en liten video

hva synes dere?

dagen negler "smile and sparkle"

Hva synes du om neglene mine idag?

vippe-extentions

Har fått på vippe-extentions idag, gjorde det på Tone Lise. Er kjempe fornøyd, nå kan jeg slippe å bruke sminke i sommer! digg


Hva synes du?

Har du vippe-extentions?

 

dagens kledning

hello, har ikke blogget så ofte, beklager, men har en god grunn, 1.øvd til naturfagprøve,2.trent,3.vært på grunnkurs i 3 dager nå, så i morgen kan jeg øvekjøre bil lovelig!!! også skal jrg ta lett mc lappen, men er ikke ferdig med å ta den før sånn midt i sommer.. uff.. uansett her er dagens outfit


skjørt//topshop_topp//weekday_sko//sverige ett sted_smykke//bikbok

veldig fin på håret.. jaja, hva synes du om antrekket?

outits "how i do it" #8

Lenge siden jeg har lagen ett slik innleg nå. Dette er ett veldig enkelt antrekk som kan være chill om sommeren, jeg tror ikke jeg hadde gått med joggesko, men det er fint til det også.

 

summer surf

 

Sheer tank top
145 NOK - etsy.com

Vintage shorts
1.115 NOK - storenvy.com

Ash studded high top sneaker
1.000 NOK - my-wardrobe.com

Loungefly sequin tote
260 NOK - torrid.com
Hva synes dere om antrekket?

Ett bilde fra igår og ett fra idag

yesterday

today #dagenderpå
smask

get the look: Rihanna outfit

Jeg synes det antrekket Rihanna har på det bildet du ser under er så kult, jeg fant ut hvor man kan få kjøpt akkurat det hun har på seg, det er ikke akkurat billig,men men.


Skjorten finner du HER

Skjørtet finner du HER

Fant ikke ut hvor man kunne kjøpe skoene, men du kan semer av skoene HER

Clutchen finner du HER

Er dette noe dere synes er interesangt å lese om?

Hva synes dere om outfitet til Rihanna?

the best pic of today

overskriften stemmer ikke akkurat heeelt! for det bildet er ikke serlig vakkert. Har ikke tatt noen bilder idag, eller jo ett, det som dere ser .. Men det som jeg har gjort i dag kort fortalt_skole,slutta tidlig,hjem sove litt,ut med synnøve på metro,hjem fort, dra og trene, og nå slappe av! foresten elsket været i dag, sooool!!!!! gikk med en kjempe søt kjole idag, elsker å gå med kjole/skjørt også så klart shorts:)


det du ser på bildet var frokosten min, protein shake, med sjokosmak, JUMMYY 

Hva har du gjort idag?

 

bursdags feiring til Elise

Nå har jeg nettop kommet hjem fra peppes pizza, var der og feiret bursdagen til søte Elise om som hadde bursdag for ikke lenge siden! Hipp hipp hurray

det var utrolig koselig, og koselige menesker.Du ser hun fine bursdags jenta i midten på bildene:))hva har du gjort idag?

nail inspo

Helloo there foxy people! Nå har jeg nettop kommet hjem fra en svømme økt! ååh, deilig. Har ikke svømt i en svømme hall på 3 år! fordi jeg måtte slutte å svømme pga skulderproblemene jeg har.. jeg merker jo at jeg fremdelies har vondt i skuldene når jeg svømmer, men kan svømme litt, så var deilig å kunne svømme litt idag! Også vet jo dere at jeg er stor fan av negle design, så fant noen bilder som inspirerer meg litt, kanskje det inspirer dere også der ute som liker negle design :)

Liker du å fikse neglene dine forskjellig?

cute animals

Jeg har ikke peiling om hva jeg skal blogge om nå. Så derfor tenkte jeg å vise dere noen UTROLIG søte bilder som jeg nettop fant, av dyr! Jeg er virkelig en dyre-elsker. Og derfor vil jeg dele noen helt synsykt skjønne bilder av nydlige dyr. Jeg ble sittende å si "awww" til hvert eneste bilde! kanskje dere gjør det og:)

elsker du dyr? sa du "aaw" til noen av dyrene? 

Dårlig blogger sa du?

Hello, lenge siden sist! Beklager for det, men har ikke orket å blogge, fordi jeg har hatt mye skole,trening og når jeg først ikke har gjort det har jeg slappet av eller vært med venner. Jeg orker ikke fortelle masse om hva som har skjedd i det siste men jeg kan legge ut noen få bilder av hva som skjedde før 17 mai.


Jeg har shoppeten del i det siste også, men vet ikke helt om jeg orker og legge ut alt nå med en gang. Har ikke tatt så mange bilder heller i det siste så det kommer ikke til å være så masse bilder.

Også hva som skjedde på 17 mai, Norges dag! Gratulerer med dagen alle sammen!(som var) Den dagen så spiste vi alle jentene 17 mai frokost hos linn, deretter dro vi til Lillestrøm og gikk rundt på tivoliet og rundt i lillestrøm, var der en stund siden vi møtte på mange skjente, men når vi merket vi ble sultene dro vi på peppes og spiste litt. Når det var ferdig gikk vi litt til i lillestrøm, men så ble det litt kjedelig så vi dro alle hjem og skiftet klær og møttes  ved langvannet 30 minutter senere, men der skjedde det ikke så mye, vi møtte på noen andre også, det ble til at vidro hjem til Ida og forsatte kvelden der. Skulle gjerne fortalt hva som skjedde, men orker ikke. Når vi til slutt dro hjem var kvelden over og 17 mai over. og sånn var 17 mai´en min. Jeg tok ikke så mange bilder på den dagen heller, men det ble da noen bilder.Også igår møtte jeg synnøve og vi dro på oss bikiniene og dro til langvannet, igår bledet årets førstebad for meg og synnøve! også for lillesøstra til synnøve siden vi dyttet henne uti vannet:) Dagen igår var veldig fin den, var ikke bare meg og synnøve til etterhvert vi møtte jo på mange på langvannet. fin sommerdag vardet igår! wiho


Og idag,skal dra og trene kl 13 med min personlige trener og derretter møte synnøve og dra ut, håper det ikke regner for mye idag! 

det var det, vi blogges SENERE idag, skal ikke vente sålenge til neste gang nå :)


Helga

Dårlig blogger, ja jeg vet. Uansett dette har skjedd i det siste.

Natt til 1 mai:

Har ingen bilder fra denne dagen, tror jeg faktisk. Men natt til 1 mai var jeg ved vanntårnet, vet egentlig ikke hvor det var, hvis jeg skal si sted. Men var der hvertfall med herlige venner, og traff på mange som jeg ikke har snakket med på lenge(koselig), også ble jeg kjent med mange nye ansikter, og litt bedre kjent med folk jeg så vidt kjente før. Koselig kveld og rar kveld.

Fredagen: 

Først trening så klart også Jentekveld med my gurls! kjempe koselig, først møttes vi ute, men det var aaalt for kaldt så vi dro hjem til meg istede, det var en veldig koselig kveld, tok noen bilder denne kvelden.

 

Lørdag:

Lå jeg rett og slett bare hjemme og slappet av i senga hele dagen, og så på ONE TREE HILL, min favorittserie, som jeg har sett 4 ganger, men alikavell vil jeg se hele igjen for den 5 gangen, blir ikke lei.

Idag: 

Sovet lenge, litt one tree hill, også dro jeg ut med synnøve, til langvannet, det var såå fint vær i dag, shortsvær, jeg gikk bare i shorts og magetopp.. DEILIG


Og nå, nerder jeg litt til med oth:)

Hva har  du gjort i helga?

 

Nelly wants

 

Kjolen finner du HER 2 kjolen finner du HER
Skoene finner du HER         2 skoene finner du HER
Topp finner du HER   2 topp finner du HER

Noe av dette du ønsker deg?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits