Hair talk

For dere som ikke har følgt bloggen min så lenge, så er jeg veldig glad i forandre hårfrisører, og hårfarge. Hvis ikke jeg forandrer, så liker jeg å se hvordan andre har det, som eksempel miley cyrus, det er jo hun som inspirerte meg til å klippe håret mitt sånn som det er nå. Jeg elsker håret mitt sånn som det er nå, kunne ikke vært mer fornøyd! Dette innlegget kommer jeg egentlig bare å snakke litt om meninger om forskjellige hårstiler miley cyrus har hatt og har. Også litt om håret til mitt store idol "RIHANNA" (btw, justin og rihanna er mine idols,for di som ikke hviste det) 

Jeg likte veldig godt når miley hadde det slik hun også, jeg synes egentlig ikke det nyeste håret hennes er så jævlig fint.. Men Maily kledde det. Er jeg den eneste som synes hun kledde det? 

Jeg har sett mange kjente folk har denne type korte hårsveis som hun har nå, men helt ærlig.. Synes ikke de kler det så godt, miley slår dem helt ut. Hun får denne sveise til å bli helt rå.Jeg har alltid digget miley, spessielt håret, og stilen hennes.(stemmen også) Sånn som når hun hadde bob hårklipp eksempel, dritfint! Hvis jeg skulle hatt bob klipp, ville jeg sett på disse bildene av miley og prøvd å fått håret som dette. Nok en gang, miley kler å ha bob, er ikke alle som kler det heller. Synes denne klippen, og de fargene er kjempe fint!

Enig?
Og til sist av miley sine hårstiler, når hun hadde langt hår! Ahh, jeg elsket det. Tenke da, kan hun bli penere nå?? jada, det ble hun.. med kort bob, og til dan hårklippen jeg har og nåå til kort. Helt sykt. Jeg husker når jeg haddelangt hår(langt og lang) så haddejeg lyst på akkurat sånt hår. Det sto mellom å få håret blondt eller sånn som hun hadde. Det ble blond da. Men synes virkelig håret hennes her var kjempe fint.som tidliger nevt, så er jeg veldig glad i å forandre hvordan håret mitt skal være. Sånn som håret mitt er nå kommer jeg til å ha en god stund. Ikke bare fordi det er kort og jeg ikke kan få langt hår med en gang. Men fordi jeg virkelig elsker  å ha kort, blondt hår. Den dagen jeg er lei håret mitt kommer jeg nok til å bareendre farge på det håret jeg har. og det som inspirerer meg da, blir Rihanna, hun har jo hatt mange forskjellige korte hårfrisyrer gjennom årene, har elsket alle. Men jeg fant bare fram de bildene der hun har samme hårklipp som jeg har nå, bare hun har andre farger.

Alle tre stilene som dere ser på bildene under, er helt sinnsykt rå, spør du meg! Hvis jeg hadde endt med å farge håret anndeledes hadde jeg nok endt opp med det første bildet. Jeg digger di to andre, men det som er hvis jeg tar helt svart hår, føler jeg at jeg blir litt for dyster, vet ikke hvorfor. Bare føler jeg ikke hadde sett ut som en lykkelig person med det! (haha) Det røde håret, det kunnejeg faktisk vurdert, love redhair.Hva synes dere om dette innlegget? Vil dere at jeg skal gjøre flere sånne type innlegg? Var dette noe du synes var spennende/interesangt å lese om?

xoxo

The host

Helloo, har ikke gjort så mye annet enn det jeg blogget om tidligere i dag, i tilleg til at jeg dro på kino med my bestie. Vi så The host! Filmen var utrolig bra, gir den terningkast 4/5. 


Hvis du ikke har sett den, dra på kino å se den nå! eller bare gå på nettet.. hvis du ikke gidder å dra ut å bruke pæng

 

 

Har du sett den?

Hva har du gjort idag?

Påskeaften

God påske! Akkurat når ligger jeg å slapper av litt med tv, er litt sliten siden jeg var å trente idag tidlig. Men det er så deilig å trene, loveit. Fikk påskeegg fra mommy ista, men det er ikke som andre påske egg. Siden jeg ikke spiser godteri, siden jeg er sunn, fikk jeg noe annet inni påske egget.  Har du fått påske egg idag?

Vi her hjemme har egentlig ingen påsketradisjoner, utenom dette egget da. Har du noen påsketradisjoner?

 

flowerpower nailart

Fikset negelene ista, synes de ble litt søte jeg! Nå har jeg ikke spisse negler, men de spisse neglene kommer nok fort tilbake. 

Hva synes du?

Last Night

Igår var jeg med min kjære venn Mattis, like koselig som alltid! Har ikke blogget før nå, fordi jeg har vært så trøtt idag, så har sovet nesten hele dagen.

Noen andre som har sovet mye idag?

iphone 5 case

Iphone dekselet mitt har blitt ødelagt så jeg låner ett fra synnøve, derfor titttet jeg litt på ebay, der fant jeg 5 kjempe fine deksler, de har jeg bestilt og trengte kun å betale 189 kr ! gleder meg til jeg får dehva synes du om dekslene? 


Ultimate dog tease

Ja, nettop kommet hjem fra trening, så sitter å bare loker litt på youtube mens jeg spiser litt. Så kom jeg over denne videoen! såå søt voffs, likte videoen, denne youtube personen har flere videoer, som er ganske morsome, men likte denne videoen best.

Hva synes du videoen?

shopping

Her kommer det siste jeg kjøpte på danske turen


Dette fikk jeg faktisk fra moren min, både jeg og synnøve fikk dette:) tækk


Crop tops fra topshop


Sminken er fra forskjellige butikker


Husker ikke hva butikken het.


Taxfree´en på båten


Fra taxfree´en på båten


fra taxfree´en på båten 

er ganske fornøyd med alt jeg har shoppet i Danmark 

Shoppet i det siste?

bye bye Danmark

Nå er jeg hjemme fra Danmark, kom hjem ganske tidlig idag, men har sovet mange timer, siden jeg var så trøtt i dag. Blogget ikke igår, fordi jeg ville ikke tenke på bloggen rett og slett. De dagene som jeg var i danmark med synnøve har vært like gøy som alltid, vi to har det alltid gøy når vi er sammen. Var en kjempe koselig tur, had a blast in a glas. Dere skulle bare vist hva vi to kan finne på. love you bestie 

søtt

Det kommer ett innlegg senere der dere får se det siste jeg kjøpte i Danmark :)

 

Nye nike sko

Glemte å vise i forje innlegg hva jeg har shoppet idag. Well, here it comes!


Skoene er fra foot locker,de kostet 500 kr!! æh, elsker salg 


disse plaggene er fra creme fraiche

Hva synes du om dagens innkjøp? 

Hard rock cafe

Gårsdagen var så utrolig koselig! Vi dro og spiste på hardrock cafe, de har såå gode hamburgere der! Jeg og synnøve delte en burger, og alikavell klarte vi ikke spise opp hele greia, men fy den var  god. Og det vi gjorde etter dette får dere lure på.

Og nå idag så har vi sovet lenge, slappet av, og tok en liten shopping tur idag også. Nå etter den lille turen ut, har vi tenkt til å bare slappe av på hotelrommet til vi går ut senere.

Hva gjør dere i påsken folk?

innkjøpene

Her kommer det jeg shoppet i Danmark idag:Lipstick fra Mac, Nicki minaj sin nye lipstick! Elsker fargen,lovee it!


Skjørt fra Deres, Sitter perfekt på, helt klart ett av mine favoritt skjørt 


Begge genserene er fra Topshop

Smykke fra Topshop, er den ikke søt?

Sko fra h&m


Begge topper fra Topshop


Joggebukse fra Topshop, dette tror jeg er den 2 joggeboksa mi.. jeg er egentlig ikke så glad i joggebukser, men denne satt fint på.

Hva synes du om innkjøpene mine? 

I Danmark

Nå har vi kommet oss inn på hotelromet som jeg og synnøve skal ha disse dagene vi er i Danmark. Vi var igår på båten helt til i dag tidlig når vi måtte ut.. så idag når vi kom til fine københavn begynte vi med shopping, det har vi da nå gjort i over 4 timer! så det er litt deilig å være på hotellrommet å kunne slæppe av:) 

Tenkte og vise noen bilder fra igår:


Også har vi bilder fra denne dagen så langt 
Jeg viser dere i neste innlegg, hva jeg har kjøpt idag :) 

nuss nuss

Danmark soon

Nå er det ikke lenge til vi drar ned mot Oslo for å dra til Danmark! Gleder meg masse, spessielt siden min bestevenn er med:) 4 gang vi er i Danmark sammen! Wii
Jeg er jo hjemme, så det har jo gått litt tregt når det gjelder tiden.. Men det er ikke såå lenge igjen nå ?

This is me right now! Duckface for life:)

Blogger senere idag. Xoxo

Stemmen min er helt rar

Har ikke vært på skolen idag, og jeg er sykemeldt ut uka. Fordi jeg har fått betennelse i halsen. Idag tidlig hadde jeg ikke stemme.. nåså kan jeg snakke  men jeg høres ut som en smurf.. Siden hele halsen min har hovnet opp. Men hun damen på legevakten ga med masse medesiner som jeg skal ta, så skal all smerten jeg har i halsen gå bort, får håpe jeg får normal stemme før fredag. Synes det er utrolig dritt at jeg skal bli syk rett før jeg skal til Danmark.. Får håpe jeg føler meg bra snart!


bilde fra weheartit

Har du vært syk i det siste?

sick

Igår rett før jeg dro på trening hadde jeg fått to pakker i posten. Elsker å få pakker i posten nesten hver dag! 


Dette var da det jeg fikk i posten igår! neglegreier og en drit kul jakke ! 

og idag, har jeg vært syk, våknet idag med at jeg ikke klarte å snakke, sinnsykt hodepine og følte meg ikke bra i det hele tatt. Så da ble jeg hjemme fra skolen, og måtte droppe trening idag:( Så har jo ikke blogget før nå, siden jeg har sovet masse idag! men jeg fikk en liten pakke i posten idag og, da ble jeg litt gladFin ikke sant?

Og nå tenkte jeg å bruke resten av kvelden på å prøve å få lest litt til en prøve og litt blader :) 

Hva har du tenkt å gjør i kveld ?

Today´s nails

Fikset neglene ista, nok en gang! klarer ikke å gå med samme neglelakk lenge.. uansett her er dagens neglerHva synes du? 

 

Last Night

Ja, fikk ikke blogget igår.. Men jeg var da med disse to søtingene 


Kjempe koseliig! 

Hvordan har helgen din vært?

Yesterday

Orket ikke å blogge når jeg kom hjem igår, men hvertfall med min kjære bestevenn, synnøve 

Nå er det 6 dager til vi drar til Danmark, begge to gleder seg noe sinnsykt! Dette blir 4 gang jeg og bestevennen min er sammen i danmark 

Hva skal du i påsken?

Dagens negler

sånn ser da neglene mine ut idag! fikset di igårkveld før jeg gikk å la meg. Det er jo ikke noe sånn sinnsykt spessielt med dem. Men di er rosa, og glittrer! det liker jeg:)

Hva synes du ?

dagens kledning


Skjorte//H&M__Topp//Ebay__Shorts//Topshop__Tights//Nelly.com

Hva synes du om dagens kledning?

Ting som får meg irritert

Det er ganske vanskelig å få meg sur/ irritert. Men disse tingene kan virkelig få meg irriter/sur

1. Folk som sier dritt om Justin Bieber

Når folk skal begynner å si at Justin er helt på tur, folk som sier han suger, folk som tror på de jævla ryktene som paparatziene sier. Seriøst? hva har Justin gjort sånn at du skal hate han, og si masse dritt om han? Han er en stor kjendis, men han er også en Normal gutt, han gjør feil som alle andre folk. Bare fordi han gjør en liten feil så skal folk gjøre det mye verre en det egentlig er. Helt idiotisk. Når folk leser at Justin klikka på paparazien og sa han skulle banke han opp, så tenker de at han er helt idiot. Hvorfor? Paparatziene sier så mye dritt, og finner på alt for mye rykter for han. Herregud, jeg er stolt av Justin at han klarer seg så bra til å få så mye negativt. Jeg kunne sikkert skrivd flere sider om dette, men jeg velger å slutte her å si at skjerp dere. Han er en flink sanger, han er en godt person med ett stort hjerte. Hvis jeg hadde vært i det presset som han hadde vært i hadde jeg sikkert slått til en paparazi for lenge siden. Jeg er en Belieber, en sann en. Jeg vil alltid støtte han, for sine gode og mindre gode valg.2.Lærere som klikker for ingenting.

Herregud, dette kan virkelig få meg sur. Veldig mange lærere liker ikke meg, fra første dag. Jeg vet ikke hva jeg gjør som får dem til å ikke like meg. Er det fordi jeg sier imot dem? eller fordi jeg er sta? Vell uansett, det skal jo litt til før jeg blir veldig sur på en lærer. Men jeg er vell ikke den eneste som blir sur når en lærer sier til deg " hva er vitsen at du går på skole, du kommer uansett til å droppe ut" "Du må skjerpe deg, før du blir kastet ut"  liksom jeg fikk høre noe av dette når jeg bare tok en liten pause fra å skrive, jeg tok opp mobilen for ett sekund også får jeg kjeft. Ingen av de andre får sånn respons av læreren. Jeg har jo så klart noe lærere som ikke har noe imot meg, men det er noen lærere som virkelig ikke liker meg. Og det kan noen gang gå ut å karakteren min, fordi di ikke liker meg.

3. Folk som  sier at jeg dum fordi jeg ikke er like smart som dem. 

Det er noe folk som sier/hinter at den som kommer til å ikke komme noe langt i livet er ... (maiken) Seriøst? Jeg er kanskje ikke en av di smarteste, men kan jeg faktisk ikke noe for, jeg kan være smart hvis jeg vil, men det er bare at hvis jeg synes noe er kjedelig så lærer jeg det ikke like fort. Så jeg synes det er idiotisk når folk som får bare 6/5  skal se ned på meg, bare fordi jeg ikke er like smart som dem. Og si at jeg ikke kommer til å komme langt i livet pga det. Jeg kommer til å klare det jeg vil. Men når folk sier det, gjør det meg litt irritert, men det gjør også nånn at jeg får lyst til å virkelig vise dem at jeg kan gjøre nesten hva som helst hvis jeg vil.

4. Folk som starter rykter, og tror på dem.

Nesten hver uke får jeg høre ett nytt rykte om meg selv. Jeg vet jo selv at det som jeg får høre ikke er sant, så jeg blir jo sittende der å bare "hva faen , hahah" Men det som får meg irritert er når folk som tror på at disse ryktene er sanne. Enten om de kjenner meg eller ikke. Rykter er lagd av haters, spredd av tapere og akseptert av idioter.  Jeg er en snill jente, så hvorfor skal slemme rykter om meg gå rundt da? og hvorfor tror noen folk som kjenner meg på dem, når di vet jeg ikke er sånn. jeg driter i di ryktene, for jeg vet selv hvem jeg er, og hva jeg har gjort og ikke gjort.

5. Når folk ikke tørr å si ting rett til meg.

Jeg er vell ikke den eneste som synes det er irriterende? Når folk skal si dritt til deg over nettet , og ikke tørr å si det rett til meg. Eller når di sier dritt om meg til vennene sine også får jeg høre det fra noe andre og ikke dem selv. Hvis jeg vil si noe til en person sier jeg det personlig selv, jeg gjemmer meg ikke bak noe. Det er sååå irriterende når folk får andre til å si det di mener til meg. dere skjønner hva jeg mener.

6. Bitch fights

Du vet, sånne jenter som krangler for ingenting og blir uvenner for evig. Og skal gå rundt å spre rykter om den andre personen pga en liten ting. Serr? DRAMA. Det er så stress, hvorfor skal så mange jenter lage så mye drama... uff.. Okey, dette får meg ikke så irritert, så lenge ikke folk balnder meg inn i det.

7. Jenter som sier ting for å få komplemanger

Det er så irriterende, når jeg jenter står der å sier "åh, jeg er så feit" når de selv vet at di er tynne, og sier det kun slik at folk sier" nei, du er ikke det, du er kjempe tynn"Eller når di sier "åh, håreet mitt er helt fucka i dag" når man kan se at di har brukt kanskje en time for å få krølla det eller fikset det. Bare for at folk skal si "neei, herregud, det ser kjempe fint ut idag" jeg sier jo også at jeg har fucka hår noen ganger, men når jeg sier det, så er faktisk fucka, da, går jeg med lue, og tar den ikke av.. for å si det sånn. osv 

 

Vell dette var da noe av det som får meg irritert. Er sikkert noen få ting til, men kommer ikke på det nå :)

Vi blogges senere idag, søte lesere ! :)))

 


nytt i klesskapet

fin? eller hva?

 

Kjolene fra nelly har kommet

Hey hoe, er så sliten nå, kom akkurat hjem fra en bra treningsøkt, deilig! Så resten av kvelden blir det nok bare å slappe av i senga og se på tv. Uansett idag etter skolen dro jeg i posten å hentet kjolene mine fra nelly.com og sminken da.

elsker kjolene, måtte jo prøve det med en gang jeg kom inn døra! de sitter perfekt på.


likte du kjolene?

kafé kos

Etter skolen idag dro jeg og søte Elise på Kafé, spiste litt og satt å jobbet med skolegreier. Det var kjempe koselig, for da fikk vi hatt det litt gøy sammtidig man gjorde skoleting. Vi satt på kafén i 2 timer eller noe. Er koselig å kunne gjøre sånt som dette innemellom Søte oss ! nå bare slapper jeg av med å se litt på the carrie diaries og gleder meg til i kveld når det er en ny episode av PARADISE HOTEL

Hva har du gjort idag?

perfect summer body

Gleder meg til jeg begynner å se resultater med treninga mi. Treningsøkta i dag med treneren min(pt) var så sinnsykt hard at jeg nesten ikke klarer å stå på beina nå, men det egentlig deilig på en måte, for da vet jeg at jeg har gjort så godt jeg kan. Jeg trener 2 ganger i uka med personligtrener og en gang alene, og spiser bare sunt. Gleder meg til resultater, sånn at jeg kan være stolt av å gå i bikini om sommeren i en veltrent kropp. 
noen andre som har mål for kroppen sin?pakke i posten og neglene mine

Når jeg kom hjem fra trening i dag var det en pakke i posten til meg. glitteeeer, som jeg kan bruke på neglene. I LOVE SPARKLE 

siden jeg har glitter nå, måtte jeg fikse neglene litt da
Hva synes du ?

hva har du gjort idag?

militær negler

kom ikke på noe bedre enn å bare lakke neglene i millitæmønster. litt søtt da


hva synes du?

 

kveldsmat

Jeg synes jeg er flink til å spise bra om dagen nå. Jeg spiser sunn mat, faste måltider, hvis jeg blir sulten og det er en time til jeg skal spise spiser jeg litt frukt eller tar meg en yoghurt. Og nå til kvels orket jeg ikke lage noe tongt så bare skar opp noen frukt, og la det på ett fat, det er på en måte lørdagsgodteriet mitt.


mmmm :)

 

Jentekveld

Hola sweethearts!

Blogget ikke i går fordi jeg var på jentekveld, hos søte elise i klassen min, men noen fra klassen, en som gikk i klassen vår før og to fra paralellklassen! Kjempe koselig kveld. Vi lo så mye at nå har nok hele gjengen fått sixpack. 

Jeg føler meg så flink, jeg har ikke spist godteri på tre uker nå, bare spist sunn mat, spiste litt kake igår, MEN den kaken jeg spiste var en sunn kake, som er for di som trenger noe søtt innimellom men ikke vil få i sukker og sånt. Skal prøve å spise bare sunt, ikke noe godteri helt fram til sommeren. Slik at jeg får fortere restultat med treningen.Vi prøvde oss på ett forsøk med å lage sånn do the harlem shake. Jeg skal se om noen av de videoene vi filmen er til bruk. kanskje dere får sett den iløpet av dagen. 

Hva gjorde du i går?

Nytt fra nelly.com

Nå har jeg nettop bestil 2 kjoler og noe sminke fra Nelly.com. Gleder meg til det kommer i posten.


Vet det er samme kjole bare i forskjellige farger, men jeg bare klarte ikke å bestemme meg for hvem av dem jeg likte best, så kjøpte begge jeg!


Concealer fra the balm :)

Er dette noe som er på ønskeliste di?

 

spike bh´en min har ankommet

ææh, moren min kommet nettop inn på rommet mitt "du har fått pakke" og jeg hopper opp fra senga og ser hva som har kommet av det jeg har bestilt! og der lå den perfekte spike bh´en! omg omg !Det første jeg gjorde var å prøve den og føle meg som en qeen. Love it


er den bare ikke helt nydelig?

Har du den? eller ønsker deg den?

Favoritt sminken min

Ja, tenkte jeg skulle hvise dere favoritt sminken min. Tre bilder, 1 for ansikt sminken min. 2 for øyen sminken min. 3. for leppene.


1. er en ansikts primer, som du alså tar på før du påfører foundation. Denne er i merket smashbox.

2. er en foundation fra Isadora i fargen 04 medium nougat.

3.Fikk ikke med hele den, med det er ett pudder du tar over foundationen slik at sminken sitter hele dagen. Denne er i merket smashbox, og kalles photo set pressed powder.

4. er en mørsk bronzer fra the balm. Jeg bruker den til å få fred skinnbeina. Den er helt matt og veldig mørk. Når du er brun om sommeren og tar den ltitt rundt i ansiktet, så får du en fin naturlig sunkissed face.

5.er en blush, fargen er fersken og rosa farge. Kjempe søt, en av de nyeste du kan få kjøpt nå fra chanel.faregen heter 76 frivole.

6.er en highlighter powder, den bruker du altså der du skal highligte ansiktet. Dette produktet er i merket Too faced. denne er ikke matt, den har glitter i seg.


1. er øynskygge paljett fra The balm, jeg elsker firkelig dette paljettet nude tude. Fine farger man kan bruke til hverdagen og til fest. Jeg fikk tak i mitt i spania.

2.Gosh waterproof eye liner. fargen black

3. L´oréal paris sin eyeliner, pensel liner. Elsker denne, jeg kan ikke leve uten diplineren min. fargen black

4.Maybelline sin gel cream eyeshadow, de kaller den color tattoo 24hr. Jeg har i fargen 75-24k gold. love this one. 

5.isadora grow lash mascara, jeg bruker den bare fordi jeg liker hvordan vippene mine blir når jeg har den på. 

6.yndlings maskaraen min fra L´oréal paris. fargen black


1. lipstick fra mac i en rosa farge, husker ikke hva den heter, og skriften under har blitt borte. Men det er en matt rosa farge. veldig søt!

2.extreme plump lipgloss. som gjør at leppene blir større. love it, og den funker.

3.Nicki minaj sin lipstick fra mac. love it!!

4.Lipstick fra mac, i fragen satin REBEL b62. Denne fargen er bare helt himmelsk.

Håper dere likte dette innlegget, hvis dere vil at jeg skal hvise nærmere på noen av produktene. Bare si i fra :) 


fredagen

Igår var jeg med min venn Mattis og noen andre folk. Det var koselig. Jeg trente igår med min personlige trener, så når jeg voknet idag, var jeg så inn i helvete støl at det er sååå sinnsykt vondt å ga at jeg kan ikke forklare det en gang. Jaja, da kjenner jeg hvertfall at jeg har trent! 

picture from yesterday


Noen av dere Beliebers som har hørt hva som skjedde på busdagen til Justin i går? Så trist, ble lei meg idag når jeg leste det som skjedde.. paparatsier er så jævlig slemme. Justin fortjente virkelig ikke dette i det hele tatt. Håper at Justin hadde det litt fint på bursdagen sin før dette skjedde. loveyou Justin D Bieber 

 

Happy B-day Justin D Bieber

Jeg skrev ikke dette i forje innlegg fordi jeg ville ha ett helt egent innlegg å gratulere han. På norsk:) Jeg har egentlig ikke så mye å si om justin, jeg er en stor fan som har vært fan fra dag en. Er en stolt belieber, hvis noen sier noe stygt forsvarer jeg Justin, jeg synger alle sangene hans driit høyt selv om folk blir flaue, eller synes jeg er dårlig til å synge, jeg er en true Belieber.  Jeg er ikke en av de som tror jeg kommer til å gifte meg med han(hadde ikke sagt nei om han hadde fridd akkurat da), men jeg kommer til å møte han someday det vat jeg. Hvis jeg er trist, så trenger jeg bare å se på en video av Justin og smilet er rett på igjen. Er helt utrolig at jeg kan si at jeg elsker Justin Bieber når jeg ikke en gang har møtt han.. Men jaja, I do. Jeg håper virkelig justin har en kjempe fin dag. 

Her i Lørenskog går Never say Never på kino idag.. Men jeg fikk ikke biletter, så det var trist. Men kanskje jeg setter på NSN før eller etter trening, får se <3

har du husket å gratulert Justin?

Jeg har gratulert han 4 ganger, 4 forskjellige steder:) 

etter skole mat

Nå har jeg nettop kommet hjem fra skolen, så da må jeg få i meg litt mat, slappe av litt med tv og sove litt før jeg skal trene litt senere idag 


også har jeg fikset neglene igjen, men har ikke gjort noe spessielt denne gangen, ville bare ha litt fargerike negler nå.

hva gjør du nå?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits