Feelin´myself- Will.i.am ft Miley Cyrus,French Montana & wis Khalifa

xoxo

#nailart

fikset neglene mine stad, synes jeg var flink

jeg vet at neglene trengs å fylles på. men har ikke fått gjort det enda.

xoxo

Soon blond

Snart så går håret av igjen, ikke like kort som sist men kort. Det kommer til å ta noen dager før jeg får det resultatet jeg vil ha, siden jeg skal ha blondt hår igjen. Gleder meg masse til å få av extensionene. og så kort hår igjen. Starter med prossessen på fredag. can´t wait! men kommer til å savne det lilla håret da..

Inspirasjons bilder til hvordan jeg vil håret mitt skal ende opp.

xoxo

Smashbox

Idag kjøpte meg meg litt ny sminke. jeg kjøpte ny fontadtion,concealer, og primer. alt fra Smashbox. og har prøv alt på nå og er kjempe fornøyd. Annbefaler virkelig å kjøpe disse produktene

xoxo

Spørsmålsrunde- svarer på video

Akkuratt nå så har jeg ikke peiling på hva jeg skal blogge om, så tenkte at jeg kunne ha en spørsmålsrunde. Så hvis det er noe dere lurer på så spør i vei. så skal jeg prøve å svare på spørsmålene iløpet av helgen på video.

xoxo

Romwe

som dere sikkert vet så liker jeg veldig godt nettsiden romwe.com, nå har dett kommet inn litt mer nytt, og har allerede 2 gensere som jeg fikk litt lyst på 

xoxo

Bursdag

Igår hadde jeg bursdag. Og tenkte å vise dere hva jeg fikk til bursdag gave igår.

Først om morning kom bestevennen min synnøve med kake til meg og money. kaken made my day.også av mamma fikk jeg gavekort til massasje og michael kors bodylotion og parfyme

og av pappa fikk jeg ett filmkamera. men det kommer ikke før på fredag, siden det måtte bestilles. 

Xoxo

I's my Birthday

Musicmondays

Det er sikkert mange som har fått med seg at justin bieber gir ut en ny sang hver mandag i 10 uker. Jeg er sykt glad for det, jeg trodde aldri jeg skulle si dette.. Men jeg elsker mandager, og det er takket være Justin. Elsker alle sangene han har gitt ut så lang og kan ikke vente til i morgen kl 06.00 at en ny sang kommer ut. 

Hvis du ikke har hørt sangene, så får du høre på dem nå

Heartbreaker 

All that matters

Hold tight 

Recovery

Bad day 

All bad

Også har han jo også gitt ut en sang til som ikke var på musicmonday. 

Justin Bieber ft Tyga- Wait for a minute 

Hvis du ikke har kjøpt alle sangene på itunes, do it now ! 

Xoxo

Eminem Ft. Rihanna -The Monster

xoxo

Pink N sh*txoxo

Rihanna- What now

xoxo

10 ting dere ikke visste om meg

♥ Jeg er ekstremt mørkredd. Alltid vært det.

♥ Faren min ville at jeg skulle hete "Maddiken" Mens moren min ville at jeg skulle hete "marikken" eller "Maiken" . Jeg er veldig glad for at det ble Maiken.

♥ Jeg hater å stå på snowboard/slalom. Fordi jeg synes det er litt skummelt og fordi jeg rett å slett ikke er noe flink i det hele tatt.

♥ Jeg liker ikke å lese bøker. Fordi jeg har så dårlig konsentrasjon, og det er kjedelig. 

♥ Jeg har kun lest to bøker i hele mitt liv, og det er "doplin" og "fifty shades of grey"

♥ Jeg har ikke vært forelsket i noen på 2 år. (hvis du ikke teller med Justin Bieber og Ronnie Banks )

♥ Jeg er ikke fornøyd med hvordan ansiktet mitt ser ut.

♥ Jeg er somoftes ganske sur om morningen.  (Mest de dagene jeg ikke får sovet så lenge jeg vil)

♥ Jeg skal feire julaften i Danmark. (så får ikke sett den nyeste filmen til justin "believe" på premieren den 25 desember.. )

♥ Jeg kunne ønske jeg hadde blå øyner. 

Og en siste ting som ikke bare er om meg, synnøve er hos meg nå, og sovnet mens jeg skrev dette.


xoxo

Rebcca Stella for Nelly aw13

Rihanna-what now (behind the scenes)

love you RiRi 

#RihannaNavy

 

Chicy.se

Chicy.se har drit mye fint, fnt noe som jeg skal kjøpe når jeg får penger ! btw, beklager for at bildene er så dårlige, men trykk på bildet så får du sett det bedre.

xoxo

reklame filmen ++

Hellooo, nå har reklame videoen blitt ferdig redigert.(for oslobodyart) tenkte å vise den til dere søtinger. Dere ser meg to ganger i den, just so you know! 

 

også har jeg fått tilsendt bildet som har blitt valgt ut fra photoshooten som de kanskje skal henge opp på veggen på oslobodyart. her er bildet, det er ganske rart, men jeg liker det.

Hva synes dere?


dobble belly button piercing

Ja, her er den piercingen jeg tok igår, en til piercing i navlen. Har hatt lyst på det lenge, så sier ikke neitakk til gratis piercing. hva synes dere om piercingen? Bare sånn at dere ikke blir forvirret så er den nederste piercingen den nye.
xoxo

reklame filming

fra igår til idag overnattet synnøve hos meg. Også idag skjedde det noe spennende for meg. Jeg ble nemmelig for en uke siden spurt om å være med en reklamefilm for Oslobodyart(der jeg har vært model) Så idag var jeg der og ble filmet, og i filmen tok jeg en ny piercing. denne reklame filmen skal være reklame på blant annet youtube, facebook og rundt på nettet for oslobodyart. Jeg synes det var kjempe gøy å få bli med på det. Gleder meg til de har fått redigert ferdig filmen, slik at jeg kan se den. Ogsåå i tilleg så ble det en photoshoot også, så det blir kanskje ett til bilde hengende av meg på veggen i studioet. gøy!! Dere får se den nye piercingen min i morgen, når den ikke er så hoven lengre :)

xox

elsker å kunne være med på ting som dette, blir i så godt humør. 

Nails

På halloween så dro jeg til Oslo for å fikse neglene mine på ToneLise akadamiet. Ble kjempe fornøyd! også vil jeg også vise dere hvordan jeg gikk rundt fra morning til kveld på halloween. (jeg som sminket)Det var mange som så forskrekket på meg for å si det sånn.. så jo ut som jeg hadde blitt banket opp.

gjorde du noe spennende på halloween?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits