I love you Eric saade

Vg-lista idag med Salem. har skriket en del, spesielt når kjekkasen Eric saade kom opp på scenen! Nam.  har filmet alle artistene jeg synes var bra der, kan lage en liten video av det jeg tok opp, og legge den ut senere. but i just want to tell you, I love Eric saade! Og er blitt litt fan av en som sang der med nav Christopher, gad, flink. nam. 

btw, legger ut randome bilder av de to kjekke karene fra vg-lista

Eric saade:


namnam!

Christopher, vet ikke etternavn:


finere live ! 

sweet dreams 

kjekkaser

Nå skal der får vite hvilke gutter jeg synes er helt forjævlig kjekke.

1. JUSTIN BIEBER

2. CHAD MICHEAL MURRAY3. ERIC SAADE
 

4. DOUGLAS BOOTH Dette er min topp 4 liste med de guttene jeg får helt hva kaller man det "sommerfugler i magen " følesen når jeg ser på bilder eller videoer av dem. 

spessielt Justin og chad! love

Nå vet dere det.

Music is my boyfriend

 

 love

Happy plugs kan kjøpes på Nelly.com NÅ

Finnallyyy, nå kan du kjøpe de fargerike øretelefonene på Nelly.com! Til 199kr.tykk HER for å komme direkte

Jeg skal bestille PINK 


Hvilke farge liker du best? 

The Nicki Minaj lipstick

Jeg har hatt min i en god stund nå, men uansett ville bare annbefale dere den ! fordi den er sinnsykt bra, fargen er perfect, søt og man blir litt små glad av å ha den på. Den kan kjøpes på mac butikken på oslocity eller på nettet. jeg kjøpte den på mac butikken, prisen var vell på 170 ett eller annet. 

Den ser slik ut på design:


Bildet fant jeg bare på weheartit. Men jeg annbefaler virkelig å kjøpe denne gladfargen fra nicki minaj. 

Love this lipstick, og slik ser den ut på leppene mine :


Love ♥

Har du den ?

i såfall you love it ?

 

Ny ipod

 wey, endelig new ipod! 

og nytt deksel til iphonen 

love 

 

Gårsdagens innkjøp & gårsdagen outfit


Kicks 479kr 


Bikbok, husker ikke pris


Veromoda, husker ikke pris 

gårsdagens Outfit:


Skjørt//HM__Topp//Carlings__Ring//Ginatricot

 

Og nok en gang ha en kjempe fin bursadg synnøve 


love you

 

Jenta mi er 16 år idag

♥GRATULERER MED DAGEN SYNNØVE♥ happy birthday too you, happy birthday too you, happy birthday dear Synnøve, happy birthday tooooo you ! Love you 

Tror nok du vet hvor utrolig glad jeg er i deg! og hvor glad jeg er for å ha blitt kjent med deg. Du betyr så utrolig mye for meg, det er ingen som kunne erstattet deg som min bestevenn! Du er helt unik og herlig. Vi eier ikke flauhet når vi to er sammen, det er noen ganger som om vi er i en bobble og driter i at andre kan tenke vi er litt gale. 

Jeg husker første gang jeg møtte deg, jeg var ny på skolen i 9ende og jeg skulle ha deg som partner i sånn bildeoppgave i k&h, og vell vi fikk 3. så når neste gang vi skulle ha en ny oppgave i k&h var jeg syk den dagen vi skulle finne partnere var du også borte. Og du spurte om vi skulle jobbe sammen, jeg var utrolig skeptisk da, fordi jeg var sånn skoleflink i 9ende. Jeg ville ikke være med deg, men måtte det da. Og i løpet av det prosjektet ble vi faktisk bedre venner. Og noen månder etterpå var vi gode venner. Og nå ett år senere klarer ingen av oss å se for oss selv uten hverandre. Vi har i tilleg på ett år gjort utrolig mye sammen, orker ikek ramse opp alt, men noe av det er jo 2 Danmarkturer og en til etter sommeren♥ 

Jeg er Synnsykt gald i deg, og er utrolig glad for å ha en så herlig bestevenn jeg alltid kan stole på og være 1000000% meg selv pluss litt glaskap 

 

loveu

 
Ha en kjempe fin bursdag idag, og håper du likte bursdagsangen jeg sang til deg for noen minutter siden ♥

love 

Ferdig med ungdomsskolen

Trist og glad samtidig, på torsdag var siste dag på ungdomsskolen. Er glad for at det er ferie, men synes det er utrolig trist at jeg ikke kommer til å se de samme folkene hver eneste dag..kommer til å savne denne skolen. Og vennene mine her, kommer til å være rart å starte på en helt ny skole. Etter vitnemålsutdelingen var utrolig mange fra trinnet å spilte vollyball. kjempe koselig! og i går, kom vi på skolen og sprutet ned mange i 8 og 9 klasse. Fordi det er en tradisjon på denne skolen, det var gøy det da. haha! wey. noen få bilder fra siste dag på ungdomsskolen.


love♥

Siste skoleturen i 10ende klasse

Hey, idag har vi vært på en liten skole tur, inni skogen.. hah, jaja, var jo litt koselig når vi kom fram! Idag er da nest siste dag før vi går ut av tiende. rart..

 

 


resten av dagen chill ute, peace My baby

I love my booomblasteer! og Justin Bieber cd´en min, jeg kjøpte idag ! "BELIEVE" want this dress, new hair

 Hey, vært litt overalt de sisste dagene, men det er ikke det jeg skal framtil. Min kjære vennine bleket håret mitt i går, nå er det sånn oransj aktig, men skal så klart farge det flere ganger, men venter litt fordi fargen faktisk er litt søt og for å være snill mot håret mitt.


Her har også kjolen jeg er keen på å kjøpe. Fra ginatricot, utrolig søt 

 

love 

 

 

Dipdye-i want

det er bare så elsk, skal ha det en gang snart ! love it 

hva synes du om det ?


10.06.2012

♥wey, this happend today


with mye buddy, alltid koselig å bli klemt flat, eller hva synnøve?

ellers bare one tree hill ♥ og sånt

og her er outfitet mitt idag :Tights//Bikbok_Skjorte/bluse//Veromoda_olavest//Urban(har lepper bak på) 

peace out bitches xo

outfit & my homie

Hey, i`m with my homie now! in her crib

Tights//Ellos.com_Singlett//Nelly.com_Skjorte//Bikbok_Hettevestgenser//Urban _Caps//laundryher er en liten loka video fra oss søte jenter

 

#love

lite blogging.. den perioden er over nå!

♥Hey folkens!

For dere som ikke har gitt opp på å lese bloggen min da, hah. Har ikke hatt så mye tid til å blogge i det siste. har hatt muntelig eksamen, kom opp i norsk. og fikk 4 ! jeg er stolt, jobbet ganske bra i disse to dagene jeg hadde tiden på å gjøre ferdig eksamen.

Men før dette var jo Justin Bieber i Norge, og jeg er stor fan! så jeg var i Oslo dagen han kom til Norge, og fikk se noen fra Justins crew. og dagen etter så jeg selveste Justin Bieber på senen live. Det har jeg ventet på i flere år. var helt herlig, begynte å gråte. hah, ble så glad for å si det sånn. var en opplevelse jeg aldri vil glemme. var der i hele 12 timer med mine gode venn Linn helt til Justin kom på senen. håper han kommer tilbake til gale Norge ♥ 

ellers har jeg bare vært å kost meg med venner og bryllup faktisk

 


og dette var samme dagen som Justin kom til Norge! vi stakk innom Oslobodyart og så på bildet av meg der :) 


Og her er maki kjolen jeg hadde på meg i bryllupet jeg var i ♥

 

btw, har pappa bursdag idag, gratulerer pappa ! glad i deg :) 

 

 Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits