sun shine lady

hello ♥

idag kom jeg hjem fra Tenerife. de tre ukene jeg hadde med fetteren min i tenerife var kjempe koselig, og gleder meg kjempe masse til å se han neste år igjen. må bare få sagt at det var deilig å komme hjem til at det også er fint vær her i Norge også. i morgen så drar jeg på hytta mi med min kjære mor og noen andre familie medlemer. men tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra de siste dagene i tenerife.

også noen bilder fra en dag på stranda der jeg fikk tatt noen bilderxox
Gran Canaria

Hello ♥

igår så var vi i Gran Canaria, vi tok båt her fra tenerife til Gran Canaria om morgenen og dro hjem på kvelden. Så det var jo kjempe koselig, og det vaer veldig fint der. fikk solt oss litt og shoppet litt :)

og idag, så har vi vært å kjørt go kart igjen, hehe, utrolig gøy! love it. 

xox

go kart

hello ♥

er fremdeles i Spania, og tenkte å ta en liten update fra hva som har skjedd til nå. Det har vært noen overskyet dager, så da har det blitt shopping. også har vi kjørt go kart, som var utrolig gøy! første gang jeg noen sinne har gjort det, og det var drit gøy. også har vi vært lite utre og spist, og vært på stranda når det først var litt sol :)


jeg har det kjempe koselig her i Spania med min kjære fetter. håper dere også har en strålende sommer :)

xox

Jungle park

Hello ♥

Tenkte jeg skulle fortelle dere kort og enkelt hva jeg har gjort her i Spania siden jeg kom  hit for noen dager siden. 

dagen jeg kom hit, altså mandag: 

Da gjorde vi egentlig ikke så mye, bare slappet av litt ved bassenget. og tok det med ro resten av dagen. Det var utrolig godt å endelig få se fetteren min etter ett helt år :)

Tirsdag:

spiste frokost ute også  dro vi på stranden og slappet av , etter noen timer dro vi å spiste litt lunsj. og senere på kvelden dro vi ut å spiste middag.onsdag:

dro vi på stranden, også etter noen få timer der, dro vi til en dyrepark som heter jungle park. så mye søte dyr der, omg, ville gå å kose med de. spessielt løven. også dro vi ut å spiste på kvelden.

det var enda flere dyr som jeg tok bilde av i parken, men om jeg skulle lagt ut alle de så hadde jeg brukt alt for lang tid på dette innlegget .

Torsdag:

dro vi på shopping! woop, fikk shoppet litt. men blir mer shopping iløpet av ferien tenker jeg. etter shoppingen dro vi hjem og spiste taco. mmm :)

Fredag idag altså: 

har vi vært opp på ett sånt fjell her i tenerife. og for resten av dagen, vet jeg ikke hva som skjer. men enten blir det bare å slappe av inne eller å shoppe litt. det har vært litt overskyet i går og idag så får håpe det blir fint vær i morgen slik at vi kan få dratt på stranden og fått litt sol.
xox

 

 

 

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits