Spania

Hello!
Idag ankom jeg Tenerife, og skal være her i 3 uker med fetteren min. Det er utrolig nydelig her, og fantastisk fint vær ! Skal prøve å få blogget litt hver dag når jeg er her:)

xox

head piece

hello 

tenkte jeg skulle vise dere noe jeg lagde tidligere idag, som var utrolig lett og er ganske fornøyd med. hode smykke!

hvordan synes du det ble?

xox


dagens negler

hello♥ 

tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg har fikset neglene mine denne uka. Det er ett ganske enkelt design, men alikavell så pent. 

neglelakken er fra Essie og heter "romper room" , naglene og kronen er fra vita.

xox


OOTD 20062014

Dette er det antrekket jeg hadde på meg på vglista på fredag.

bukse//bikbok_topp//bikbok_cardigan//b-young_smykke//lindex

xox

Austin Mahone

som sikker de fleste har fått med seg så var jo vg-lista på fredag. Og eneste grunnen til at jeg dro dit var for å se Austin Mahone, og det var helt fantastisk når han endelig kom på scenen! Han var så sinnsykt flink live og enda kjekkere i virkeligheten enn på bilder. jeg kunne skrevet ett langt innlegg om hvor fantastisk det var å endelig se han live. men velger å gjøre det kort å si at det var  helt fantastisk å se han de minuttene har var på scenen. I love him ♥


#austinmahone 

xox

fresh-tops

Hvis du ikke har hørt om denne nettsiden før, burde du virkelig ta en titt innom nå! De har sykt mye kule klær på denne siden. her er noen av mine favoritter

HER

HER


HER


HER


HER


HER

 

XOX

 

outfit of 12 juni 2014
topp & skjørt//bikbok_hodesmykke//accessorize

xox

siste dagene i bilder

xox

magazines

xox

OOTD 05062014


Bukse//nelly.com_topp//bikbok_jakke//bikbok_blomstebånd//cubus

xox

pizza

Hello ♥

idag har vi i klassen vært å spist pizza på dolly dimples, også har jeg trent, og hatt kjøretime. Hva har du gjort i dag?xox

Det Nye Jenta 2014

Hello♥

Har noe spennende å fortelle dere. På mandag ble jeg ringt opp av en spennende person, og det var en person fra Det Nye Jenta 2014, jeg hadde gått videre i første runde av det nye jenta 2014! så da fikk jeg vite at dagen etter skulle jeg til Oslo på intervju der det var 11 andre jenter som også hadde blitt ringt opp og vi skulle kjempe om hvem  oss 12 jententene som skulle bli valgt ut til å bli med videre i Det Nye Jenta programet. Dette var da første intervjuet av 4 inetvjurunder, der 2 heldige jenter blir valgt ut til å bli med i programet.  Jeg var Sinnsykt nervøs for intervjuet mitt, fordi dommerne var jo Karn(som vant det nye jenta i fjord), søte fotballfrue og Espen Hilton. Og jeg ble jo enda mer nervøs på å tenke at jeg skulle bli filmet mens jeg snakket med dem. Men alle tre dommerne var jo så hyggelige å snakke med, så ble jo mindre nervøs når jeg først hadde snakket litt med dem. 

Alle de andre jentene som var der var utrolig hyggelige, flotte,unike og utrolig pene. så tror nok juryen hadde ett veldig vanskelig valg å bare plukke ut 2 jenter som skulle videre. Men jeg kan desverre ikke si hvem de 2 utvalgte ble, men vis du har lyst til å finne ut det, må du se på Det Nye Jenta 2014 som kommer på tv2 bliss til høsten. Tirsdagen var en utrolig spennende dag, og noe helt nytt for meg. Trodde virkelig ikke at jeg kom til å komme videre til første runde av Det Nye Jenta 2014.  Gleder meg til å se dette på Tv.


(lånte det siste bildet av wa2who.blogg.no)

skal du følge med på Det Nye Jenta 2014 i høst? 

#Detnyejenta2014

xox


vakker

Idag fikk jeg endelig kjøpt denne sminke boken. Så da er det å starte å lese den i morgen og se om den er så bra som folk sier.

xox

 

Ariana Grande-Problem ft.Iggy Azalea

Ariana er så utrolig pen, det er bare helt sykt !

xox

Bart Simpsons negler

Hello♥

tenkte å vise dere hvordan neglene mine så ut forje uke. Var ganske fornøyd med resultatet av neglene mine, noe som jeg er glad for, satt jo med tynn pensel i litt over en time med disse neglene. 

Hva synes du om negle designet mitt?

xox

twerk queen

hello ♥

må bare få sagt kort hvordan Miley Cyrus konserten var. Jeg hadde golden cirkel og sto nesten ved gjeret på konserten, konserten var helt magisk! Endelig fikk jeg sett Miley cyrus, jeg bare elsker hu dama, hun er en helt rå person, med en utrolig fin stemme. Hun var også utrolig pen i virkeligheten.  For å si det kort, konserten var AWSOME! det var ett siinsykt bra show og hun er bare helt fantastisk.


I love #mileycyrus so fuc*ing much ! 

var du på miley konserten ? 


Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits