sheinside.com

I går fikk jeg en pakke i posten, for noen uker siden bestilte jeg noen gensere fra sheinside. og nå har jeg fått de, se her.xoxo

Victoria Justice- Gold

xoxo

Gjett hva jeg skal være på halloween

Her er en del av hva jeg skal ha på meg på halloween. Hva tror du at jeg skal være?


black N white

EXPRESS YOURSELF

Det kommer nå en koleksjon på Nelly.com som de kaller "express yourself" elsker hele koleksjonen, og gleder meg til jeg kan få kjøpt det. 

Trykk på det første bilde for å komme til koleksjonen.noe du fikk lyst på?

#fashion

Salg på Nelly

Nå er det sånn mid season sale på Nelly.com. Tenkte å vise dere noen av mine favoritter som er på salg.Trykk på bildet for å komme til salget :)

     

xoxo

Woop

Heello, på lørdag hadde en av mine gode venner bursdagsfeiring. Det var en koselig kveld.


Noen som vet hvem Ronnie Banks er? veeeelllll, han follower meg på INSTAGRAM!!! ÆÆH, so happy, han fulgte meg igår. Begynte å skrike av glede når jeg så at selveste RONNIE BANKS FOLLOWER MEG!!!!! han er ahh, nam.


what´s a king bed without a queen

Hello søtinger. 

jeg vet ikke fortiden hva jeg skal blogge om, har dere noen ideer eller øsnker?

Også må jeg jo si at dere må kjøpe heartbreaker og allt that matters av Justin Bieber. Elsker begge sangene, de er nydelige. stolt av å være en av hans beliebers. 

#Heartbreaker

itunes:  http://smarturl.it/ijbheartbreaker

#AllThatMatters

Itunes: http://smarturl.it/jballthatmatters

Noen som elsker #musicmondays ? noen som har sett stache? 


Så 1. husk å kjøp de to sangen fra Justin :) 

2. hva vil dere jeg skal blogge om ?

XOXO

KJØP #HEARTBREAKER PÅ ITUNES

okey, jeg vilbare starte med å si "kjøp #heartbreaker på itunes. Sangen koster 9 kr ,hvis du er en belieber, og ikke harkjøpt den enda  gjør det nåå for fææn :) Jeg elsker Heartbreaker, sangen er kjempe fin,og jeg er kjempestolt av han og stolt å være en av hans beliebers. Jeg synes teksten er kjempe fin,og er glad for at han delte det han føler. Jeg liker ogsåhvordan sangen er, den er kjempe deilig å høre på. love it!! Kommer til å ELSKE mandager nå framover i 10 uker, #musicmondays rocks. gleder meg til å høre alle de nye fine sangene til Justin :)

alright, til noe annet nå. Miley cyrus kom ut med det nye albumet sitt idag #Bangerz  Det er sinnsykt bra, jeg har kjøpt nesten alle sangene fra I tunes. Jeg digger miley, den nye musikkenhennes er drit rå. love it

gåå hør på sangene til denne fantastiske jenta!

 

                   

XOXO

#Heartbreaker

I morgen er dagen for oss Beliebers. I morgen kl 06.00 om morgenen kommer #Heartbreaker av JUSTIN BIEBER ut på Itunes!!!! Imorgen er også den dagen #musicmondays starter. nå framover i 10  uker skal Justin gi ut en nyy sang hver mandag. De neste 10 mandagene kommer til å bli bra! Gleder meg syykt til å høre heartbreaker i morgen tidlig, nå har vi ventet lenge på denne sangen. husk å kjøp den på itunes i morgen du også!!! 

                  


DRØMME GUTTEN

Hei, eneste grunnen til at jeg velger å skrive dette på bloggen min er fordi jeg trenger å bare få sagt det til noen .Det er ikke mange som jeg kjenner som leser bloggen min.  Dere kommer sikkert til å tenke bitch, eller at "viktigere at han er snill en kjekk" og slikt. Men ja.. velger å skrive dette uansett.  og dette innlegget er heller ikke bare om drømme gutten, men litt om mine tanker.. Noe som jeg egentlig synes er litt skummelt, at folk skal vite hvordan jeg er under det store smilet.

 Jeg er en jente som ikke egentlig har lyst på type, men jeg har mine øyeblikk der jeg har lyst på det, men er for kresen.. Drømme gutten min er Justin Bieber.. men det er lite sannsynlig at jeg ender opp med han. 

Den perfekte gutten for meg er en gutt som har fine blå øyner, har ett veldig fint ansikt å se på, fin kropp, (tatoveringer) høyere en meg, bra stil og er enten like gammel som meg eller eldre en meg. drømme gutten skal ikke bare være kjekk, han må kunne være en gutt jeg kan stole på og føler meg komfortabel med. en som er litt romantisk men ikke for mye. En som er stolt av å kalle meg kjæresten hans. En som er min bestevenn og kjæreste. 

 Men det som er greia med meg.. Jeg sliter veldig med å stole på folk, så hvordan skal jeg klare å stole på han da? Den eneste personen jeg stoler på er bestevennen min, men det tok litt tid før jeg begynte å stole på henne 100%. Jeg sier til de fleste "jeg vil ikke ha kjæreste" noen ganger vil jeg ikke det, men innerst inne vil jeg somoftest det. Men for å være ærlig, jeg livredd for å ha kjæreste.. jeg er redd for at jeg er utro, og sårer han. eller at han er utro mot meg.. som da blir ett bevis at jeg ikke er bra nok. Jeg er livredd, jeg vil ikke bli såret. 

 Før når jeg var litt yngre hadde jeg en del gutte venner, jeg føler ikke jeg har noen guttevenner lenger.. hvis en  gutt har prøvd å bli kjent med meg, har han vært hyggelig i starten men plutselig viser det seg at han bare vil ha sex med meg. Når jeg aviser han, gidder de ikke snakke med meg mer. Så det er ikke så lett å bli kjent med meg lengre, siden jeg rett og slett har mistet troen på folk.

 Bestevennen  min  blir sett på som kjæreste materiale, jeg  blir sett på som hore. Det hjelper heller ikke akkurat meg med å tenke "jeg kan få en gutt som ikke ser meg som hore/sexleke" Jeg er flink til å holde følelser unna, fordi det er noe jeg ikke er noe flink med (følelser). Mer en det vil jeg ikke gå inn på nå.

 Å ha en kjæreste ville vært fint, ligget i armkroken til en jeg bryr meg om og bare føle meg trygg. slappe av og vite at noen bryr seg om meg. Jeg er lei av å være alene..

 Jeg vil ha kjæreste, men jeg vet ikke hvordan jeg kan lære meg å stole på noen. Og det er uansett ingen som ser på meg som noe annet en sex.

 -Maiken  Halmrast
 

The vampire diaries season 5

Idag er dagen sesong 5 av "The Vampire Diaries" kommer ut! Dette har jeg ventet på alt for lenge nå, skal se episoden nå straks. Gleder meg som faen. Elsker denne serien. Det gjør vel du også?
smask

BOYS BOYS BOYS
disse gutta er de kjekkeste jeg vet om. ahh, drømme guttene (Justin Bieber er på 1 plass, bare så dere vet det )

xoxox

purple

Katy perry - dark horse ft juicy J

innkjøp

Forje dagen shoppet jeg litt, litt fra Cubus. Jeg finner ikke kameraet mitt, såderfor fant jeg bare bilder av det jeg kjøpte på cubus.xoxox


wants from Romwe & sheinside

Romwe:

SHEINSIDE:
noe du likte?

purple hair like I don´t care

Heeelloo 

Igår som jeg sa var jeg hos frisøren. Jeg fikset ekstensionene og farget håret, LILLAAA! Jeg er kjempe fornøyd med det nye håret mitt. Jeg elsker fargen. lilla er jo yndlins fargenmin, har ikke noe lilla klær, men jeg liker å ha lilla hår. Eller jeg ELSKER det. 


Ellers igår så koste jeg og synnøve oss kjempe masse. Alltid koselig med overnatting med bestevennen sin. 

Hva synes du om det nye håret mitt?

God morgen

Hello alle søte
Nå er jeg og Synnøve i Oslo. Jeg sitter i frisørstolen på hendrix hair og Synnøve ser på. Jeg skal nemlig stramme opp exstensionene og farge håret. Hvilke hårfarge tror du?

Xoxo

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits