Ray Ban Clubmaster

Fikk endelig kjøpt meg noen sinnsykt fine solbriller i dag! nemmelig Ray ban, har egentlig aldri hatt merke briller, men jeg synes disse er så fine. Så måtte jo nesten ha dem.  Jeg skal elske mine ray ban clubmaster briller i all evighet!

xox

 

 

OOTD 260514


shorts// Urban_ t-skjorte//HM_ Svart topp//kouture_sko//converse 

xox


Candy heaven

Hello ♥

de siste dagene så har jeg vært flink å vært på skolen, trent hver dag, også var jeg i oslo med kjære julie og shoppet litt. og fikset neglene mine :)


xox

200514 INSPOxox

OOTD 180514


jumper fra hm, sko- converse 

xox

Bad neighbors

Idag har det vært helt strålende vær, så har fått solt meg litt også har jeg vært på kino med noen venninner. vi så bad neighbors, jeg synes den var kjempe morsom. og annbefaler å se den.

xox

17 mai

Igår var det jo 17 mai, Så gratulerer med dagen som var alle sammen ! dagen i går var en veldig koselig dag, trente først om morgenen også var jeg på tivoli og spiste 17 mai middag med jentene. 

 


håper alle hadde en stålende 17 mai!

xox

Rebecca Stella - sommerkolleksjon 2014

Hello 

de siste dagene har jeg ikke hatt tid til å blogge, vært mye skole, trening hver dag og øvelse kjøring. Men tenkte jeg ville vise dere den nye freshe kolleksjonen til Rebecca Stella for nelly.com

HER kan du komme direkte til kolleksjonen.
jeg synes denne kolleksjonen er helt nydelig. Hva synes du om Rebecca sin kolleksjon ? 

xox

lookhuman

Hello ♥

Jeg kom over denne utrolig kule nettsiden for noen dager siden, der de har masse kule topper,t-skjorter og gensere. Mye av det som er på disse plagene har noe ang trening. Jeg tenker snart å kanskje bestille en topp derfra som har ett sånn trenings quote på toppen. Tenkte derfor å vise dere mine favoritter fra denne siden. kanskje du får lyst til å kjøpe noe derfra også.
Siden dere kan bestille dette fra heter: www.lookhuman.com

xox

filmkveld

Hello ♥

idag har jeg trent, sovet også har jeg og noen venniner sett på film hjemme hos meg. Hva har du gjort i dag? 

xox

polyvore inspo


xox

gårsdagen

hello ♥

tenkte bare å ta en liten oppsummerig av gårsdagen. jeg var på skolen, dro hjem og trente. sov litt og pluttselig kom på at det var russemøte om 10 min. så da måtte jeg fikse meg raskt å dra til russemøtet. når det var ferig, slappet vi jentene av litt med film. og senere på kvelden dro vi på fest. 

her ett søtt bilde fra gårsdagen

hva gjorde du i går ?

xox

Coolcos 25


Merke: coolcos  Farge:25 

Er ikke fargen kjempe fin?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits