Piercing info, min erfaring

Her har dere litt musikk å høre på mens dere leser dette "piercing postet" fra mine personlige erfaringer med mine 15 piercinger enjoi sweet people

 Okey, dette innlegget skal da handle om piercinger. Jeg skal fortelle om hvordan de forskjellige smertene har vært for meg, og om jeg er fornøyd, eller ikke. 

 

jeg starter da først med 

 

♥ørenene mine


Dette er det venstre øret mitt, som jeg har 7 piercinger i. 

 

-De tre øverste synes jeg ikke gjorde noe vondt i det hele tatt. Jeg tok de med sånn pistol, som man tar i frisør salonger. Så jeg kan si nå med en gang at ingen av piercingene i ørene har jeg tatt med nål. 

- de fire nederste er heller ikke vondt i det hele tatt, så klart dette er jo forskjellig fra person til person. Men jeg synes ikke det var noe vondt i det hele tatt. Det er ikke noe å være redd for!

- Den "normale" nederste øredobben, er vell det minst smertefulle stedet man kan ta. Og nei, jeg har ikke utvidet hullet der, det er en øredobb fra ginatricot.

 


Dette er da mitt høyre øre. 

-Det øverste hullet gjorde ikke noe vondt. Bortsett fra at siden jeg tok det med pistol så er jo det for normale øredobber. Og den øredobben jeg har i der, er tykkere en de vanlige. Så jeg måtte utvide hullet der oppe litt. Og det må jeg si gjorde litt vondt så klart. 

-det som et inni øret kan mange tenker gjør ganske vondt. Jeg gruet meg mye fordi mange sa det gjorde vondt. Men du skjenner det ikke. jeg gjør ikke det hvertfall, spørs om du har høy smerteterskel eller ikke. ( jeg har ganske høy smerteterskel)

-Og de fire nederste er akkurat som jeg sa til forje bilde. 

 

Og angående de ukene etter: De sier det er viktig å rense hver dag etter du har tatt hullene. Jeg gadd aldri gjøre det, jeg var heldig og ikke fikk verk, fikk det bare på den ene av de tre øverste på det venstre øret. 

lett sagt tror nok det er litt vondere etter du har tatt hullet en når du gjør det.( er ikke det bedre at det gjør vondt etter på en der og da?) 

 

Og her hvis du er ferdig med den andre sangen, kan du høre på denne sangen mens du leser videre:


Og nå skal jeg snakke om

 

♥navle piercingen min 

 

Jeg har altid hat lyst på piercing i navlen(og tunga) Men jeg ventet til sommeren 2011. Jeg er utrolig fornøyd med piercingen min, jeg synes selv jeg har finere mage med piercing. 


Sånn så magen min ut før uten piercingen min. litt nakent. rart å se nå,egentlig. Jeg angrer ikke i det hele tatt! 

Navlepiercingen er den vondeste piercingen jeg har tatt! det kan jeg si ærlig. Det er ikke drit vondt. men det gjør vondt, dette er jo forskjellig fra person til person. Men mange av de som ikke synes det gjør så vondt, har på en måte en hudflipp, eller hva jeg skal kalle det. Mens jeg har ikke det, så de måtte jo ta hun direkte fra magen. Litt vanskelig å forklare egentlig, men kanskje noen av dere skjønte hva jeg mente. 

 

Ukene etter var ikke vonde, navlen er det stedet som jeg har hatt minst smerte med etterpå. Var bare vondt de timene etter på. Men jeg var ganske nøye på å rense piercingen da.  

 


Dette bildet var tatt noen timer etter jeg hadde tatt den. Som dere sikkert ser, ikke noe hoven. Og jeg var kjempe fornøyd, og er det fremdeles. Det er gøy å skifte piercing i navlen ! heh, ikke farlig, som jeg trudde først..

 

Og til sist skal jeg snakke om min kjære venn 

 

♥Tungepiercingen min 

 


Dette er rett etter jeg tok tungepiercingen min! som jeg er utrolig fornøyd med for å bare få sagt det. 

Jeg tok min på Oslo bodyart, 16 desember. tror nok jeg ikke vil glemme det, for det var også den dagen jeg fikk min første model jobb! på Oslo bodyart (henger på veggen i studio) 


Det er utrolig gøy ! 

ja, men back to smerten med tungepiercing. Det gjorde ikke noe vondt, det gikk så fort at man ikke fikk kjenne på noe som helst smerte. jeg var jo piss nervøs før jeg skulle ta den, jeg liker jo ikke nåler. (men etter alle hullene så er jeg ikke like redd som før.) Jeg husker jeg var så nervøs når hun tok tak i tunga mi og skulle tegne en prikk og sette på den klypa. og bare så nåle, åh, fy. men det var jo over på 2 sekuner. det gjør ikke noe vondt. 

 

Ettertid, jeg fikk med meg sånn mundskyll som jeg skulle ta tre ganger om degen. (som jeg tok veldig alvorlig, ville jo helst ikke få noe infeksjon i tunga) 

rett etter jeg hadde tatt piercingen, løp jeg og vennina mi til butikken og kjøpte en hel boks med iskrem, som jeg satt å spiste på hele bussturen hjem. Det gjorde jo at tunga mi ikke hovnet opp så mye.  jeg skulle komme tilbake etter to uker for å bytte stang i tunga, fordi det var normal tid for at tunga ikke er hoven lengre. Tonga mi var hoven i kanskje 5 dager, så det var ganske deilig. Men i de 5 dagene var det mye myk mat og suppe. ble ganske lei det etter de dagene må jeg si. Just sayin, det er vanskelig å ikke leke med tungepiercingen. jeg gjør det hele tiden, føler jeg. men jeg angrer ikke ett sekund på at jeg tok den. Når jeg skifter piercing i tunga og stang så tar jeg den så fort inn i gjen, fordi jeg synes det er så rart å ikke ha den kula der. rett og slett lit ekkelt. vet ikke hvorfor, men sånn er det bare.

 

Dette var da piercing innlegget mitt. hvis du lurer på noe mer angående piercingene mine. Så er det bare å spørre i vei :) 


 

 

16052012

Kom opp i Engelsk skriftlig til eksamen igår! kom opp i det jeg ville, det var herlig følelse det !

 

og just today :
Ha en fin kveld videre folkens! have a lot of fuuun tomorrow !!!!!!

Hva skal du imorgen ?

Want this dresssøt, right?

sweetheart


I was so fuckin happy! denne koster egentlig 299! i love it. Også var den på salg idag, fikk den for 100 kr ! ahhh+ kjøpte jeg noen heftige øredobber, de får dere se i morgen !

my girl

 
vell, kan vel ikke si mer en at hun følte for å sminke seg, for å vise at dette ikke ser bra ut

#LOVE

Peace out 
 

13052012


Btw, takk for en koselig dag jenter, it was KOSELIG

Yesterday
♥Takk for en herlig kveld i går jenter ♥

 

noen innkjøp

♥ Hey hey, på torsdag var det tilbud på det senteret ved der jeg bor. Jeg kjøpte bare et klesplagg, men den er drit heftig.


Fra URABAN! love it ♥

Også kjøpte jeg noe idag på StorO senteret i Oslo på salg


carlings


Carlings


Carlings


Levis

 
Levis


Levis


Levis


Levis

 

Jæ, det var det!

 

Noe du likte eller har her?

 

Rihanna INSPO
Digger hun der, hun er ett stort icon, she´s a part of me, kind a. 

Smart shit

♥Jævlig smart! Og det blir faktisk bra♥


-Love

The best friend

♥Hælla 

Min beste venninne, var i London for kanskje 2 uker siden! Og hun kjøpte med to herlige gaver til meg som jeg elsker ♥ (loveyou vennen )


Smykke ! 

&


En jævlig hefti Justin Bieber t-skjorte ! ahh, love it ! 

Btw, Musikkvideoen til boyfriend ! uffamei, han er fin der altså.

Go and watch the sexy video: http://www.youtube.com/user/JustinBieberVEVO

 

Peace

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits