Bestilt bikinier fra victorias secret til sommeren

Nå har jeg nettop bestil bikinier fra victorias secret, da var alle pengene brukt opp på tre bikinier. Jeg gleder meg til jeg får de i posten og jeg kan prøve de på.


Er de ikke bare helt fantastiske?

Det som skjer i dag er at jeg først skal klippe meg. Deretter skal jeg TRENE! Endelig, blir så utrolig deilig å begynne å trene igjen. Jeg skal ha personlig trener i noen uker, sånn at jeg kommer godt i gang og blir pusha. Det er dyr for personlig trener ja, men jeg får rabat sinden moren min jobber på dette treningsstudiet. Gleder meg masse til å møte "treneren" min. Har fått høre at han er 22 år gammel, og  ikke ser så aller værst ut. not bad :)

Nå skal jeg få my dreambody !

 

neglene mine

Beklager for lite blogging nok en gang. orker ikke si hva jeg har gjort, og grunnen til lite blogging. Men jeg må si noe som jeg er overlykkelig for, jeg begynner å trene igjen i morgen! AAh det blir så deiilig.

nå har jeg lange og spisse negler, og jeg fikset det slik som dette nå:


bling bling

dårlig bilde, men dere ser jo hvordan det ser ut

hva synes du?

 

gårsdagen

dro ut med salem igår, vi bare loka, så ble vi sultne og dro å kjøpte kebab.


hva gjorde du igår?

Wants fra Bikbok


Noen av klesplaggene som kom på ønselista di nå?

 

dagens innkjøp

Var en liten tur innom senteret og kjøpte noen tightser.


Tre fra lindex, og 1 fra ginatricot :)

de er søte på alle sammen!

har du mange tightser?

twins sleepover

Synnøve sov over hos meg fra igår til idag. Like koselig hver gang å kunne bare slappe av med bestevennen sin. Tror nok nesten hver gang vi overnatter at vi tar bussen til strømmen og kjøper kebab. Det gjorde vi igår også, naaam! 


lot of love 

love you bestevenn :)

 

Hva gjorde dere igår? 

sminke inspirasjon

God morgen folk :) 

Nettop våknet og fått tatt på litt sminke. Sitter å tenker på hva jeg skal blogge om, har ingen anelse. Men så tenkte jeg bare at jeg kan vise dere noen bilder som jeg har funnet på weheartit.com som inspirerer meg.


Hvor får du din inspirasjon når det gjelder sminke?

Fine kjoler

disse tre kjolene har jeg utrolig lyst på. Når det blir vår, og man kan gå med litt lettere klær, liker jeg å kunne gå med kjoler, ikke bare shorts


Alle tre er fra Nelly.com

Har du lyst på noen av disse kjolene?

 

Innkjøpene

Ja, her kommer det jeg kjøpte igår.


kicks

Vita
H&m


Cubus

Jeg og synnøve er søt, vi kjøpte begge denne pysjen, fordi vi skal overnatte fra torsdag til fredag, vi ville ha matchene pysj. hah

Har du noe av dette?

Converse

Jeg elsker converse, jeg har 1 par enkle hvite, 1 par med hvite som det står I hjerte...., ett par knall røde, ett par amerikansk flagg og ett par militærgrønne. Alle er de vanlige høye. Men jeg har lyst på nye converse dette året, dette er da noen av de som er på ønskelista


1.Ellos.com 2.Ellos.com 3. Nelly.com 4.Ellos.com 5.Nelly.com 6.Nelly.com 7.Ellos.com 8.Ellos.com 9. Ellos.com 

Det er sikkert flere converse som er ute i butikker som jeg har lyst på, men dette er hvertfall noen av de som jeg synes er fine 

Hva synes du ?

Dette skjedde i går

Har ikke blogget på lenge, beklager for det, men har rett og slett ikke orket! Men nå skal jeg skjerpe meg og bli flinkere til å blogge. 

Uansett, shoppet med Synnøve igår, og sånt. Innkjøpene kommer ett innlegg etter dette! Senere på kvelden dro jeg på kino med Salem, vi så beautiful creatures. Hvis du vil se trailer på den klikk HER. Synes det var en veldig bra film. 

Hva gjorde du i går?

 

 

svar på det dere lurte på

Hva har du tenkt til å utdanne deg som? Eller hva skal du bli når du blir stor? Haha :)

Jeg skal utdanne meg som makeupartist, altså teatersminke(sår,blåmerker,og sånt su ser på filmer og sånt), fashion sminke og naturlig sminke. I tilleg til dette skal jeg jo bli flinkere på å style hår. Negledesigner. Jeg vil også designe litt klær. Tilslutt som tillegsjobb vil jeg utdanne meg som bartender.

 driver du på med noen for øyeblikket?

Nei, det gjør jeg ikke:)


 hva trener du? og hvor ofte?

Har ikke trent på en stund nå pga problemer med skade. Men skal begynne å trene etter vinterferien. Jeg trener på treningsstudio. Men vil også starte på svømming igjen, og boxing eller kickboxing. Tenkte da og trene 2 ganger i uka på studio, 1-2 ganger boxing/kickboxing, og svømming de dagene jeg har tid.

 ta bilde av dine tre favoritt plagg

Jeg har egentlig ikke noe sånn spessielt favoritt plagg. Men jeg kan se gjennom klesskapet og lage ett lite innlegg senere.

hvor lang tid bruker du om morgenen?

Hmm.. hvis du tenker i hverdagen og jeg klarer å stå opp når jeg skal.. 40 minutter. Men de dagene jeg sliter med å vokne, og forsover meg litt, 5 minutter,løper til bussen og fikser meg der. Men i helgene kan jeg bruke 1 time på bare å sminke meg, for da har jeg litt bedre tid.

hobby?

hmm.. shopping? haha, vet ikke helt faktisk.eller har vell flere hobbyer. som sminke, trening, negler,klær, osv.

favoritt parfyme?

Mine favoritter for tiden er disse to:

-Eau so fresh- DAISY by Mark jocobs

-Girlfriend by Justin Bieber 

favoritt leppestift?

niki minaj-mac 

en mørk rød/lilla lipstick fra mac

kan du ha en sminkevideo snart?

Det skal jeg få til snart!

Hvor er det du får inspirasjon for stilen din?

Hmm.. den er på en måte bare inni hodet mitt! Men får jo inspirasjon fra weheartit, eller fra sider på nettet der man ser outfits, eller hvis jeg går ute på gata, kan jeg få idér fra folk som går forbi.

Hvilke kjendis er det du elsker, UTENOM Justin Bieber? en kjendis du er fan av, en du alltid har vært fan av.

Rihanna!! vært fan av henne siden dag en, Justin er den gutten jeg er mest fan av, og Rihanna er den jenta jeg er mest fan av. Jeg elsker rihanna,(og JB) hun er så stor inspirasjon.  Så klart er jo fan av andre også, eller de er vell bare noen som også er inspirerende. Men ingen er så stor inspirasjon for meg som Rihanna.
hvor høy er du ?

164 cm.. huff, jeg kan ikke bli victorias secret model hvertfall:(

Napper du brynene dine selv, og har du formet dem selv? De er veldig fine :)

Først vil jeg bare si tusen takk:) Jeg napper brynene mine selv, og har også selv formet dem, slik de er nå. 

Håper jeg svarte bra nok :)

Ut med vennen

Svarer på spørrerunden i morgen, nå stikker jeg og synnøve ut, kos dere i kveld folkens :)SMASK


Spring Breakers

Fy Fa*n som jeg gleder meg til denne filmen kommer til Norge, jeg husker ikke første gang jeg fikk høre om denne filmen, at den skulle produserer,men jeg vet at jeg viste om det for ca ett år siden.  Den virker helt rå,og den er ikke så lik som alle andre filmer, endelig noe som er litt andeledes.

Har du sett trailerern? Gleder du deg til den kommer til Norge?

 

OG HUSK INNLEGGET UNDER, SPØRRERUNDE :)

spørsmålsrunde

jeg ha ikke noe spennende å blogge om akkurat nå, så setter igang en spørsmålsrunde. hva er det du lurer på?

klar ferdig gå

Snart valentine´s day

Hva synes du om alle hjertes dag? Er det en dag du synes bare er helt herlig, noe du gleder deg til, fordi du har kjæreste eller kanskje selv om du er singel? Eller er du en av de som synes det er en dag alt bare er dritt? Alle, eller fleste jenter ønsker å få blomster, store teddybjørner eller bli invitert ut på date på valentine´s day. Vet ikke hvorfor det må være så viktig.. Okey,så klart er jo jeg en av de jentene, men jeg vil bare ha en liten blomst å kunne lukte på. Det holder det. (selv om alt det andre også er ganske søtt, tenk og kunne hatt Justin Bieber som valentine´s date, det hadde vært amazing)Jeg er en singel jente, en jente som er veldig glad for å være singel, jeg er ikke en av de jentene som sitter hjemme på valentine´s day og tenker "i´m forever alone, fuck my life, nobody loves me" osv, nei! hva er greia med det? selv om du er singel,at noen ikke har spurt deg ut på date, betyr ikke det at valentine´s er en trist dag. Venninnene dine er din valentine´s, det er alltid koselig det, og dra ut å spise med venninner.

Torsdag er Valentine´s day, gleder du deg?  skal du gå med noe søtt, som er inspirert av valentines? Skal du på date? eller ut med jentene? eller ut med gutta?

Jeg skal hvertfall på peppes med mine søte venninner som er single :)xoxo

Danmark tur med jentene

Det er lenge siden jeg har blogget. grunnen er 1 jeg glemte det. 2 fordi så var jeg på danskebåten med synnøve,linn,marthe og salem.(kom hjem igår, men orket ikke blogge før nå) Vi feiret bursdagen min da på en måte, selv om jeg hadde bursdag for noen mnd siden.. Haha, vi dro på fredag og kom hjem på søndag, det var en opplevelse vi aldri kommer til å glemme! Nå gleder vi oss bare enda mer til vi skal til kos om snart 1 år. Jeg skal ikke fortelle så mye om hva vi gjorde på båten og i danmark, det orker jeg rett og slett ikke. Men jeg kan si hvertfall at det er gode minner.

Her er noen få bilder av tusen :) 


Hva har du gjort denne helgen?

 

helv*te rom

Må få rydda rommet mitt idag, ligger kær overalt, og puter og alt er på gulvet.. senga mi tar halve rommet så når alt av dyner og puter ligger på gulvet er det kjempe stor plass i senga ! i love my bed. 

ææææh, 2 dager til jeg og 4 andre jenter skal til Danmark !!!!

pink lips bebeey

Skolen:

Etter skolen mat: Sunne pannekaker


And now:


Duckfaceee

Hva har du gjort så langt idag?

 

Gårsdagens og dagens

Igår var jeg med min kjære venn Mattis og noen folk, det var en veldig koselig kveld. 

også idag har bare vært en heeelt slapp dag med bestevennen min, og senere kom Marthe. Kjempe digg å bare late seg.


Hva har du gjort denne helgen?

Natting med bestie

Har vært på kino nå med Synnøve, vi så hansel and gretel ! Helt sinnsykt bra film, en ev de beste jeg har sett på en stund.

Og nå skal jeg sove over hos henne, så koselig:) vi har skiftet til chilleklær, og jeg ser helt guttete ut og Synnøve helt jente jente!

Nuss

Serier jeg følger med på for tiden

Ja, overskriften sier vell litt? Dere skal få vite hvilke serier jeg følger med nå for tiden.

 

Pretty little liars- Det er sikkert mange av dere som har hørt om denne serien,eller følger med på den. Men om du ikke gjør det, start nå med en gang! Det handler om fire jenter som mistet en god venn, de var før fem jenter i denne gjengen. Ett år går etter at hun forsvant, det er da det hele starter med at de får skummle tekstmeldig og notes fra en "A". De prøver å finne ut hvem denne "A" er, for da kan de finne hvem som drepe vennen deres. Jeg har kommet til sesong 4, og du blir overrasket på hver episode, når du tror de har funnet morderen er det pluttselig en annen som er mistenkt. etter hver episode blir jeg sittende litt små skremt, og gleder meg til neste episode. 

 

The Vampire Diaries- Mange av dere har nok også hørt om denne serien, for den er jo ganske populær. Jeg elsker denne serien, den er alltid spenndene, og det skjer alltid noe, så det blir aldri kjedelig. Det er en serie om vampyrer,hekser, hybrets og dobbelgjengere. Noe du ikke vil gå glipp av, så om du ikke har sett denne serien, begyn å se på den nå. Traileren jeg viser til dere her, er fra den første sesongen. Jeg har nå kommet til sesong fire, som er enda mer spennende enn sesong 1. Det som skjer i sesong en, trudde du aldri skulle skje i denne sesongen som er nå. 

 

90210- Denne serien er helt sykt bra, traileren er fra den første sesongen, den sesongen er kjempe bra! Men jeg har jo kommet til den siste som er ute nå, og det er litt rart for meg å se på sesong 1 traileren, for det har skjedd så mye siden den sesongen. Det skjer masse spenndende i 90210, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hva denne serien handler om. Kan vel si enkelt og greit at det  er en teenagers serie, typisk sånne serier vi kan få dilla på. Utrolig bra, om du ikke følger med på denne og liker drama og komedie blandet sammen. 

Også er det jo noen serier som nettop har kommet ut på nettet som jeg følger med på, som jeg fremdeles er på sesong en. Så har ikke så mye å fortelle om disse seriene, så sier bare navnene, kanskje dere har hørt om de? eller sett dem? om ikke annbefaler jeg deg å gå på 1channel.ch og søke dem opp og se på dem. Denne siden er også der jeg følger med på de tre andre seriene over.

-Underemployed

-The inbetweeners

-The carrie diaries 

Følger med på noen flere en disse også, men det orker jeg ikke ramse opp :)  

Følger du med på noen av disse seriene?

Gratis bloggdesign fra Blogg.Wiki

hits