke gutter, herregud !

Måtte bare få delt det med dere!

Noen av de du synes er kjekke?

Lat

Merker jeg blir lat når det gjelder blogging.. I Helgene.. Men det som gjør at jeg blogger mindre er at jeg ikke får noe respons..er ikke like gøy da!

Har ikke gjort så mye denne helga.. Har sydd en kjole,eller holder på da, er ikke ferdig enda.kan ikke legge ut bilde før den er ferdig. (For bestevennen min skal ikke se den før jeg er ferdig med den. Men dere kan få se hvordan jeg har tegnet den.(denne kjolen har jeg designet selv)

Slurvete tegning.. Men det får gå :)

ny jakke og nye sminke fra nelly.com

Som jeg sa i forje innleg fikk jeg en pakke i posten i dag fra nelly.com

Er så fornøyd med det jeg bestilte, bestillte en ny jakke som er i merket WOOLRICH


Også bestillte jeg sminke


Har du noe av dette?

Eller ønsker du deg noe av dette?

 

Den nye bebbiiien min

PÅ tirsdag fikk jeg den nye bebbiien min i posten ! fikk det som bursdagave, men den kom ikke før nå. Jeg er utrolig fornøyd med den nye Iponen min

også fikk jeg en pakke i posten i dag fra nelly.com

SÅ blogger om det senere i dag.

 

fra langt til kort

Hey, tenkte dere skulle få se en liten del av hva som har skjedd denne helgen:

Fredag:

Jentekveld hjemme hos meg


Lørdag:

-Klippte håret mitt fra LANGT TIL KORT, synnøve var med! det var litt skummelt må jeg si, men jeg er veldig fornøyd da :)


Dette bilde var rett før jeg klipte meg                                                                Og dette var litt senere på dagen

slik som dette ser håret mitt ut, når jeg har luggen nede:


Fra sidene da og bak da

Også Dette er bilder fra hele lørdagen :Søndag:

-Slappe av med synnøve, og kino senere på dagen med synnøveHva gjorde du i helgen?

JEG ER MILEY CYRUS ALLE SAMMEN!!

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits