Cher Lloyd- I wish ft. T.I.

jeg digger cher Lloyd! elsker sangene hennes, nå er det to av sangene hennes som jeg synes passer ganske bra til meg. Denne sangen her passer nok til mange jenter. Noen enige?

Michael kors

vis du blar lengre ned på bloggen min ser du at jeg la ut at jeg ønsket med en michael kors veske. Og nåå er den nydelige vesken min! halleluja!!! Kjøpte den for ca en uke siden og elsker den! michael kors har så mye fint, synd at det er så dyrt... man må jo unne seg litt dyre ting noen ganger. Er den ikke fin? har du michael kors? 


ÆRE VÆRE ENGA

igår var jeg og synnøve på hockey kamp i oslo, Vålerenga mot Lørenskog. Dette er kanskje ikke noe dere blogglesere viste om, at jeg er veldig glad i hockey, holder med vålerenga så klart! oppvokst med det laget, jeg og synnøve blir så revet med når vi ser på kamp. Når Vålerenga vant i går begynte vi å hoppe av glede og klemte hverandre som noen skikkelig jenter.(3-2 til vålerengaaa)Veldig glad for at bestevennen min loves hockey! og spessielt holder med riktig lag. Var glad resten av kvelden igår og er fremdeles i godt humør idag! ære være enga 

 


Noen som liker hockey? holder du med riktig lag? 

 

Miley cyrus- 23 ft Wiz khalifa & Juicy J

 

Love this. go miley 

Mine sko- Michael kors

Idag kjøpte jeg mine nye bebbier, har spart opp penger, og endelig var disse nydelige bebbiene mine. Elsker de nye michael kors skoene mine så mye, de er perfekte. De er classy og enkle, men perfekte.


kjøpte de på StorO senteret i Oslo : )

er ikke skoene mine fiine?

 

 

to outfits

dette er to forskjellige antrekk jeg hadde på meg for noen uker siden når det var litt varmere. 

Outfit 1:


shorts//bikbok_belte//ginatricot_topp//romwe.com_genser//romwe.com

outfit 2:


skjørt//tomwe.com_belte//ginatricot_grop genser//romwe.com

hva synes du om antrekkene?

Romwe

Her er de klærene jeg bestilte fra Romwe for litt siden og har fått i posten, elsker klærene, så utrolig fornøyd


Noe du så som du liker?
Maejor Ali-Lolly ft. Juicy J, Justin Bieber

Justin er sååå perfekt! love this song

rom detaljer

Jeg har i det siste pusset opp rommet mitt, og er snart ferdig. Tenkte å vise dere noen detaljer fra rommet mitt

hva synes dere?

Love will rememberSelena Gomez

Hallo, jeg vil bare starte med å beklage fro at jeg ikke har blogget på så utrolig lenge. Nettet mitt hjemme er veldig dårlig, men det er blitt litt bedre nå, så skal bli flink igjen. Jeg orker ikke å si alt som har skjed i det site utenom at jeg har det fint og at jeg var på Selena Gomez konserten, var i køen kl 09 om morgenen. Og jeg dro med synnøve, vi sto helt foran ved scenen på konserten. Det var helt utrolig, Selena er så utrolig pen i virkeligheten, vi var jo så nærme henne og det var helt utrolig. Hun er den peneste jenta jeg noen gang har sett med mine egne øyner. jeg skjønner hvorfor justin synes hun er pen.. hun er perfekt. Men vis jeg skulle sagt alt jeg har på hjertet fra Selena Gomes konserten så kommer dette innlegget aldri å slutte. Konserten var fantastisk! jeg må bare legge til en siste ting, hun er utrolig flink live! nydelig stemme.

her er noen bilder jeg fikk tatt en den nydelige jenta!

var du på selena gomez?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits