Wrecking Ball- Miley Cyrus

Vet ikke om dere har fått det med dere, men jeg elsker Miley cyrus. Og jeg gleder meg til resten av albummet hennes kommer ut i Oktober. You rock Miley

sweatshirt

Noe som jeg virkelig ønsker meg nå framover mot kulden kommer er fine gensere, og det er mange fine gensere på Romwe.com som jeg har lyst på. Jeg har bestilt utrolig mye fra Romwe.com i det siste, men viser dere heller hva jeg har bestilt når jeg har fått alt sammen. Uansett, tenkte å vise dere noen sweatshirts jeg har lyst til å bestille neste gang jeg har penger.Har bestilt denne i svart, men har lyst på denne fargen også

Noen av disse du fikk lyst på nå?

 

to outfits

Her er to antrekk jeg hadde på meg forje uke, men jeg aldri fikk lagt ut.

Det første outfitet:
Topp//bershka_skjorte//carlings eller gina_shorts//bikbok_sko//bershka

Det andre outfitet:


Tights//ebay_skjorte//carlings eller gina_Topp under nelly.com, hvit topp vero moda_mobilholdegreia//spania_caps//en nettside fra usa.

Hva synes du om de to outfitene?

ACNE

Kjøpte noe nytt igår da.. Acne skjerf faktisk, dyrt as.. men er allerede glad i skjerfet mitt. Jeg har altså det acne skjerftet som heter "canada"  og i grått, siden det passer til masse, og siden det koster 900kr såå vil jeg kunne bruke det mest mulig!
smask

skyggejegerne

Igår var jeg på kino med Synnøve,Eirk, salem, ida, linn-emilie, natalie og roshan. Vi så skyggejegerne, sinnsykt bra film, og han blonde gutten er kjekk! woop, anbefaler deg virkelig å se denne hvis du ikke alllllerede har sett den da.
Har du sett filmen? U love it?

Wants

Hello, sorry for dårlig blogging, nettet bitt er utrolig dårlig nå for tiden så det tar for lang tid for å laste opp bilder og slikt.. det funker akkurat nå, så da får jeg blogget fort. Jeg tenkte å hvise dere noe jeg sykt har lyst på, som jeg skal spare opp penger til å kjøpe!


denne veska er noe jeg bare sikler såå utrolig etter, bare elsker den! Må spare opp penger slik at denne bebbien kan bli min. kan kjøpes HER

er den ikke nydelig?

Slave 2 the Rhythm- Michael Jackson ft. Justin Bieber

Love this! ah

2 antrekk

Nå har jeg vært to dager på skole, uff.. allerede sliten av to dager med skolen. Hahah, men det er ikke det jeg skal snakke om nå. Jeg tenkte å vise dere to av outfitene jeg hadde på meg den siste uka i ferien. 


bukse//spania_skjorte//ginatricot_topp//bershka_olajakke//pull&bear


shorts//bikbok_belte//ginatricot_topp//bikbok_skjorte//enten bikbok eller ginatricot

Hva synes du om antrekkene?

Siste dag av ferien

Har helt glemt å blogge de siste dagene , men har egentlig gjort så mye spesielt, jeg har vært med Synnøve og kjæresten hennes, og Synnøve og andre venner. Imorgen er det skole...

Barbie & ken

Kommer ut outfits etterpå :) smask

Demi Lovato-Made in the USA

nuss

OOTD

Idag har jeg vært med Synnøve og vilde, dette har vi gjort, slappet av, dro til strømmen og spiste kebab, slappet av igjen og dro ut og spiste is på mac´ern nå nettop. Og nå er jeg hjemme igjen, og tenkte å vise dere hva jeg har hatt på meg idag


Shorts//bikbok_#followme topp// Veromoda_Topp under//Nelly.com_Smykker//ginatricot

Hva synes du om dagens kledning ?

now you see me

Igår var jeg ute og badet med Synnøve og andre folk. (kaldt) Senere på dagen dro vi på kino, og så "now you see me" Synes filmen var grei, den var bra, når det skjedde noe spesielt, og dårlig ellers, synes jeg., synes filmen var grei.. 

Hvis du vil se på traileren gå inn på denne linken  :http://www.youtube.com/watch?v=KzJNYYkkhzc . Nettet mitt er utrolig dårlig, det er derfor jeg ikke blogget igår, fordi det funker kun i 5 minutter om gangen. 

idag har jeg ikke gjort stort, for det meste bare sovet 

hendrix hair

hei, beklager for bloggfraværet. Jeg har ikke vært i humør til å blogge, så derfor valgte jeg å vente medå blogge til jeg følte for det. Jeg vet ikke om alle vet dette, men jeg har fått langt hår igjen! jeg var på hendrix hair på lørdag, og satt på hår. jeg vil ikke ikke si prisen, men jeg vil bare få sagt at jeg brukte mine egene penger på dette(konfirmasjons penger) Har ikke så mye mer og si nå egentlig, utenom her er noen bilder av det nye håret mitt, som jeg er kjempe glad i. 
hva syns dere?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits