Bukse vær

Heelloo, nå er jeg da hjemme i Norge igjen! Kom hjem i går kl 10 om morgenen. Merker at det ikke er like varmt her i Norge da.. Uansett, tenkte å vise dagens outfit

Bukse//Spania_topp//bikbok_genser//sportsbutikk i Spania

lekeer i vannet

bare ett kort innlegg. Idag er siste dagen i paradise(fyy, som jeg hater det) har bare ligget på stranden idag, eller ligget på vannet på min søte petty boop madrass.(kommer til å savne stranden) Og nå skal vi straks ut å spise for siste gang her i Spania for denne gang..


uff.. vil savne dette altså..

smaks


 

nest siste dag i paradise

Idag er da nest siste dag her i Spania.. uff.. vi drar hjem til Norge kl 06 om morgenen på lørdag.. så har resten av dagen idag og hele dagen i morgen før vi må hjem til Norge. Eneste possitive med å komme hjem til Norge er at jeg får sett Synnøve.. Ellers er det ikke noe annet.. Men nå skal jeg ikke tenke mer negativt, nå skal jeg nyte den lille tiden jeg har igjen i paradise 


Sinnsykt god milkshake som jeg drakk tidligere idag ! nam

 

shopping dilla

her er da innkjøpene fra idag


alt på bildet fra Bershka (UPS, foten min ville vist bli med på bildet)


Fra springfield


Fra springfield


elsker denne !!! den er fra springfield denne også


fra sånn kosmetikk butikk

natta søtinger 

rosa hestNå har vi vært på ett shoppingsenter, jeg fant masse fint, men har ikke tid til å vise det akkurat nå, fordi vi skal ut å spise nå. 

følte meg litt søt, måtte sitte på hesten.. den hadde rosa på seg (A)

xoxx

INNA feat. Daddy Yankee- more than friends

summer feeling

bikiniene mine

sa egentlig for noen uker siden at jeg skulle legge ut bikiniene mine.. men jaja, bedre sent enn aldri.. eller hva? 


Fra victoria´s secret


Fra Victoria´s secret


Fra Victoria´s secret


fra en sånn gatebutikk ved stranda her i spania


spansk butikk

Hva synes du om bikiniene mine?

its all about shopping

Nå ligger jeg å slapper av i den digge senga i leiligheten her i Spania. Og når jeg først er her inne og har tid, så kan jeg jo blogge! Så jeg tenkte å vise dere det jeg har shoppet her i Spania(málaga) nettet er jævlig tregt... begynte å blogger før vi dro ut å spiste for flere timer siden og er ferdig nå.. men her er det hvertfall. natta!


begge er fra funky fish


alt fra Bershka


fra shana


fra Zara


dance topp fra -pull & bear_ shorts og magetopp-bershka


Phonix topp fra pull&bear-de to andre fra Bershka


blå bikini, husker ikke hva butikken het men på merkelappen står det ´calzedonna´denne var faktisk litt dyr.. gul bikini fra en sånn butikk ved stranda


topp og genser fra Bershka _sko fra en sånn stor sko butikk(husker ikke navn)


topp og shorts fra Bershka- adidasgenser fra en sportsbutikk, husker ikke hva den het


fra claire´s


husker ikke hva butikken het 


sånn derre parfymeri


sån derre parfymeri dette også


husker ikke butikken


fra en sånn derre butikk.. de er ikke ekte for å si det sånn!

 

 smask

Henry Mendez-El Tiburón (the shark)

summer feeling 

You gotta love the beach

Nå har jeg nettop kommet ut av dusjen,deilig å få bort alt sand! også tenkte jeg skulle fått tatt bilder av innkjøpene mine, så snart. Er vel egentlig ikke så mye mer å si, jeg har vært på stranden i dag, den var utrolig fin.også skal jeg og kusinen min snart ut, titte litt på klær og slikt ;)


har ligget å flytet ute i havet på denne i nesten hele dag, digg. er den ikke søt?

smask

gårsdagens antrekk 200713


Shorts//bikbok_topp//shana_spike//nelly.com

Hva synes du om antrekket mitt fra igår?

2 uka i spaniaNå har jeg vært i Spania i en uke. Med moren min,tanta mi,lille fetteren min,store fetteren min(som jeg var hos i 3 uker i fjor), denandre tanta mi,onkelen min,bestemoren min,og kusina mi. Men Nå har alle dratt utenom, meg,kusina mi,tante og onkel igjen, og skal være her en uke til. Men i en annen by, vi har vært i Málaga/coin denne uka, og nå skal vi være i Malaga/Nerja. Den uka som har vært nå har vært utrolig fin, og denne uka skal også bli strålende! Elsker været her i Spania, hadde ikke hat noe imot å bo her. mye bra shopping her ogsåå forresten! og nå den siste uka skal jeg prøve å få blogga litt, siden nå har jeg jo wifi i den nye leiligheten:)

Tenkte å legge ut litt bilder fra denne uka. 
^Første dagen i spania(altså den dagen vi ankom)^Skulle egentlig legge ut dette innlegget for noen timer siden, men fikk ikke tid, siden vi har vært ute å spist nå. Og nå er jeg drittrøtt, nå sier good night, også legger jeg ut det jeg har shoppet så langt i morgen, og slikt.

xoxo

Spaaaain

Nå er vi ankommet Malaga(Spania). Vi var her rundt kl 16, så nå har vi funnet fram til det huset vi skal bo i. (Som har ett kjempe fint basseng!) og grunnen til st jeg får blogget nå er fordi vi sitter på restaurant, og er nettop ferdig å spise. Bildene er veldig dårlig nå siden kameraet på mobilen mitt har blitt halvveis ødelagt.. Menmen.. Tenkte å vise dere hva jeg har på idag

Skjørt//h&m__topp/young blood__sko//Nelly.com

Det er så deilig her i Spania! Gleder meg til stranda imorgen. Adios amigos xox

Spania soooon

Nå er jeg på flyplassen her i moss/rygge. Flyet går om ikke alt for lenge nå. Æh, deilig, vi er framme i Spania rundt 15/15.30 ! Blir deilig å komme til varmen, 2 uker i Spania blir deilig!

 

Vil bare beklage på forhold, jeg vet ikke hvor ofte jeg får blogget den første uka.. Fordi vi har ikke nett i huset. Men skal blogge så ofte som mulig :)
Nuss nuss

Share a coke with Justin

Igår var jeg ute med noen folk, men ikke så lenge da, siden vi skulle dra til hytta. Så jeg er altså på hytta nå, på denne tiden i morgen er jeg på flyplassen og klar til avreise til Spania. Gleder meg utrolig mye!

Igår når jeg skulle i butikken å kjøpe meg noe å drikke på så var det som om denne cola flasken ropte på meg. Måtte jo kjøpe den, siden det sto Justin. You know "share a coke with Justin Bieber"

lykkelig

Igår hadde jeg bare en helt strålende dag, fordi dagen min startet utrolig bra! Jeg fikk melding på tlf tidlig om morgenen om at jeg kunne gå inn på vigo.no og se om jeg har kommet inn på noe skole 1 inntaket. Og jeg var såå nærvøs, herregud, også når jeg endelig kommer inn der og får se om jeg kommer inn noe sted står det LØRENSKOG VGS TEKSTIL!!! det var førstevalget mitt, og jeg kom inn! jeg er så lykkelig, det første jeg gjorde når jeg leste det ringte jeg synnøve og fortalte det, endelig går jeg og synnøve på samme skole, og vi skal vistnok ha klasseom ganske nærme hverandre også til høsten!  Det gjorde dagen min kjempe bra igår, fordi jeg ikke hadde noen håp om at jeg ville komme inn på den linja. but i did!! 


 woop, og idag har jeg øvelsekjørt med mc, fylt på vippe-exstensions, og nå er jeg også endelig ferdig med å pakke, for i morgen drar jeg ut på hytta igjen, siden vi skal til Spania på lørdag og vi tar flyet fra rygge. Rommet mitt ser helt bomba ut nå, ligger klær overalt, det er den eneste måten jeg klarer å pakke på.. hehe


 

blurred lines-Robin Thicke. ft. T.I, Pharrell

om du ikke liker denne sangen, shame on you !

 

TODAY plus INNKJØP

Idag har jeg faktisk fått gjort en del, jeg har øvelskekjørt på mc, vokset brynene,fikset neglene mine med uv gel (gjorde det selv ) og hentet noen pakker som kom i posten idag.


fra sheonside.com


Fra Nelly.com


Fra Nelly.com


Og slik som dette ser neglene mine ut nå :) og siden det er uv gel, så sitter det jo "permanent" på, hvertfall til neglene mine begynner å vokse igjen og jeg må fylle på igjen :)

5 dager igjen til jeg drar til Spania nååå! woho


Home sweet home

Da er jeg hjemme igjen i Lørenskog, kom hjem igår. Var litt dårlig til å blogge de siste dagene, men kort sagt hva som har skjedd er, jeg og synnøve har vært med noen venner fra fredag til lørdag. Også lørdag morgen måtte synnøve desverre dra hjem, fordi hun dro til syden samme dag som hu dro hjem fra larkollen. Den siste dagen slappet jeg bare av på hytta og solte meg. 


:)

Hytta med beste

Igår dro jeg til hytta mi i larkollen med Synnøve, det er utrolig koselig at hun kunne bli med hit før hun drar til synden og jeg drar til syden:) fra i går-til idag har vi fått slappet av litt..sykklet ute lenge for å møte noen har hytte rundt omkring her(vi sleit veldig med å finne fram)

idag startet vi dagen med en båttur med de herlige guttene Mattis og Kristian

Og nå sitter vi på bussen på vei til Moss for å dra på kafé, shoppe og se grusomme meg 2

Natting hos Synnøve

Som jeg nevte i det forje innlegget så er Synnøve hjemme igjen, og jeg har da vært med henne i hele dag. Jeg er fremdeles hos Synnøve, fordi jeg skal overnatte hos Synnøve vennen :)

Her er ett veldig fint bilde av meg,Synnøve og Josefine(lillesøsteren til Synnøve for dere som ikke viste det)

Hva har du gjort idag?

på vei hjem til meg

Igår kveld nettshoppet jeg litt fra Nelly.com. Dette er det jeg har bestilt


HER


HER

Og foresten nå er jeg med synnøve, she´s home :) happy now!

Wants from sheinside

Uff, jeg er for glad i å shoppe.. og det er jo veldig enkelt for meg å shoppe på nettet når jeg har vanlig visa kort. Det grunnen til at jeg aldri har penger, fordi jeg bruker jo opp alt før jeg har hatt det i 2 minutter.. Uansett, er ikke sikker på om jeg har vist dere akkurat dette fra Sheinside.com, men uansett, jeg har så sinnsykt lyst på dette!


HER


HER


HER


HER


HER

Noe av dette du har eller har lyst på?

READ: iløpet av denne uka skal jeg vise dere mine bikinier som jeg har denne sommeren, elsker de. alle er fra Victorias secret :)

Dagen idag

Vell.. Har ikke akkurat gjort så utrolig mye idag! Jeg har for det meste lest til teoriprøven til lett mc. Også har jeg trent. That's it .

Gjort noe spennende idag?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits