Happy blondie

WALK WITH US 2015

Vær litt søte å lik oss på face:

WALK WITH US 2015

Hør på sangen vår og lik den på youtube:WALK WITH US 2015

hør på den også på spotify, og kjøp den gjerne på itunes

For nå er det bare en dag til RT starter! Er så klar nå at det kan ikke beskrives med ord

Xox

Svart, blått og gult

Hello

Idag har jeg trent og vært i sverige med victoria, måtte kjøpe masse energidrikker til russetiden som er om 3 dager!!! Shit, det går så fort. Er sinnsykt klar for vrengefesten på fredag

Også slenger jeg med ett bilde av trenings "outfiten"

Xox

Ehm ja

Hei

Igår og idag så har jeg trent og vært med venner. Det er det egentlig haha

Også fikk jeg massasje av min kjære victoria også igår

Xox

Gira på RT

Merker jeg begynner å bli veldig gira på russetiden nå, er bare 6 dager igjen!!!!! Jeg er klar for å ta av for å si det sånn. Fikset litt på russebuksa mi igår, så ble jo enda mer gira da, haha:) ja, nå ble det mye gira her, så hade

Xox

Sunshine

Hello hello

Idag har dagen startet ganske bra, fikk dratt å trent tidlig, og nå får jeg sittet litt ute i det fine været.

Xox

Hvordan starte?

Hm, jeg har lenge vurdert å starte å blogge igjen.. Men jeg har ikke helt vist hvordan jeg skal starte. Men jeg kan jo hvertfall si at jeg fylte 18 år den 19 november. At jeg også fikk lappen på dagdn min. Jeg skal til hollywood til sommeren med et program som heter CGTV, orker ikke å forklare helt hva det er, men hvis du søker det opp så finner du ut hvordan/hvorfor jeg skal dit. Jeg trener hver dag, er med venner og prøver å gjøre det beste jeg kan om dagen. Også er det nå ikke lenge til jeg skal være russ, jeg er vandreruss med 30 andre jenter, i en gruppe vi kaller "walk with us"

Xox

dear future boyfriend

Kjære fremtidlige kjæreste, hvis du gir meg dette er jeg din for evig.

Xox

Salem fylte 18 år

På fredag feiret vi salem som hadde fylt 18. Så her er litt bilder fra den kvelden.

XOX

Overnatting med frøkna

Sorry for snapchat bilder. Men begge glemte å lagre bildene.

Nail INSPO

Xox

Nike

Herregud, kan virkelig ikke forklare hvor mye jeg har lyst på disse skoene! De er helt perfekte. Men har ikke penger.. Og når jeg først har penger så er størelsen min utsolgt. Men en dag skal disse skoene bli mine!

Xox

My nails

Hello, tenkte jeg ville vise dere hvordan neglene min har sett ut de site ukene. Så her er fire forskjellige negldesign jeg har hatt på neglene mine

Hvis dere vil se video av disse negldesignene kan dere finne videoene på vine. Jeg heter "maikenhalmrast"

Xox

Dårlig overskrift

Jeg synes det er mye enklere noen ganger å bare legge ut noen bilder som jeg har tatt fra sist gang jeg blogget. For det hadde blitt for mye skrift om jeg skulle sagt hva jeg har gjort.

Xox

Love inspo

Opdatering

Litt bilder fra hva som har skjed siden sist.

Xox

Adidas

Dette er bare helt fantastisk. Jeg vet hvor jeg kan kjøpe adidas klærene, men greier ikke finne ut hvor jeg kan kjøpe den øverste hettegenseren. Men når jeg gjør det, så skal den hjem i klesskapet mitt.

Så ikke dette digg ut?

Xoc

The short hair is back

Da er det korte håret mitt tilbake! Tok ut extentionene tidligere idag, guud så godt det er å ha kort hår igjen!

Husk å gå inn å stemme på meg på missglossy.no :)

Xox

Miss Glossy 2014

Hello !

Jeg har en liten tjeneste å spørre dere som faktisk fremdeles gidder å lese bloggen min. Jeg lurte på om dere kunne vært kjempe snille og gått inn på denne linken : http://Missglossy.no

Og stemt på meg, siden jeg har virkelig lyst til å bli den nye Miss Glossy!

Tusen takk til dere som er kjempe snille og går inn og stemmer på meg:)

Xox

Bildedryss fra siden sist

Hello, orker ikke si så mye om hva som har skjedd i det siste. Kort fortalt, har bestått teorien til bil, vært med venner, skole, trent og er syk nå..

Xox

Teori,Trening & stavanger

Hello♥

Nå har det vært utrolig lenge siden jeg har blogget. Glemte helt å blogge i sommer. kort fortalt om sommeren er at jeg har vært i spania i noen uker, på hytta noen uker, hjemme med venner, trent mye og øvd masse til teorien til bil lappen. Nå er det jo ikke spnn alt for lenge til jeg skal ta lappen, så da var det på tide og sette i gang å lese til teorien, sånn at den dagen jeg fyller 18 så er det bare å kjøre opp. 

På mandag var også foresten første dagen min på skolen igjen, har begynt på påbygg, fordi det gjør jo ikke noe å ha studie selv om jeg skal utdanne meg som makeup artist. også har jeg vært veldig flink til å trene nesten hver dag i noen mnd nå. og det siste jeg har å si for nå, er at jeg har fått kjøpt stavanger billett til russetiden, satt og så på nedtellinga i nesten 20 minutter for å være sikker på at jeg fikk kjøpt billetten. Men nå er jeg hvertfall sikra billetten. takk gud for det! 

Ellers så skal jeg prøve å skjerpe meg litt med å blogge litt ofttere! og btw, har satt på langt hår, gjorde det i spania :)

nå skal jeg forsette å øve på teori, ha en fin dag videre!

xox

sun shine lady

hello ♥

idag kom jeg hjem fra Tenerife. de tre ukene jeg hadde med fetteren min i tenerife var kjempe koselig, og gleder meg kjempe masse til å se han neste år igjen. må bare få sagt at det var deilig å komme hjem til at det også er fint vær her i Norge også. i morgen så drar jeg på hytta mi med min kjære mor og noen andre familie medlemer. men tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra de siste dagene i tenerife.

også noen bilder fra en dag på stranda der jeg fikk tatt noen bilderxox
Gran Canaria

Hello ♥

igår så var vi i Gran Canaria, vi tok båt her fra tenerife til Gran Canaria om morgenen og dro hjem på kvelden. Så det var jo kjempe koselig, og det vaer veldig fint der. fikk solt oss litt og shoppet litt :)

og idag, så har vi vært å kjørt go kart igjen, hehe, utrolig gøy! love it. 

xox

go kart

hello ♥

er fremdeles i Spania, og tenkte å ta en liten update fra hva som har skjedd til nå. Det har vært noen overskyet dager, så da har det blitt shopping. også har vi kjørt go kart, som var utrolig gøy! første gang jeg noen sinne har gjort det, og det var drit gøy. også har vi vært lite utre og spist, og vært på stranda når det først var litt sol :)


jeg har det kjempe koselig her i Spania med min kjære fetter. håper dere også har en strålende sommer :)

xox

Jungle park

Hello ♥

Tenkte jeg skulle fortelle dere kort og enkelt hva jeg har gjort her i Spania siden jeg kom  hit for noen dager siden. 

dagen jeg kom hit, altså mandag: 

Da gjorde vi egentlig ikke så mye, bare slappet av litt ved bassenget. og tok det med ro resten av dagen. Det var utrolig godt å endelig få se fetteren min etter ett helt år :)

Tirsdag:

spiste frokost ute også  dro vi på stranden og slappet av , etter noen timer dro vi å spiste litt lunsj. og senere på kvelden dro vi ut å spiste middag.onsdag:

dro vi på stranden, også etter noen få timer der, dro vi til en dyrepark som heter jungle park. så mye søte dyr der, omg, ville gå å kose med de. spessielt løven. også dro vi ut å spiste på kvelden.

det var enda flere dyr som jeg tok bilde av i parken, men om jeg skulle lagt ut alle de så hadde jeg brukt alt for lang tid på dette innlegget .

Torsdag:

dro vi på shopping! woop, fikk shoppet litt. men blir mer shopping iløpet av ferien tenker jeg. etter shoppingen dro vi hjem og spiste taco. mmm :)

Fredag idag altså: 

har vi vært opp på ett sånt fjell her i tenerife. og for resten av dagen, vet jeg ikke hva som skjer. men enten blir det bare å slappe av inne eller å shoppe litt. det har vært litt overskyet i går og idag så får håpe det blir fint vær i morgen slik at vi kan få dratt på stranden og fått litt sol.
xox

 

 

 

Spania

Hello!
Idag ankom jeg Tenerife, og skal være her i 3 uker med fetteren min. Det er utrolig nydelig her, og fantastisk fint vær ! Skal prøve å få blogget litt hver dag når jeg er her:)

xox

head piece

hello 

tenkte jeg skulle vise dere noe jeg lagde tidligere idag, som var utrolig lett og er ganske fornøyd med. hode smykke!

hvordan synes du det ble?

xox


dagens negler

hello♥ 

tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg har fikset neglene mine denne uka. Det er ett ganske enkelt design, men alikavell så pent. 

neglelakken er fra Essie og heter "romper room" , naglene og kronen er fra vita.

xox


OOTD 20062014

Dette er det antrekket jeg hadde på meg på vglista på fredag.

bukse//bikbok_topp//bikbok_cardigan//b-young_smykke//lindex

xox

Austin Mahone

som sikker de fleste har fått med seg så var jo vg-lista på fredag. Og eneste grunnen til at jeg dro dit var for å se Austin Mahone, og det var helt fantastisk når han endelig kom på scenen! Han var så sinnsykt flink live og enda kjekkere i virkeligheten enn på bilder. jeg kunne skrevet ett langt innlegg om hvor fantastisk det var å endelig se han live. men velger å gjøre det kort å si at det var  helt fantastisk å se han de minuttene har var på scenen. I love him ♥


#austinmahone 

xox

fresh-tops

Hvis du ikke har hørt om denne nettsiden før, burde du virkelig ta en titt innom nå! De har sykt mye kule klær på denne siden. her er noen av mine favoritter

HER

HER


HER


HER


HER


HER

 

XOX

 

outfit of 12 juni 2014
topp & skjørt//bikbok_hodesmykke//accessorize

xox

siste dagene i bilder

xox

magazines

xox

OOTD 05062014


Bukse//nelly.com_topp//bikbok_jakke//bikbok_blomstebånd//cubus

xox

pizza

Hello ♥

idag har vi i klassen vært å spist pizza på dolly dimples, også har jeg trent, og hatt kjøretime. Hva har du gjort i dag?xox

Det Nye Jenta 2014

Hello♥

Har noe spennende å fortelle dere. På mandag ble jeg ringt opp av en spennende person, og det var en person fra Det Nye Jenta 2014, jeg hadde gått videre i første runde av det nye jenta 2014! så da fikk jeg vite at dagen etter skulle jeg til Oslo på intervju der det var 11 andre jenter som også hadde blitt ringt opp og vi skulle kjempe om hvem  oss 12 jententene som skulle bli valgt ut til å bli med videre i Det Nye Jenta programet. Dette var da første intervjuet av 4 inetvjurunder, der 2 heldige jenter blir valgt ut til å bli med i programet.  Jeg var Sinnsykt nervøs for intervjuet mitt, fordi dommerne var jo Karn(som vant det nye jenta i fjord), søte fotballfrue og Espen Hilton. Og jeg ble jo enda mer nervøs på å tenke at jeg skulle bli filmet mens jeg snakket med dem. Men alle tre dommerne var jo så hyggelige å snakke med, så ble jo mindre nervøs når jeg først hadde snakket litt med dem. 

Alle de andre jentene som var der var utrolig hyggelige, flotte,unike og utrolig pene. så tror nok juryen hadde ett veldig vanskelig valg å bare plukke ut 2 jenter som skulle videre. Men jeg kan desverre ikke si hvem de 2 utvalgte ble, men vis du har lyst til å finne ut det, må du se på Det Nye Jenta 2014 som kommer på tv2 bliss til høsten. Tirsdagen var en utrolig spennende dag, og noe helt nytt for meg. Trodde virkelig ikke at jeg kom til å komme videre til første runde av Det Nye Jenta 2014.  Gleder meg til å se dette på Tv.


(lånte det siste bildet av wa2who.blogg.no)

skal du følge med på Det Nye Jenta 2014 i høst? 

#Detnyejenta2014

xox


vakker

Idag fikk jeg endelig kjøpt denne sminke boken. Så da er det å starte å lese den i morgen og se om den er så bra som folk sier.

xox

 

Ariana Grande-Problem ft.Iggy Azalea

Ariana er så utrolig pen, det er bare helt sykt !

xox

Bart Simpsons negler

Hello♥

tenkte å vise dere hvordan neglene mine så ut forje uke. Var ganske fornøyd med resultatet av neglene mine, noe som jeg er glad for, satt jo med tynn pensel i litt over en time med disse neglene. 

Hva synes du om negle designet mitt?

xox

twerk queen

hello ♥

må bare få sagt kort hvordan Miley Cyrus konserten var. Jeg hadde golden cirkel og sto nesten ved gjeret på konserten, konserten var helt magisk! Endelig fikk jeg sett Miley cyrus, jeg bare elsker hu dama, hun er en helt rå person, med en utrolig fin stemme. Hun var også utrolig pen i virkeligheten.  For å si det kort, konserten var AWSOME! det var ett siinsykt bra show og hun er bare helt fantastisk.


I love #mileycyrus so fuc*ing much ! 

var du på miley konserten ? 


Ray Ban Clubmaster

Fikk endelig kjøpt meg noen sinnsykt fine solbriller i dag! nemmelig Ray ban, har egentlig aldri hatt merke briller, men jeg synes disse er så fine. Så måtte jo nesten ha dem.  Jeg skal elske mine ray ban clubmaster briller i all evighet!

xox

 

 

OOTD 260514


shorts// Urban_ t-skjorte//HM_ Svart topp//kouture_sko//converse 

xox


Candy heaven

Hello ♥

de siste dagene så har jeg vært flink å vært på skolen, trent hver dag, også var jeg i oslo med kjære julie og shoppet litt. og fikset neglene mine :)


xox

200514 INSPOxox

OOTD 180514


jumper fra hm, sko- converse 

xox

Bad neighbors

Idag har det vært helt strålende vær, så har fått solt meg litt også har jeg vært på kino med noen venninner. vi så bad neighbors, jeg synes den var kjempe morsom. og annbefaler å se den.

xox

17 mai

Igår var det jo 17 mai, Så gratulerer med dagen som var alle sammen ! dagen i går var en veldig koselig dag, trente først om morgenen også var jeg på tivoli og spiste 17 mai middag med jentene. 

 


håper alle hadde en stålende 17 mai!

xox

Rebecca Stella - sommerkolleksjon 2014

Hello 

de siste dagene har jeg ikke hatt tid til å blogge, vært mye skole, trening hver dag og øvelse kjøring. Men tenkte jeg ville vise dere den nye freshe kolleksjonen til Rebecca Stella for nelly.com

HER kan du komme direkte til kolleksjonen.
jeg synes denne kolleksjonen er helt nydelig. Hva synes du om Rebecca sin kolleksjon ? 

xox

lookhuman

Hello ♥

Jeg kom over denne utrolig kule nettsiden for noen dager siden, der de har masse kule topper,t-skjorter og gensere. Mye av det som er på disse plagene har noe ang trening. Jeg tenker snart å kanskje bestille en topp derfra som har ett sånn trenings quote på toppen. Tenkte derfor å vise dere mine favoritter fra denne siden. kanskje du får lyst til å kjøpe noe derfra også.
Siden dere kan bestille dette fra heter: www.lookhuman.com

xox

filmkveld

Hello ♥

idag har jeg trent, sovet også har jeg og noen venniner sett på film hjemme hos meg. Hva har du gjort i dag? 

xox

polyvore inspo


xox

gårsdagen

hello ♥

tenkte bare å ta en liten oppsummerig av gårsdagen. jeg var på skolen, dro hjem og trente. sov litt og pluttselig kom på at det var russemøte om 10 min. så da måtte jeg fikse meg raskt å dra til russemøtet. når det var ferig, slappet vi jentene av litt med film. og senere på kvelden dro vi på fest. 

her ett søtt bilde fra gårsdagen

hva gjorde du i går ?

xox

Coolcos 25


Merke: coolcos  Farge:25 

Er ikke fargen kjempe fin?

mer paris


xox

flere bilder fra paris

mer bilder kommer i morgen 

xox

paris

hello ♥

hadde egentlig tenkt til å starte å blogge for real nå denne uka som har vært. fordi jeg har vært i paris og da hadde jeg jo hat masse å blogge om. Men nettet var ekstremt dårlig der så da orket jeg ikke å sitte til langt på natt å blogge. for jeg har vært veldig sliten på slutten av dagen. til dere som ikke har vært i paris før, jeg må bare si at det er utrolig mye trapper i paris, oh my god.. tror jeg har fått litt muskler i beina etter alle de trappene vi gikk vær dag!  

Men må bare få sagt at det var utrolig koselig i paris. Jeg var på klassetur for dere som lurte. jeg har sett det meste som man burde se i paris når man først er der. og har fått shoppet en del. har ikke noe penger igjen på kortet mitt for å si det sånn! Det eneste kjipet med turen til paris er at jeg har blitt syk.. så jeg orker ikke å legge ut alle bildene paris i dette inlegget men jeg skal prøve å få lagt ut noen flere bilder i morgen og dagen etter det. 


xox

lenge siden sist

helle, nå er det en god stund siden jeg bloggest sist! men tenkte å bare si ett lite hei til dere og ville vise dere en ganser jeg nettop ble ferdig med å sy på skolen idag. kan virkelig ikke tro at jeg har sydd denne. må innrømme at jeg er litt stolt av meg selv. 


bukse fra nelly.com

hva synes du om genseren?

xox

20% salg på alle jeans på nelly i dag og i morgen

Ja dere leste riktig, 20% på alle jeans på nelly.com idag og i morgen. Ble overlykkelig når jeg så det, fordi da hadde jeg nok penger til å kjøpe 2 jeans som jeg synes er utrolig fine. Så hvis det er noen jeans du liker veldig godt som er fra nelly.com kjøp det nå ♥ Her er de to jeg nettop bestilte og gleder meg til kommer hjem til meg 

Trykk på bildet for å komme til salget 

xox

Leighton Meester for Nelly


dette er bare helt nydelig 

hva synes du ?

xox

Little mix- Word up!

xox

dagens negler

Slik som dette har jeg fikset neglene mine, får se hvor lenge jeg klarer å ha det sånn før jeg må bytte igjen da :)xox

innkjøp


smykke fra Lindex


øredobber fra AccessorizeToalettmappe,hodeskalle og glassting fra Kremmerhuset


topp fra Bikbok


Jakke fra Kouture 

Ogsp kjøpte jeg også verdens fineste jumpsuit også fra Kouture, men tenkte å å vise dere den en gang jeg har den på istede.

xox

Pink Hotel

Klikk HER for å komme til denne utrolige fine kolleksjonen til Nelly.com. også må jeg bare få sagt fy fa*n så pen hu modellen var.. ouf 

hva synes du om denn kolleksjonen?

xox

Zendaya-My baby ft. Ty Dolla $ign , Bobby Brackings

xox

Happy fuckings valentines


blad, fra vanlig butikk_ vipper fra kicks 

xox


Shopping


alt fra hm, utenom sminke svampen


lys fra Kremmerhuset


rammer fra søstrene grene. bilder fra kremmerhuset

xox

helgen i bilder

Har ikke gjort så mye denne helgen, har vært med synnøve og Carina på fredag og lørdag. Synnøve overnattet også er det jo morsdag idag! så, det er alt som har skjedd denne helgen, men det var jo koselig og bare slappe av ♥
på bildet over ser dere min fine mamma! gratulerer med morsdagen mammi ♥ 

Hva har du gjort i helgen?

xox

Dagens kledning

Bukse//Carlings_Topp//husker ikke_Smykker//ginatricot_Belte//ginatricot

xox

 

ITS FRIDAY

Endelig er det fredag! åh herre så glad jeg er for det. Har vært en så utrolig lang og slitsom uke.. så blir deilig å få sovet og slappet av nå♥bukse//bokbok_genser//Bershka_skjerf//Acne


xox

Nina Bandage Dress

en nydelig kjole er endelig min! Dette er nok en kjole som de fleste har sett før, men de er jo ikke akkurat billige.. Men fikk kjøpt den jeg har hatt lyst på i en stund idag. og er helt forelsket. Elsker Bandage kjoler, fordi de setter seg helt perfekt på meg. helt klart hvert pengene!!♥

er den ikke nydelig ?

xox

gårsdagens antrekk 03022014
 Genser//Bikbok_Bukse//Carlings

xox

Shakira ft Rihanna- Can´t remember to forget you

Jeg skjønner ikke hvordan Rihanna kan være så perfekt. uff

xox

31012014 OOTDJoggebukse//Abercrombie&fitch_genser//h&m

#chilleantrekk

xox

JUSTIN BIEBER-Confident.ft chance the rapper (nam nam nam fU** M*)

har ikke ord.. han er bare helt perfekt som vanlig og jeg er sjalu på hu pene jenta.. som vanlig.. ææh

xox

Gårsdagens innkjøp

Her er det jeg kjøpte igår, 3 neglelakker og en lipgloss. Alt er fra coolcos

xox

Dagens kledning

Bukse//Bikbok_Topp//Ginatricot_Belte//ginatricot 

xox

28.01.2014

I dag har jeg vært i oslo med Synnøve og støpt negler også shoppet vi litt. og senere på dagen dro jeg ut og spiste på peppes med Elise,Carina og elisabeth ♥
kommer ett innleg om hva jeg kjøpte idag senere:)

xox

Austin Mahone ft. Pitbull-MMM Yeah

xox

Annbefaling av hudpleie

Det er sikker noen av dere som har hørt om denne ansiktsmasken. (JorgObé) For dere som ikke vet hva det er så er det en svart peel off ansiktsmaske. Som er veldig bra for huden, jeg har brukt den ett par ganger nå, og er kjempe fornøyd med den! Etter å ha brukt den 4 ganger er huden min nesten helt perfekt. Jeg er viste ikke helt hvordan jeg skulle forklare hvordan denne ansiktmasken fungerer uten å skrive det klomsete. Så jeg har kopiert rett fra Nettsiden til denne fantastiske masken, som forklarer bra hva den hjelper for og hvordan den brukes. Før dere leser videre til noe jeg ikke har skrevet, så kan den kjøpes på Coverbrands.no og jorgobe.no ♥

Hva er JorgObé?

JorgObé Peel Off Mask binder seg effektivt til tette porer, døde hudceller og andre urenheter, som forsiktig trekkes ut av hudens overflate. Masken er 100 % uten parabener og basert på naturlige ingredienser som rensende kaolin- leire, fuktighetsgivende glyserin og beroligende planteekstrakter fra aloe vera og kamille:

 

  • Kaolin- leire absorberer overflødig talg og reduserer og renser tette porer.
  • Glyserin, som finnes naturlig i huden, tilfører fuktighet og forebygger uttørring.
  • Aloe vera er rensende, gjør huden myk og gir en beroligende effekt.
  • Kamille virker rensende, fuktighetsgivende og lindrende for irritert hud.

Slik bruker du masken:

For at få det beste resultatet bør du bruke masken 1-2 ganger i uken og
følge disse 4 anbefalte trinnene:

 

  • Påfør et jevnt og tykt lag på urene områder i t- sonen (nesen, pannen og haken).
  • La masken virke i 25-30 minutter, til den er helt tørr, dra deretter masken av.
  • Skyll ansiktet med lunkent vann for å fjerne eventuelle rester.
  • Når du har fjernet masken, kan du gjerne smøre huden med en fuktighetskrem.

 

Husk at det er bedre at la masken sitte litt for lenge enn litt for kort, i og med at den er vanskeligere å dra av hvis den ikke er helt tørr.

 

Håper dere likte dette innlegget, det kommer nok mer annbefalinger. btw, den koster 228 kr 

xox

nelly wants

#nelly


xox

todayHeelllooo!

Idag har jeg vært med synnøve, og vi har ikke gjort noe annet en å sitte å se på morsomme videoer på youtube. 

også tok jeg ny tattoo idag, det står 24.01.86, det er fødselsdatoen til storebroren min. så tok den i dag på bursdagen hans :)viser bilde senere

xox

23012014 INSPO
XOX
Fridays med girlsa

I dag var jeg i Oslo med de jentene jeg ble kjent med på skedsmo vgs. vi spiste på fridays og det var kjempe koselig. er så mett nå uff. også må jeg bare si at jeg elsker Justin Bieber uansett hva han gjør, belieber no matter what ♥♥er litt dårlig bilder, glemte kameraet.. 

XOX

litt av rommet mitt
what do you thing?

xox

Julie Bergan - Younger

xox

sverige

I dag var jeg i Sverige med min kjære mor og mormor. Kjempe koselig. Fikk også shoppet litt da, så tenkte å vise det til dere, here you go. 


telys glass fra Indiska. glass pistol fra kremmerhuset


fra kremmerhuset


tavle fra kremmerhuset


kremmerhuset


husker ikke hva butikken het. 


husker ikke butikken 


vero moda

xox

in love

husker dere når jeg sa jeg bestilte den perfekte glittrende kjolen? veeel, nå er den her! og jeg elsker den♥ dere må jo få se den nydelige skapningen.


er den ikke nydelig ?

xox

røde roser

Igår var jeg på roma og spiste med Synnøve og Salem. Gud, ble så utrolig mett etterpå at jeg nesten ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg! Jeg og synnøve delte maten, men vi klarte ikke å spise opp alt da en gang..

Også senere når jeg var hjemme igjen, så kom Eirik til meg. Og han hadde kjøpt røde roser til meg! verdens søteste altså, ble så glad. Så nok en gang, thank you honej ♥

xox

white & glitter

Har skiftet neglelakk igjen! haha, har ikke gjort noe kjempe spessielt med neglene, men tenkte å vise dere hvordan det ser ut uansett.

 jeg brukte disse tre neglelakkene for å få disse enkle og glittrende neglene.

xox

Nå skal jeg holde meg varm

Hello alle søte ♥

Idag har jeg vært og shoppet litt med min kjære mamma. Kjøpte ull undertøy eller hav en det heter. sånn ull genser som holder deg varm  hvertfall. + litt små ting fra hm


Alle tre er fra XXL.

og dette er også alt fra hm

btw, er mye salg på hm på neglelakker for tiden. just sayin´

xox

 

Teen Wolf

Skal se på teen wolf straks. Men tenkte å si til dere søte lesere at hvis du ikke ser på teen wolf, se på det nå! Jeg er helt hekta, bare elsker det. Alltid spennende og masse kjekke gutter. oouf.


xox

Glitter negler

Har skiftet neglelakk igjen. Denne gangen litt mer glitter, eller mye mer glitter. Tok noen bilder av hvordan neglene mine ser ut nå.
Hva synes du om mine glittrende negler?

xox

Shakira-Can´t remember to forget you ft. Rihanna

Denne sangen kom ut for 7 timer siden. som der sikker skjønner fra overskriften så er det Shakira og Rihanna som har en sang sammen. Just love it. jeg har alltid likt Shakira, og som dere kanskje vet så forguder jeg jo Rihanna. Fantastisk sang. 

xox

12012014 INSPO
xox

nyttårshow studio 1

Idag, eller igår 11 januar. så var jeg å så på en danseforestilling med synnøve. (Nyttårshowet til studio 1) sykt flinke dansere må jeg bare få sagt. Utrolig bra forestilling.


Ellers resten av dagen så var jeg med synnøve. Bare slappet av og så på film . vi så på the pudge, tror det var det den het. filmen var helt ok.xox

Bubble bath

Jeg kjøpte denne neglelakken når jeg var i Danmark, den er en veldig basic farge. Men jeg er helt forelsket i den♥


xox

Challenges video

Hello!

Idag har jeg og synnøve filmen en video til dere. En video med noen forskjellige Challenges. 

 

håper videoen fungerer.

xox

Hva dere gutta kan gjøre for å få dagen til oss jenter bedre

Jeg vet at jeg har noen få gutter som leser bloggen min, det er ikke mange, men det er noen. Jeg har snakket med noen av venninene mine om hva de mener gutter kan gjøre for å få oss jenter til å ha en bedre dag. Her er det 10 ting jeg mener og vennene mine mener.

♥Hvis dere sender melding og skriver "good morning beautiful" 

♥Hvis dere gir oss komplimenter,små ting som mange vanlighvis ikke ville lagt merke til. (ikke kommenter feilene hennes)

♥Når dere er snille.

♥Ikke vær frekke, selv om dere tuller. (mange jenter som ikke tar det som tull)

♥Hvis at dere bryr dere om oss.

♥Ikke vær redd for å kysse henne eller holde rundt henne når dere er med vennene deres eller "out in public"

♥Store bamse klemmer.

♥Når han ringer bare for å høre stemmen hennes.

♥Når dere kjøper blomster til oss. (eller har plukket blomster til oss)

♥ En søt liten gave er alltid hyggelig.

♥ når dere gjør noe spontant som er søtt.(eller bare noe spontant med oss)


 

xox

 

07012014 INSPO

xox

Miley Cyrus-adore you

xox

nelly salg favoritter

Nå er det jo masse på salg på Nelly.com, fra 50% -80% avslag. Så tenkte å vise der noen av mine favoritter fra salget.
xox

Coverbrands

I dag fikk jeg noe jeg bestilte fra Coverbrands for ca en uke siden. Jeg bestilte ansiktsmaske, ansikts-olje og leppomade.


xox


 

shopping

Heello people! 

Idag har jeg vært på shopping med mamma. Koselig ♥ Tenkte å vise dere hva jeg shoppet idag

MAKEUP STORE

GINATRICOTURBAN

VERO MODA (dårlig bilde, men akkurat nå orker jeg ikke ta ett nytt, sorry not sorry ) xox

020114 INSPOxox

Undergroud charizma

xox

Godt nyttår

Hello kjære!

Nå er det 2014!! Ett nytt år, og ja jeg har faktisk noen nyttårs forsetter.

Trene, Jeg vil starte å trene i gjen. ett par ganger i uka.

♥ Få meg jobb,jeg trenger virkelig jobb, så jeg skal skrive ett par søknader og søke på jobber. 

♥ Bli flinkere på skolen,altså jeg har vært veldig flink med fravær i år, men må vell stå på litt mer med karakterene.

Ny tattoo,jeg har virkelig lyst på ny tattoo dette året. Jeg  kan jo ta tattoo dette året fordi jeg fyller jo 18 år i år. Men jeg har jo bursdag så sent på året. Vil ta det før det.

Smile mer.

♥ Ta bil lappen, i år er jeg 18 og skal prøve å ta lappen på den dagen jeg fyller 18. Jeg skal faen meg bestå!!

♥ Be happy.


også må jeg bare si at jeg fant ut hvor jeg kunne kjøpe den kjolen som glittret masse. Den er på vei hjem til meg :) 

xox

Believe

Igår var jeg på kino med Synnøve. Og endelig fikk jeg sett BELIEVE! Jeg hadde tårer i øynene igjennom hele filmen og gråt flere ganger. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor mye Justin Bieber betyr for meg, han er alt. he´s my hero. Belieber for life ♥ Jeg kunne sikkert skrevet drit mye om hvorfor jeg elsket filmen, og hvorfor jeg gråt. Men det blir for mye å skrive. Hvis du er Belieber og har sett den, så skjønner du vorfor jeg gråt og hvorfor jeg elsket filmen. 

#Believe

xox

Perfect new year´s eve dress

Har funnet den perfekte kjolen. Men det er ett problem, jeg vet ikke hvor jeg kan kjøpe den! fa*n! har sett etter en sånn kjole som dette lenge, men finner aldri ut hvor jeg kan kjøpe den. Noen av dere søte lesere som vet hvor jeg kan få kjøpt denne kjolen?
xox

281213 INSPO
Bildene fant jeg på cathinthecity.com

xox

nytt

Jeg kjøpte litt mer fra Danmark som jeg glemte å vise dere, jeg kjøpte det på båten og noe på hotellet. også var jeg og shoppet litt på metro idag med Synnøve.

Danmark:


idag:


den sorte boksen er en sminke koffert.


xox

svarene på spørsmålene

nå er da videoen ferdig. blir flau om 1-2-3 

 

xox

video på vei

Hello søte lesere! 

Nå har jeg kommer hjem fra Danmark, sitter nå og redigerer en video. altså svarene på spørsmålsrunden. Videoen kommer mest sannsynlig i morgen. uff.. denne videoen er veldig flau, så dere for nok noe å le av når dere ser den..hah
xox

Merry Christmas

Nå sitter jeg og venter på middagen. Har ikke gjort så mye idag, har bare slappet av, svømt litt og slappet av. slenger med noen bilder jeg tok ista også med ett bilde av det fine hotellet jeg bor på. Det er så fint utenfor. uffHåper alle har hatt en fin jul til nå.

xox

innkjøpene

Ja, her kommer det jeg shoppet igår. Orker ikke skrive hvor alt er fra, så hvis du lurer på hvor det er fra så kan du spørre så svarer jeg heller da.xoxo 

god jul 

Jul i Danmark

Hello, nå er jeg i Danmark! dro igår og er fremme nå på hotelrommet. Har shoppet i 5 timer og tatt spa behandling, deilig eller hva? tenkte å vise dere litt senere i dag hva jeg har shoppet, også skal jeg svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden i morgen. Også slenger jeg med ett bilde av meg i går på båten med all leopard on.

xoxo

Eminem Ft. Rihanna -The Monster (explicit)

Her er musikkvideoen til the monster, elsker denne sangen, og må bare si at Rihanna er helt nydelig i denne musikkvideoen(som vanlig)

 

xox

Dagens kledning

Hello alle søte ♥

Tenkte å vise dere dagens antrekk, og ja jeg har farget håret igjen. Skal jo få håret blondt, men må vente til alt det lilla har "vokst " slik at det kan klippes bort også bleke håret. Så jeg må ha brunt hår fremover nå, jeg personlig synes jo brunt hår på meg selv er kjedelig, men er bedre en det som var halvveis grått og lilla. 

Croptop//Bikbok__Topp over//Bikbok__Bukse//Bikbok


Dette er kanskje ikke så viktig å fortelle, men føler for å gjøre det..

også må jeg fortelle dere noe annet. Dere vet fra magic mike så har channing tatum ett danse trinn som de fleste jenter synes er "wow,nam"  trykk HER hvis du lurer på vilke av de nam nam trinnene jeg snakker om for å skjønne mer hva jeg snakker om. Nå som du har sett det kan jeg forsette.. ja.. jeg har lært meg det sånn nesten, og jeg vil bare si til dere som vil lære dere det ikke gjør det for mye.. sånn ser knærene mine etter gymmen idag når vi skulle lage dans og vi brukte med det channing tatum trinnet..

jadda.. 

xoxo

 

Romwe

Romwe har alltid mye fine klær, her er noen nye favoritter fra Romwe.com


xoxo

en bra start på dagen

Fikk en ganske bra start på dagen idag, selv om jeg ble vekket før det jeg ville. Fikk en kjærlighet på pinne med et smilefjes på når jeg våknet, tok sol og drakk kaffelatte. Det er en veldig bra start på dagen må jeg si :)


Har du hatt en fin start på fredagen?


winter inspo 

Austin Mahone- Banga Banga

xoxo

The twerk queen

Nå er jeg ganske glad for øyeblikket. Som sikkeret mange av dere har fått med dere så kommer jo selveste MILEY CYRUS til Norge i 2014 ! Idag startet førsalget for billettene og jeg fikk tak i akkurat de billettene jeg ville ha, nemlig GOLDEN CIRCEL! kunne ikke vært mer glad, får sett hu pene dama så nerme. Can´t wait. For dere som har fulgt bloggen min eller kjenner meg så vet dere at jeg elsker Miley Cyrus, hu er bare helt rå, og har håpet på at hu skulle komme til norge sååå lenge, og endelig gjør hun det. Og jeg er sikkret billetter! happy day

xoxo

Black maxi dress

Tenkte å vise dere denne kjolen jeg kjøpte for ca en uke siden, det er en kjole man kan bruke til hverdag og til pynte annledninger. Er kjempe glad for at jeg kjøpte den, og den er fra Bikbok.


#Blackdress

xoxo

sol om vinteren

Idag har jeg tatt sol i 20 minutter, ahh, så digg! elsker å kunne ha det varmt i noen minutter og glemme at det snør ute. Ble jo litt brun idag, og det var jo deilig.

xoxo

Let her go

 

Har egentlig ikke så mye å si, men sånn ser håret mitt ut nå. og hør på sangen, den er kjempe fin 

 

Nail art inspo

xoxo

Justin Bieber- All that matters (porn)

 

Demi Lovato- Neon Lights

Xoxo

rest in peace Paul Walker

:(

Feelin´myself- Will.i.am ft Miley Cyrus,French Montana & wis Khalifa

xoxo

#nailart

fikset neglene mine stad, synes jeg var flink

jeg vet at neglene trengs å fylles på. men har ikke fått gjort det enda.

xoxo

Soon blond

Snart så går håret av igjen, ikke like kort som sist men kort. Det kommer til å ta noen dager før jeg får det resultatet jeg vil ha, siden jeg skal ha blondt hår igjen. Gleder meg masse til å få av extensionene. og så kort hår igjen. Starter med prossessen på fredag. can´t wait! men kommer til å savne det lilla håret da..

Inspirasjons bilder til hvordan jeg vil håret mitt skal ende opp.

xoxo

Smashbox

Idag kjøpte meg meg litt ny sminke. jeg kjøpte ny fontadtion,concealer, og primer. alt fra Smashbox. og har prøv alt på nå og er kjempe fornøyd. Annbefaler virkelig å kjøpe disse produktene

xoxo

Spørsmålsrunde- svarer på video

Akkuratt nå så har jeg ikke peiling på hva jeg skal blogge om, så tenkte at jeg kunne ha en spørsmålsrunde. Så hvis det er noe dere lurer på så spør i vei. så skal jeg prøve å svare på spørsmålene iløpet av helgen på video.

xoxo

Romwe

som dere sikkert vet så liker jeg veldig godt nettsiden romwe.com, nå har dett kommet inn litt mer nytt, og har allerede 2 gensere som jeg fikk litt lyst på 

xoxo

Bursdag

Igår hadde jeg bursdag. Og tenkte å vise dere hva jeg fikk til bursdag gave igår.

Først om morning kom bestevennen min synnøve med kake til meg og money. kaken made my day.også av mamma fikk jeg gavekort til massasje og michael kors bodylotion og parfyme

og av pappa fikk jeg ett filmkamera. men det kommer ikke før på fredag, siden det måtte bestilles. 

Xoxo

I's my Birthday

Musicmondays

Det er sikkert mange som har fått med seg at justin bieber gir ut en ny sang hver mandag i 10 uker. Jeg er sykt glad for det, jeg trodde aldri jeg skulle si dette.. Men jeg elsker mandager, og det er takket være Justin. Elsker alle sangene han har gitt ut så lang og kan ikke vente til i morgen kl 06.00 at en ny sang kommer ut. 

Hvis du ikke har hørt sangene, så får du høre på dem nå

Heartbreaker 

All that matters

Hold tight 

Recovery

Bad day 

All bad

Også har han jo også gitt ut en sang til som ikke var på musicmonday. 

Justin Bieber ft Tyga- Wait for a minute 

Hvis du ikke har kjøpt alle sangene på itunes, do it now ! 

Xoxo

Eminem Ft. Rihanna -The Monster

xoxo

Pink N sh*txoxo

Rihanna- What now

xoxo

10 ting dere ikke visste om meg

♥ Jeg er ekstremt mørkredd. Alltid vært det.

♥ Faren min ville at jeg skulle hete "Maddiken" Mens moren min ville at jeg skulle hete "marikken" eller "Maiken" . Jeg er veldig glad for at det ble Maiken.

♥ Jeg hater å stå på snowboard/slalom. Fordi jeg synes det er litt skummelt og fordi jeg rett å slett ikke er noe flink i det hele tatt.

♥ Jeg liker ikke å lese bøker. Fordi jeg har så dårlig konsentrasjon, og det er kjedelig. 

♥ Jeg har kun lest to bøker i hele mitt liv, og det er "doplin" og "fifty shades of grey"

♥ Jeg har ikke vært forelsket i noen på 2 år. (hvis du ikke teller med Justin Bieber og Ronnie Banks )

♥ Jeg er ikke fornøyd med hvordan ansiktet mitt ser ut.

♥ Jeg er somoftes ganske sur om morningen.  (Mest de dagene jeg ikke får sovet så lenge jeg vil)

♥ Jeg skal feire julaften i Danmark. (så får ikke sett den nyeste filmen til justin "believe" på premieren den 25 desember.. )

♥ Jeg kunne ønske jeg hadde blå øyner. 

Og en siste ting som ikke bare er om meg, synnøve er hos meg nå, og sovnet mens jeg skrev dette.


xoxo

Rebcca Stella for Nelly aw13

Rihanna-what now (behind the scenes)

love you RiRi 

#RihannaNavy

 

Chicy.se

Chicy.se har drit mye fint, fnt noe som jeg skal kjøpe når jeg får penger ! btw, beklager for at bildene er så dårlige, men trykk på bildet så får du sett det bedre.

xoxo

reklame filmen ++

Hellooo, nå har reklame videoen blitt ferdig redigert.(for oslobodyart) tenkte å vise den til dere søtinger. Dere ser meg to ganger i den, just so you know! 

 

også har jeg fått tilsendt bildet som har blitt valgt ut fra photoshooten som de kanskje skal henge opp på veggen på oslobodyart. her er bildet, det er ganske rart, men jeg liker det.

Hva synes dere?


dobble belly button piercing

Ja, her er den piercingen jeg tok igår, en til piercing i navlen. Har hatt lyst på det lenge, så sier ikke neitakk til gratis piercing. hva synes dere om piercingen? Bare sånn at dere ikke blir forvirret så er den nederste piercingen den nye.
xoxo

reklame filming

fra igår til idag overnattet synnøve hos meg. Også idag skjedde det noe spennende for meg. Jeg ble nemmelig for en uke siden spurt om å være med en reklamefilm for Oslobodyart(der jeg har vært model) Så idag var jeg der og ble filmet, og i filmen tok jeg en ny piercing. denne reklame filmen skal være reklame på blant annet youtube, facebook og rundt på nettet for oslobodyart. Jeg synes det var kjempe gøy å få bli med på det. Gleder meg til de har fått redigert ferdig filmen, slik at jeg kan se den. Ogsåå i tilleg så ble det en photoshoot også, så det blir kanskje ett til bilde hengende av meg på veggen i studioet. gøy!! Dere får se den nye piercingen min i morgen, når den ikke er så hoven lengre :)

xox

elsker å kunne være med på ting som dette, blir i så godt humør. 

Nails

På halloween så dro jeg til Oslo for å fikse neglene mine på ToneLise akadamiet. Ble kjempe fornøyd! også vil jeg også vise dere hvordan jeg gikk rundt fra morning til kveld på halloween. (jeg som sminket)Det var mange som så forskrekket på meg for å si det sånn.. så jo ut som jeg hadde blitt banket opp.

gjorde du noe spennende på halloween?

sheinside.com

I går fikk jeg en pakke i posten, for noen uker siden bestilte jeg noen gensere fra sheinside. og nå har jeg fått de, se her.xoxo

Victoria Justice- Gold

xoxo

Gjett hva jeg skal være på halloween

Her er en del av hva jeg skal ha på meg på halloween. Hva tror du at jeg skal være?


black N white

EXPRESS YOURSELF

Det kommer nå en koleksjon på Nelly.com som de kaller "express yourself" elsker hele koleksjonen, og gleder meg til jeg kan få kjøpt det. 

Trykk på det første bilde for å komme til koleksjonen.noe du fikk lyst på?

#fashion

Salg på Nelly

Nå er det sånn mid season sale på Nelly.com. Tenkte å vise dere noen av mine favoritter som er på salg.Trykk på bildet for å komme til salget :)

     

xoxo

Woop

Heello, på lørdag hadde en av mine gode venner bursdagsfeiring. Det var en koselig kveld.


Noen som vet hvem Ronnie Banks er? veeeelllll, han follower meg på INSTAGRAM!!! ÆÆH, so happy, han fulgte meg igår. Begynte å skrike av glede når jeg så at selveste RONNIE BANKS FOLLOWER MEG!!!!! han er ahh, nam.


what´s a king bed without a queen

Hello søtinger. 

jeg vet ikke fortiden hva jeg skal blogge om, har dere noen ideer eller øsnker?

Også må jeg jo si at dere må kjøpe heartbreaker og allt that matters av Justin Bieber. Elsker begge sangene, de er nydelige. stolt av å være en av hans beliebers. 

#Heartbreaker

itunes:  http://smarturl.it/ijbheartbreaker

#AllThatMatters

Itunes: http://smarturl.it/jballthatmatters

Noen som elsker #musicmondays ? noen som har sett stache? 


Så 1. husk å kjøp de to sangen fra Justin :) 

2. hva vil dere jeg skal blogge om ?

XOXO

KJØP #HEARTBREAKER PÅ ITUNES

okey, jeg vilbare starte med å si "kjøp #heartbreaker på itunes. Sangen koster 9 kr ,hvis du er en belieber, og ikke harkjøpt den enda  gjør det nåå for fææn :) Jeg elsker Heartbreaker, sangen er kjempe fin,og jeg er kjempestolt av han og stolt å være en av hans beliebers. Jeg synes teksten er kjempe fin,og er glad for at han delte det han føler. Jeg liker ogsåhvordan sangen er, den er kjempe deilig å høre på. love it!! Kommer til å ELSKE mandager nå framover i 10 uker, #musicmondays rocks. gleder meg til å høre alle de nye fine sangene til Justin :)

alright, til noe annet nå. Miley cyrus kom ut med det nye albumet sitt idag #Bangerz  Det er sinnsykt bra, jeg har kjøpt nesten alle sangene fra I tunes. Jeg digger miley, den nye musikkenhennes er drit rå. love it

gåå hør på sangene til denne fantastiske jenta!

 

                   

XOXO

#Heartbreaker

I morgen er dagen for oss Beliebers. I morgen kl 06.00 om morgenen kommer #Heartbreaker av JUSTIN BIEBER ut på Itunes!!!! Imorgen er også den dagen #musicmondays starter. nå framover i 10  uker skal Justin gi ut en nyy sang hver mandag. De neste 10 mandagene kommer til å bli bra! Gleder meg syykt til å høre heartbreaker i morgen tidlig, nå har vi ventet lenge på denne sangen. husk å kjøp den på itunes i morgen du også!!! 

                  


DRØMME GUTTEN

Hei, eneste grunnen til at jeg velger å skrive dette på bloggen min er fordi jeg trenger å bare få sagt det til noen .Det er ikke mange som jeg kjenner som leser bloggen min.  Dere kommer sikkert til å tenke bitch, eller at "viktigere at han er snill en kjekk" og slikt. Men ja.. velger å skrive dette uansett.  og dette innlegget er heller ikke bare om drømme gutten, men litt om mine tanker.. Noe som jeg egentlig synes er litt skummelt, at folk skal vite hvordan jeg er under det store smilet.

 Jeg er en jente som ikke egentlig har lyst på type, men jeg har mine øyeblikk der jeg har lyst på det, men er for kresen.. Drømme gutten min er Justin Bieber.. men det er lite sannsynlig at jeg ender opp med han. 

Den perfekte gutten for meg er en gutt som har fine blå øyner, har ett veldig fint ansikt å se på, fin kropp, (tatoveringer) høyere en meg, bra stil og er enten like gammel som meg eller eldre en meg. drømme gutten skal ikke bare være kjekk, han må kunne være en gutt jeg kan stole på og føler meg komfortabel med. en som er litt romantisk men ikke for mye. En som er stolt av å kalle meg kjæresten hans. En som er min bestevenn og kjæreste. 

 Men det som er greia med meg.. Jeg sliter veldig med å stole på folk, så hvordan skal jeg klare å stole på han da? Den eneste personen jeg stoler på er bestevennen min, men det tok litt tid før jeg begynte å stole på henne 100%. Jeg sier til de fleste "jeg vil ikke ha kjæreste" noen ganger vil jeg ikke det, men innerst inne vil jeg somoftest det. Men for å være ærlig, jeg livredd for å ha kjæreste.. jeg er redd for at jeg er utro, og sårer han. eller at han er utro mot meg.. som da blir ett bevis at jeg ikke er bra nok. Jeg er livredd, jeg vil ikke bli såret. 

 Før når jeg var litt yngre hadde jeg en del gutte venner, jeg føler ikke jeg har noen guttevenner lenger.. hvis en  gutt har prøvd å bli kjent med meg, har han vært hyggelig i starten men plutselig viser det seg at han bare vil ha sex med meg. Når jeg aviser han, gidder de ikke snakke med meg mer. Så det er ikke så lett å bli kjent med meg lengre, siden jeg rett og slett har mistet troen på folk.

 Bestevennen  min  blir sett på som kjæreste materiale, jeg  blir sett på som hore. Det hjelper heller ikke akkurat meg med å tenke "jeg kan få en gutt som ikke ser meg som hore/sexleke" Jeg er flink til å holde følelser unna, fordi det er noe jeg ikke er noe flink med (følelser). Mer en det vil jeg ikke gå inn på nå.

 Å ha en kjæreste ville vært fint, ligget i armkroken til en jeg bryr meg om og bare føle meg trygg. slappe av og vite at noen bryr seg om meg. Jeg er lei av å være alene..

 Jeg vil ha kjæreste, men jeg vet ikke hvordan jeg kan lære meg å stole på noen. Og det er uansett ingen som ser på meg som noe annet en sex.

 -Maiken  Halmrast
 

The vampire diaries season 5

Idag er dagen sesong 5 av "The Vampire Diaries" kommer ut! Dette har jeg ventet på alt for lenge nå, skal se episoden nå straks. Gleder meg som faen. Elsker denne serien. Det gjør vel du også?
smask

BOYS BOYS BOYS
disse gutta er de kjekkeste jeg vet om. ahh, drømme guttene (Justin Bieber er på 1 plass, bare så dere vet det )

xoxox

purple

Katy perry - dark horse ft juicy J

innkjøp

Forje dagen shoppet jeg litt, litt fra Cubus. Jeg finner ikke kameraet mitt, såderfor fant jeg bare bilder av det jeg kjøpte på cubus.xoxox


wants from Romwe & sheinside

Romwe:

SHEINSIDE:
noe du likte?

purple hair like I don´t care

Heeelloo 

Igår som jeg sa var jeg hos frisøren. Jeg fikset ekstensionene og farget håret, LILLAAA! Jeg er kjempe fornøyd med det nye håret mitt. Jeg elsker fargen. lilla er jo yndlins fargenmin, har ikke noe lilla klær, men jeg liker å ha lilla hår. Eller jeg ELSKER det. 


Ellers igår så koste jeg og synnøve oss kjempe masse. Alltid koselig med overnatting med bestevennen sin. 

Hva synes du om det nye håret mitt?

God morgen

Hello alle søte
Nå er jeg og Synnøve i Oslo. Jeg sitter i frisørstolen på hendrix hair og Synnøve ser på. Jeg skal nemlig stramme opp exstensionene og farge håret. Hvilke hårfarge tror du?

Xoxo

Cher Lloyd- I wish ft. T.I.

jeg digger cher Lloyd! elsker sangene hennes, nå er det to av sangene hennes som jeg synes passer ganske bra til meg. Denne sangen her passer nok til mange jenter. Noen enige?

Michael kors

vis du blar lengre ned på bloggen min ser du at jeg la ut at jeg ønsket med en michael kors veske. Og nåå er den nydelige vesken min! halleluja!!! Kjøpte den for ca en uke siden og elsker den! michael kors har så mye fint, synd at det er så dyrt... man må jo unne seg litt dyre ting noen ganger. Er den ikke fin? har du michael kors? 


ÆRE VÆRE ENGA

igår var jeg og synnøve på hockey kamp i oslo, Vålerenga mot Lørenskog. Dette er kanskje ikke noe dere blogglesere viste om, at jeg er veldig glad i hockey, holder med vålerenga så klart! oppvokst med det laget, jeg og synnøve blir så revet med når vi ser på kamp. Når Vålerenga vant i går begynte vi å hoppe av glede og klemte hverandre som noen skikkelig jenter.(3-2 til vålerengaaa)Veldig glad for at bestevennen min loves hockey! og spessielt holder med riktig lag. Var glad resten av kvelden igår og er fremdeles i godt humør idag! ære være enga 

 


Noen som liker hockey? holder du med riktig lag? 

 

Miley cyrus- 23 ft Wiz khalifa & Juicy J

 

Love this. go miley 

Mine sko- Michael kors

Idag kjøpte jeg mine nye bebbier, har spart opp penger, og endelig var disse nydelige bebbiene mine. Elsker de nye michael kors skoene mine så mye, de er perfekte. De er classy og enkle, men perfekte.


kjøpte de på StorO senteret i Oslo : )

er ikke skoene mine fiine?

 

 

to outfits

dette er to forskjellige antrekk jeg hadde på meg for noen uker siden når det var litt varmere. 

Outfit 1:


shorts//bikbok_belte//ginatricot_topp//romwe.com_genser//romwe.com

outfit 2:


skjørt//tomwe.com_belte//ginatricot_grop genser//romwe.com

hva synes du om antrekkene?

Romwe

Her er de klærene jeg bestilte fra Romwe for litt siden og har fått i posten, elsker klærene, så utrolig fornøyd


Noe du så som du liker?
Maejor Ali-Lolly ft. Juicy J, Justin Bieber

Justin er sååå perfekt! love this song

rom detaljer

Jeg har i det siste pusset opp rommet mitt, og er snart ferdig. Tenkte å vise dere noen detaljer fra rommet mitt

hva synes dere?

Love will rememberSelena Gomez

Hallo, jeg vil bare starte med å beklage fro at jeg ikke har blogget på så utrolig lenge. Nettet mitt hjemme er veldig dårlig, men det er blitt litt bedre nå, så skal bli flink igjen. Jeg orker ikke å si alt som har skjed i det site utenom at jeg har det fint og at jeg var på Selena Gomez konserten, var i køen kl 09 om morgenen. Og jeg dro med synnøve, vi sto helt foran ved scenen på konserten. Det var helt utrolig, Selena er så utrolig pen i virkeligheten, vi var jo så nærme henne og det var helt utrolig. Hun er den peneste jenta jeg noen gang har sett med mine egne øyner. jeg skjønner hvorfor justin synes hun er pen.. hun er perfekt. Men vis jeg skulle sagt alt jeg har på hjertet fra Selena Gomes konserten så kommer dette innlegget aldri å slutte. Konserten var fantastisk! jeg må bare legge til en siste ting, hun er utrolig flink live! nydelig stemme.

her er noen bilder jeg fikk tatt en den nydelige jenta!

var du på selena gomez?

Wrecking Ball- Miley Cyrus

Vet ikke om dere har fått det med dere, men jeg elsker Miley cyrus. Og jeg gleder meg til resten av albummet hennes kommer ut i Oktober. You rock Miley

sweatshirt

Noe som jeg virkelig ønsker meg nå framover mot kulden kommer er fine gensere, og det er mange fine gensere på Romwe.com som jeg har lyst på. Jeg har bestilt utrolig mye fra Romwe.com i det siste, men viser dere heller hva jeg har bestilt når jeg har fått alt sammen. Uansett, tenkte å vise dere noen sweatshirts jeg har lyst til å bestille neste gang jeg har penger.Har bestilt denne i svart, men har lyst på denne fargen også

Noen av disse du fikk lyst på nå?

 

to outfits

Her er to antrekk jeg hadde på meg forje uke, men jeg aldri fikk lagt ut.

Det første outfitet:
Topp//bershka_skjorte//carlings eller gina_shorts//bikbok_sko//bershka

Det andre outfitet:


Tights//ebay_skjorte//carlings eller gina_Topp under nelly.com, hvit topp vero moda_mobilholdegreia//spania_caps//en nettside fra usa.

Hva synes du om de to outfitene?

ACNE

Kjøpte noe nytt igår da.. Acne skjerf faktisk, dyrt as.. men er allerede glad i skjerfet mitt. Jeg har altså det acne skjerftet som heter "canada"  og i grått, siden det passer til masse, og siden det koster 900kr såå vil jeg kunne bruke det mest mulig!
smask

skyggejegerne

Igår var jeg på kino med Synnøve,Eirk, salem, ida, linn-emilie, natalie og roshan. Vi så skyggejegerne, sinnsykt bra film, og han blonde gutten er kjekk! woop, anbefaler deg virkelig å se denne hvis du ikke alllllerede har sett den da.
Har du sett filmen? U love it?

Wants

Hello, sorry for dårlig blogging, nettet bitt er utrolig dårlig nå for tiden så det tar for lang tid for å laste opp bilder og slikt.. det funker akkurat nå, så da får jeg blogget fort. Jeg tenkte å hvise dere noe jeg sykt har lyst på, som jeg skal spare opp penger til å kjøpe!


denne veska er noe jeg bare sikler såå utrolig etter, bare elsker den! Må spare opp penger slik at denne bebbien kan bli min. kan kjøpes HER

er den ikke nydelig?

Slave 2 the Rhythm- Michael Jackson ft. Justin Bieber

Love this! ah

2 antrekk

Nå har jeg vært to dager på skole, uff.. allerede sliten av to dager med skolen. Hahah, men det er ikke det jeg skal snakke om nå. Jeg tenkte å vise dere to av outfitene jeg hadde på meg den siste uka i ferien. 


bukse//spania_skjorte//ginatricot_topp//bershka_olajakke//pull&bear


shorts//bikbok_belte//ginatricot_topp//bikbok_skjorte//enten bikbok eller ginatricot

Hva synes du om antrekkene?

Siste dag av ferien

Har helt glemt å blogge de siste dagene , men har egentlig gjort så mye spesielt, jeg har vært med Synnøve og kjæresten hennes, og Synnøve og andre venner. Imorgen er det skole...

Barbie & ken

Kommer ut outfits etterpå :) smask

Demi Lovato-Made in the USA

nuss

OOTD

Idag har jeg vært med Synnøve og vilde, dette har vi gjort, slappet av, dro til strømmen og spiste kebab, slappet av igjen og dro ut og spiste is på mac´ern nå nettop. Og nå er jeg hjemme igjen, og tenkte å vise dere hva jeg har hatt på meg idag


Shorts//bikbok_#followme topp// Veromoda_Topp under//Nelly.com_Smykker//ginatricot

Hva synes du om dagens kledning ?

now you see me

Igår var jeg ute og badet med Synnøve og andre folk. (kaldt) Senere på dagen dro vi på kino, og så "now you see me" Synes filmen var grei, den var bra, når det skjedde noe spesielt, og dårlig ellers, synes jeg., synes filmen var grei.. 

Hvis du vil se på traileren gå inn på denne linken  :http://www.youtube.com/watch?v=KzJNYYkkhzc . Nettet mitt er utrolig dårlig, det er derfor jeg ikke blogget igår, fordi det funker kun i 5 minutter om gangen. 

idag har jeg ikke gjort stort, for det meste bare sovet 

hendrix hair

hei, beklager for bloggfraværet. Jeg har ikke vært i humør til å blogge, så derfor valgte jeg å vente medå blogge til jeg følte for det. Jeg vet ikke om alle vet dette, men jeg har fått langt hår igjen! jeg var på hendrix hair på lørdag, og satt på hår. jeg vil ikke ikke si prisen, men jeg vil bare få sagt at jeg brukte mine egene penger på dette(konfirmasjons penger) Har ikke så mye mer og si nå egentlig, utenom her er noen bilder av det nye håret mitt, som jeg er kjempe glad i. 
hva syns dere?

Bukse vær

Heelloo, nå er jeg da hjemme i Norge igjen! Kom hjem i går kl 10 om morgenen. Merker at det ikke er like varmt her i Norge da.. Uansett, tenkte å vise dagens outfit

Bukse//Spania_topp//bikbok_genser//sportsbutikk i Spania

lekeer i vannet

bare ett kort innlegg. Idag er siste dagen i paradise(fyy, som jeg hater det) har bare ligget på stranden idag, eller ligget på vannet på min søte petty boop madrass.(kommer til å savne stranden) Og nå skal vi straks ut å spise for siste gang her i Spania for denne gang..


uff.. vil savne dette altså..

smaks


 

nest siste dag i paradise

Idag er da nest siste dag her i Spania.. uff.. vi drar hjem til Norge kl 06 om morgenen på lørdag.. så har resten av dagen idag og hele dagen i morgen før vi må hjem til Norge. Eneste possitive med å komme hjem til Norge er at jeg får sett Synnøve.. Ellers er det ikke noe annet.. Men nå skal jeg ikke tenke mer negativt, nå skal jeg nyte den lille tiden jeg har igjen i paradise 


Sinnsykt god milkshake som jeg drakk tidligere idag ! nam

 

shopping dilla

her er da innkjøpene fra idag


alt på bildet fra Bershka (UPS, foten min ville vist bli med på bildet)


Fra springfield


Fra springfield


elsker denne !!! den er fra springfield denne også


fra sånn kosmetikk butikk

natta søtinger 

rosa hestNå har vi vært på ett shoppingsenter, jeg fant masse fint, men har ikke tid til å vise det akkurat nå, fordi vi skal ut å spise nå. 

følte meg litt søt, måtte sitte på hesten.. den hadde rosa på seg (A)

xoxx

INNA feat. Daddy Yankee- more than friends

summer feeling

bikiniene mine

sa egentlig for noen uker siden at jeg skulle legge ut bikiniene mine.. men jaja, bedre sent enn aldri.. eller hva? 


Fra victoria´s secret


Fra Victoria´s secret


Fra Victoria´s secret


fra en sånn gatebutikk ved stranda her i spania


spansk butikk

Hva synes du om bikiniene mine?

its all about shopping

Nå ligger jeg å slapper av i den digge senga i leiligheten her i Spania. Og når jeg først er her inne og har tid, så kan jeg jo blogge! Så jeg tenkte å vise dere det jeg har shoppet her i Spania(málaga) nettet er jævlig tregt... begynte å blogger før vi dro ut å spiste for flere timer siden og er ferdig nå.. men her er det hvertfall. natta!


begge er fra funky fish


alt fra Bershka


fra shana


fra Zara


dance topp fra -pull & bear_ shorts og magetopp-bershka


Phonix topp fra pull&bear-de to andre fra Bershka


blå bikini, husker ikke hva butikken het men på merkelappen står det ´calzedonna´denne var faktisk litt dyr.. gul bikini fra en sånn butikk ved stranda


topp og genser fra Bershka _sko fra en sånn stor sko butikk(husker ikke navn)


topp og shorts fra Bershka- adidasgenser fra en sportsbutikk, husker ikke hva den het


fra claire´s


husker ikke hva butikken het 


sånn derre parfymeri


sån derre parfymeri dette også


husker ikke butikken


fra en sånn derre butikk.. de er ikke ekte for å si det sånn!

 

 smask

Henry Mendez-El Tiburón (the shark)

summer feeling 

You gotta love the beach

Nå har jeg nettop kommet ut av dusjen,deilig å få bort alt sand! også tenkte jeg skulle fått tatt bilder av innkjøpene mine, så snart. Er vel egentlig ikke så mye mer å si, jeg har vært på stranden i dag, den var utrolig fin.også skal jeg og kusinen min snart ut, titte litt på klær og slikt ;)


har ligget å flytet ute i havet på denne i nesten hele dag, digg. er den ikke søt?

smask

gårsdagens antrekk 200713


Shorts//bikbok_topp//shana_spike//nelly.com

Hva synes du om antrekket mitt fra igår?

2 uka i spaniaNå har jeg vært i Spania i en uke. Med moren min,tanta mi,lille fetteren min,store fetteren min(som jeg var hos i 3 uker i fjor), denandre tanta mi,onkelen min,bestemoren min,og kusina mi. Men Nå har alle dratt utenom, meg,kusina mi,tante og onkel igjen, og skal være her en uke til. Men i en annen by, vi har vært i Málaga/coin denne uka, og nå skal vi være i Malaga/Nerja. Den uka som har vært nå har vært utrolig fin, og denne uka skal også bli strålende! Elsker været her i Spania, hadde ikke hat noe imot å bo her. mye bra shopping her ogsåå forresten! og nå den siste uka skal jeg prøve å få blogga litt, siden nå har jeg jo wifi i den nye leiligheten:)

Tenkte å legge ut litt bilder fra denne uka. 
^Første dagen i spania(altså den dagen vi ankom)^Skulle egentlig legge ut dette innlegget for noen timer siden, men fikk ikke tid, siden vi har vært ute å spist nå. Og nå er jeg drittrøtt, nå sier good night, også legger jeg ut det jeg har shoppet så langt i morgen, og slikt.

xoxo

Spaaaain

Nå er vi ankommet Malaga(Spania). Vi var her rundt kl 16, så nå har vi funnet fram til det huset vi skal bo i. (Som har ett kjempe fint basseng!) og grunnen til st jeg får blogget nå er fordi vi sitter på restaurant, og er nettop ferdig å spise. Bildene er veldig dårlig nå siden kameraet på mobilen mitt har blitt halvveis ødelagt.. Menmen.. Tenkte å vise dere hva jeg har på idag

Skjørt//h&m__topp/young blood__sko//Nelly.com

Det er så deilig her i Spania! Gleder meg til stranda imorgen. Adios amigos xox

Spania soooon

Nå er jeg på flyplassen her i moss/rygge. Flyet går om ikke alt for lenge nå. Æh, deilig, vi er framme i Spania rundt 15/15.30 ! Blir deilig å komme til varmen, 2 uker i Spania blir deilig!

 

Vil bare beklage på forhold, jeg vet ikke hvor ofte jeg får blogget den første uka.. Fordi vi har ikke nett i huset. Men skal blogge så ofte som mulig :)
Nuss nuss

Share a coke with Justin

Igår var jeg ute med noen folk, men ikke så lenge da, siden vi skulle dra til hytta. Så jeg er altså på hytta nå, på denne tiden i morgen er jeg på flyplassen og klar til avreise til Spania. Gleder meg utrolig mye!

Igår når jeg skulle i butikken å kjøpe meg noe å drikke på så var det som om denne cola flasken ropte på meg. Måtte jo kjøpe den, siden det sto Justin. You know "share a coke with Justin Bieber"

lykkelig

Igår hadde jeg bare en helt strålende dag, fordi dagen min startet utrolig bra! Jeg fikk melding på tlf tidlig om morgenen om at jeg kunne gå inn på vigo.no og se om jeg har kommet inn på noe skole 1 inntaket. Og jeg var såå nærvøs, herregud, også når jeg endelig kommer inn der og får se om jeg kommer inn noe sted står det LØRENSKOG VGS TEKSTIL!!! det var førstevalget mitt, og jeg kom inn! jeg er så lykkelig, det første jeg gjorde når jeg leste det ringte jeg synnøve og fortalte det, endelig går jeg og synnøve på samme skole, og vi skal vistnok ha klasseom ganske nærme hverandre også til høsten!  Det gjorde dagen min kjempe bra igår, fordi jeg ikke hadde noen håp om at jeg ville komme inn på den linja. but i did!! 


 woop, og idag har jeg øvelsekjørt med mc, fylt på vippe-exstensions, og nå er jeg også endelig ferdig med å pakke, for i morgen drar jeg ut på hytta igjen, siden vi skal til Spania på lørdag og vi tar flyet fra rygge. Rommet mitt ser helt bomba ut nå, ligger klær overalt, det er den eneste måten jeg klarer å pakke på.. hehe


 

blurred lines-Robin Thicke. ft. T.I, Pharrell

om du ikke liker denne sangen, shame on you !

 

TODAY plus INNKJØP

Idag har jeg faktisk fått gjort en del, jeg har øvelskekjørt på mc, vokset brynene,fikset neglene mine med uv gel (gjorde det selv ) og hentet noen pakker som kom i posten idag.


fra sheonside.com


Fra Nelly.com


Fra Nelly.com


Og slik som dette ser neglene mine ut nå :) og siden det er uv gel, så sitter det jo "permanent" på, hvertfall til neglene mine begynner å vokse igjen og jeg må fylle på igjen :)

5 dager igjen til jeg drar til Spania nååå! woho


Home sweet home

Da er jeg hjemme igjen i Lørenskog, kom hjem igår. Var litt dårlig til å blogge de siste dagene, men kort sagt hva som har skjedd er, jeg og synnøve har vært med noen venner fra fredag til lørdag. Også lørdag morgen måtte synnøve desverre dra hjem, fordi hun dro til syden samme dag som hu dro hjem fra larkollen. Den siste dagen slappet jeg bare av på hytta og solte meg. 


:)

Hytta med beste

Igår dro jeg til hytta mi i larkollen med Synnøve, det er utrolig koselig at hun kunne bli med hit før hun drar til synden og jeg drar til syden:) fra i går-til idag har vi fått slappet av litt..sykklet ute lenge for å møte noen har hytte rundt omkring her(vi sleit veldig med å finne fram)

idag startet vi dagen med en båttur med de herlige guttene Mattis og Kristian

Og nå sitter vi på bussen på vei til Moss for å dra på kafé, shoppe og se grusomme meg 2

Natting hos Synnøve

Som jeg nevte i det forje innlegget så er Synnøve hjemme igjen, og jeg har da vært med henne i hele dag. Jeg er fremdeles hos Synnøve, fordi jeg skal overnatte hos Synnøve vennen :)

Her er ett veldig fint bilde av meg,Synnøve og Josefine(lillesøsteren til Synnøve for dere som ikke viste det)

Hva har du gjort idag?

på vei hjem til meg

Igår kveld nettshoppet jeg litt fra Nelly.com. Dette er det jeg har bestilt


HER


HER

Og foresten nå er jeg med synnøve, she´s home :) happy now!

Wants from sheinside

Uff, jeg er for glad i å shoppe.. og det er jo veldig enkelt for meg å shoppe på nettet når jeg har vanlig visa kort. Det grunnen til at jeg aldri har penger, fordi jeg bruker jo opp alt før jeg har hatt det i 2 minutter.. Uansett, er ikke sikker på om jeg har vist dere akkurat dette fra Sheinside.com, men uansett, jeg har så sinnsykt lyst på dette!


HER


HER


HER


HER


HER

Noe av dette du har eller har lyst på?

READ: iløpet av denne uka skal jeg vise dere mine bikinier som jeg har denne sommeren, elsker de. alle er fra Victorias secret :)

Dagen idag

Vell.. Har ikke akkurat gjort så utrolig mye idag! Jeg har for det meste lest til teoriprøven til lett mc. Også har jeg trent. That's it .

Gjort noe spennende idag?

deilig å bade i regnet

Nå er jeg hjemme fra hytta igjen, kunne bare være der en natt siden jeg skal øvelsekjøre på lett mc i morgen,tirsdag og onsdag! Men skal tilbake til hytta på torsdag da. Uansett jeg badet igår, selv om det regnet, det var faktisk deilig å bade, litt kaldt, men deilig!

xoxo

Hytta

Nå er jeg på hytta mi på larkollen (sikkert ikke mange av dere som vet hvor det er) og akkurat nå for øyeblikket sitter jeg ute.. Og tenkte bare å si hei til dere kjære som leser bloggen min!

Hva gjør du akkurat nå?

If I got money

Hvis jeg hadde hat penger, hadde de forsvunnet innen 5 minutter på denne siden her:http://shopcoalnterry.com . Det er såå utrolig mye fint der som er veldig "meg" Uff, er ikke sunt for pengene mine at jeg har funnet denne nettsiden! Men vil hvertfall vise dere hva jeg skal kjøpe derfra når jeg får penger!


HER


HER


HER


HER


HER


HER


HER


HER

Det er en del mer fint der altså, men dette er helt klart favorittene mine ! omg, men det er så dyrt.. uff, kjipt å ikke ha penger..

noe av dette du fikk lyst på?

OOTD 290613


Skjørt//topshop_Top//Bikbok

What do u think?

Innkjøpene fra H&m

Her er det jeg kjøpte i Oslo idag, hvis du ikke skjønnte det så er alt fra H&m
Smask

Fridays

Heeeelllooo! Nå har jeg vært i Oslo med jentene og feiret bursdagen til Linn, vi spiste på Fridays(btw, maten jeg spiste smake dritt.. uff)  og tittet rundt og spiste is og slikt. Her er noen bilder fra dette : )
Jeg kjøpte noee i Oslo, innkjøpene kommer strax og dagens outfit :)Synnøve og Maiken dag

Idag har jeg og synnøve vært sammen fra kl 11 om morgenene! vi har vært å tatt sol, spist frokost på kafé og slappet av hjemme hos meg. Jeg støpte også neglene hennes. (testet brae på en negl forje dagen) Men nå har synnøve dratt hjem fordi hun skal reise snart til scotland, så da sees vi ikke før om en uke, uff, jaja, håper hun koser seg. Også gleder meg meg til å se henne(og gaven jeg får av hun) 

Uansett har dårlig tid nå så har ikke tid til å skrive mer nå, skal nemlig til oslo og spise ute med noen venninner, fordi Linn har bursdag idag. Gratuler henne!!!grunnen til at den ene neglen ikke er blitt støpt lengre er fordi synnøve ville at den skulle bli "frisk" (fordi den var på en måte ødelagt) 


dette innlegget skulle egentlig blitt publisert for noen timer siden men glemte å trykke "lagre og publiser" før jeg løp ut døra.. uupsi


UV gel

Glemte å blogge igår, fordi jeg trente og var med Synnøve, og er fremdeles med hu siden hun har overnattet. Imorgen drar hun til Scotland, så vi er masse sammen før hun drar. Gonna miss her

Det vi gjorde igår var at vi slapper av, jeg prøvde ut det nye negle sakene mine, har endelig fått Uv gel og Uv maskin så jeg kan støpe negler, så jeg testet det på Synnøve. Synes det ble ganske bra til å være første gang jeg har drivet med UV gel, for jeg har jo bare drivet med acrylic powder. Etter dette så dro vi ut og var med noen venner. Koselig

Hva gjorde du igår?

Wild


Idag har vært en ganske lat dag kan jeg enkelt si. Jeg sov veldig lenge og har ligget å latet meg i senga. Men har jo ikke bare vært lat, jeg har også vært å øvelsekjørt på Lett mc idag også! Det er utrolig gøy, gleder meg sinnsykt til når jeg har fått tatt lappen. Jeg driver å ser på lett mc´er på nettet hele tiden og utrstyr, det er så mye utrolig fint :) 

Foresten digger den sangen som er over, hvis du ikke har hør den, burde du høre på den :)

Idag har beste jenta bursdag

Blogget ikke igår fordi jeg trente igår og feiret bursdagen til synnøve med jentene! Jeg overnattet, så jeg har jo vært med synnøve på selve bursdagen hennes! Bestevennen min er 17 år idag! Jeg har laget en bursdag video til synnøve fordi jeg synes det virket litt bedre en å skrive sånn lang tekst :) love u synnøve HAPPY B-DAY

 

Alle sammen GRATULERE SYNNØVE NÅ!!! 


Og her kommer noen bilder fra igår 
Denne kjolen du ser synnøve har på seg her, har jeg Maiken Halmrast designet og sydd selv. Just that you know 


Kjolen min er fra Nelly.com 

xoxo

Gårsdagens antrekk


Skjørt//topshop_topp// Nelly.com

After earth

I hele går var jeg med Synnøve, vi var hjemme hos meg. Vi hadde egentlig tenkt til å dra på vg-lista, men sidendet regnet sånn så gadd vi ikke. Vi lagde heller brownie, så på She´s the man og Scary movie 5 1channel.ch 

Senere på dagen dro vi på kino og så After Earth, den filmen var sinnsykt bra! Terningkast 6! for dere som ikke har sett den, dra å se den nååå!

Her er traileren for after earth hvis du ikke har sett den:

 

Hva gjorde du igår?

Vært sunn i 4 mnd nå

Nå har det gått fire mnd og 3 dager siden jeg har spist noe usunn mat idet hele tatt! har ikke spist godteri,kake,is,usunn mat,drukket brus eller noe man kan kalle usunt! Det eneste som er det mest usunne jeg har spist/drukket er Sjokolademelk, fordi det er bra å drikke etter trening. Jeg er utrolig stolt av meg selv, at jeg har holdt ut så lenge å ikke spise noe usunt. Tudde aldri jeg skulle klare det, man det har jeg klart! Grunnen til at jeg valgte å være sunn i fire mnd er fordi jeg ville få fortere resultat med treningen og bare føle meg sunn, å gjøre noe som jeg kan være stolt over. Men idag tok dette slutt, rett etter de sa at det var sommerferie, dro jeg og møtte synnøve og vi dro rett på mac´ern, for å kjøpe mcflurry med nonstop og frenshfries! aaahhh, det var helt fantastik å få sukker og usunn mat i kroppen! NAM! for å si det sånn, nøyt hver eneste bit jeg spiste! Jeg skal ikke ta helt av å spise usunt denne sommeren, men når det er sommer skal man virkelig kunne kose seg med litt usunt. Jeg har fått mye resultater med treninga når jeg har droppet å spise usunt. Utrolig fornøyd med meg selv. Og selv om det er sommer så skal jeg jo trene 2 ganger i uken. Også må jeg si jeg er utrolig førnøyd med at jeg har høy forbrenning, for da vil jeg ikke legge på meg iløpet av sommeren, somoftest pleier jeg å gå ned flere kilo i sommeren når jeg spiser usunt, men jeg skal holde kroppen min slik den er nå. Ja, det var alt jeg hadde å si. Jeg er kjempe stolt av meg selv at jeg har vært så flink å spise sunn i 4 mnd og 3 dager. Men det måtte jo ta slutt en gang, jeg klarer ikke å ikke spise godteri/usunn mat resten av livet. Xoxo


__________________________________________________________________________________________________________________

Over til noe helt annet, idag var jo siste skole dag før det er ett nytt år med skole! Kan ikke tro at etter sommeren starter jeg på mitt andre år på vgs! Tiden har gått så fort, og at neste år så er jeg voksen, føler meg ikke helt klar til å bli kaldt voksen enda.. oj, men uansett! Det er utrolig deilig å vite at det er sommerferie! Er litt trist å tenke på at jeg ikke vil se de samme folkene lengre hver dag, men deilig å tenke at jeg kommer unna de lærerene som har hatet meg i år. Jeg er ikke den flinkeste på skolen, men jeg synes jeg fikk greit snitt i år med tanken på at nesten alle lærerene hater meg! Jeg fikk 3,7 i snitt! men det var nok  6´eren jeg fikk i naturfag som dro meg utrooolig opp! Og foresten neste år har jeg verken MATTE eller NATURFAG! åååh fyy faen det blir digg det! Men orker ikke skrive mer, slinger med to bilder fra siste skole dag idag.


nuss nuss

Summerday

Heello, idag har jeg vært på langvannet med Linn,Marthe, Salem,Synnøve og hunden min. Utrolig chill det, bare ligget og sleiket sol når den først skinte. 


tilettervært ble alle sultene så vi dro hjem, eller jeg (og miley, hunden) ble med synnøve da, så lagde søta mat til oss ! yum


Hva har du gjort idag?

sunny day

Har nettop våknet, er ikke helt våken... men prøver  å dra megopp av sengen. Det er så utrolig fint vær idaga, og har tenkt til å møte noen venner vedlangvannet. Man må jo nyte det fine været når det først er fint vær i Norge.

Hva skal du idag?

Miley cyrus-We can´t stop

<3 endelig er musikkvideoen kommet!

OOTD 190613


Bukse//Carlings_topp//urban outfitters_jakke//bikbok

U like dagens kleding?

shopping

Heello, kort fortalt om hva jeg har gjort er : sove,bli vekket av synnøve,trene,sove, shoppe med Synnøve og Roshan. Og her får dere se hva jeg har kjøpt idag

ginatricot:Vita:


Hva synes du om dagens handel? 


OOTD 180613

Har på en måte hatt to antrekk idag, fordi når jeg var ute ista frøys jeg og da dro jeg på metro og kjøpte en genser jeg kunne ha på:)Skjørt//Topshop_Topp på første bilde//topshop_sko//converse_genser på andre bilde//Bikbok

Hva synes du om dagens kledninger ?

Skate of mind

Heellooo! Idag har jeg vært ute med synnøve og carina, jeg hadde også med meg hunden min Miley, vi var på sånn parkfest som er her i lørenskog. Også dro jeg hjem fordi jeg skulle dra på øvelsekjøring med lett mc.Det var kjempe gøy, elsker å kjøre lett mc. Etter kjøretimen dro jeg ut igjen med synnøve og Carina, og nå er jeg og synnøve hjemme hos meg. Fordi foxy skal overnatte hos meg. her er noen bilder fra idag
Synnøve var så søt å kjøpte Coca cola ZERO til meg, og hun valgte ut den det så "finste" på. She´s so cute!
Synnøve synes det var å så utrolig gøy å holde miley i båndet. Fordi hun ikke har hund selv så synes hun det er gøy.


Fikk en veeeldig fin skille etter noen timer ute..


rett før jeg skulle øvelsekjøre, elsker hjelmen min :)OUTFITS OF THE DAY KOMMER SENERE :) 

hva har du gjort idag på denne fine sommer dagen?

SUMMER SALE on nelly

Nå er det sommersalg på nelly.com for de som "medlem" av siden.(fordi de som er medlem får en  salg kode) Det er utrolig mye der som er på salg, som er drit fint og har blitt ganske billig nå. Her er noen av mine favotitter fra salget.


HER


HER


HER


HER


HER


HER

Det er mye annet fint som er salg på nelly nå. Men dette er hvertfall noe av det jeg likte veldig godt fra salget.

Noe av dette du liker?

Austin Mahone- what about love

Love this song 

 

Kom ikke opp i muntlig eksamen!

Er så utrolif overlykkelig nå at det er helt sykt! Som overskriften sier, så kom jeg ikke opp i muntlig eksamen. åhh, føler meg heldig, kom ikke opp i skriftlig heller.(muntlig er ikke så ille å komme opp i men..)So happy! Men jeg må fortelle dere noe.. Jeg var ikke på skolen akkurat når vi fikk vite om i kom opp eller ikke.. Så Elise i klassen min ringte meg og så at vi kom opp i matte! først klikka jeg, også når hun la på skjønte jeg at hu kødda, for hun virket ikke akkurat så trist for å komme opp,.. HVEM ER VELL IKKE TRIST HVIS DE KOMMER OPP I MATTE?!?! noen minutter ringte hu meg tilbake og sa at hun bare kødda med meg, at de i klassen tvang hu til å gjøre det.. well... thank you klassen.. Er fremdeles utrolig happy nå at det er helt sykt, for i tilleg så har vi frii helt til fredag(siste dagen på skolen) DIGG!  Love my life akkurat nå :)

Synes denne sangen passet bra. Celebrate- Lil wayne  Kom du opp i mutlig eller skriftlig i år?

god morgen

heeeellooo! God morgen, har ikke så mye å si nå, for jeg er fremdeles jævlig trøtt.. fordi fetteren min kom inn å vekket meg i dag.. også nå nettop kom han inn og før jeg fikk sagt noe tok han ett bilde av meg. Det ble jo så fint av meg, uten sminke, oppsatt hår og sånt  så må jo dele det med dere! haha, men til å være 8 år gammel, er han flink tilå ta bilde da :)

Ville egentlig ikke noe annet enn å sigod morgen til dere som faktisk leser bloggen min om morgenen! vell.. kanskje jeg skal prøve å sove litt til.. hehe

liker du å sove?

yesterday

Igår var jeg jo på bursdag, det var kjempe koselig. Men dro hjem litt tidligere fordi min lille fetter var på overnattings besøk hos meg, så måtte være litt med han også.  noen få bilder fra igår. 


her ser dere min søtefetter med sukkersmilet :)

Hva gjorde du igår? Var det en bra kveld?

birthday outfits

Nå stikker jeg og synnøve snart på bursdagfeiring til Marthe og Linn. Vi tok ett bilde av hva vi har på oss. (alle klærene er mine ) 


Meg: Skjørt//h&m_Topp//Bikbok

Synnøve: Kjole//Nelly.com

Hva skal du i kveld?

Donald duck boxing print T-shirt

ÅÅH, var innom bloggen til Wa2wo , og hun hadde på seg en drit kul donald duck t-skjorte som nå er veldig høyt oppe på ønskelista mi. Når jeg får penger igjen skal jeg kjøpe den fort som mulig, den var bare så utrolig rå. love it. og den er heller ikke så dyr, den koster ca100 kr, eller litt under 100 lappen faktisk. Du kan få kjøpt den HER


Er ikke denne T-skjorten kul?

mine favoritt blogger

Jeg leser ikke mange blogger, men jeg må alltid lese disse bloggene.

ISABELLE:MARTINE:


FANNY LYCKMAN:


jeg tar jo så klart titt innom andre blogger sånn innimellom, men disse tre bloggene må jeg innom hver dag. Disse bloggene inspirerer meg utrolig mye, og er utrolig flinke bloggere.

leser du noen av disse bloggene fast?


 

after training food

Har hatt fri fra skolen idag ! deilig, så har sovet lenge, fikset på vippe-exstensionene mine, og trent. jeg har ikke noe kjempe spennende bilde fra idag, så legger ut min fine mat. Nam, bra og spise etter trening foresten.


yum

 

 

devil of a best friend

Ja, idag klarte jeg å miste tlf min på metro. Men jeg fant ikke ut det før jeg kom hjem.. så med en gang jeg fant ut det, ringte jeg Synnøve på skype, og hun var en engel og dro på metro og lette etter den(siden hu bor mye nærmere) Hun fant da mobilen min, det fant jeg ikke med at hun ringte meg på skype.. men at hun skrev på min profil fra min profil "jeg er dum og glemte mobilen min på metro" jaokey, jeg er litt dum. Men ikke bare det, i mens jeg ventet til bussen kom slik at jeg kunne hente mobilen min, tok synnøve og la ut stygge bilder av meg, endre profilbildet mitt til ett stygt bilde, sendte meldinger til folk, og når jeg skrev til noen på face bled hun med i samtalen og fucka opp.. og hun sende stygge bilder av meg til sinegen mobil fra min.. wow, snill bestevenn du.. jeg har hatt mobilenen hennes før.. men jeg har aldri gjort noe sånt mot henne, men nå har jo hun gitt meg en grunn til å gjøre det, så advarsel til synnøve" aldri la mobilen din være alene" hevn.


her ser jeg på synnøve driver å skriver til folk og jeg ikke får gjort noen ting med det...

jeg er glad i hu altså, men hu kan få meg til å klikke i vinkel.. 

er bestevennen din sånn også eller?


shopping

hallo, vært i Oslo med klassen idag, og på metro med Synnøve. Her er det jeg har fått kjøpt idag


salongservice


salongservice


cubus


h&m


h&m

hva har du gjort så langt idag?

facemask: sjokomask

til dere som vil ha myk hud i ansiktet( som nok de fleste jenter vil) så vil jeg anbefale dere en veldig bra ansiktsmaske du kan lage selv hjemme. Huden din blir utrolig myk av den, og du har den på i 15 minutter.

dette trenger du:

-1/3 kopp kakaopulvere/oboy pulver

-3 SS fløte/helmelk

-2 ts cottage cheese eller yoghurt naturell

-1/3 kopp honning

-3 ts havremel

Det du gjør er jo såklart og blande alt sammen og derretter smøre det i ansiktet.


omg, i look sooo sexy..

elsker ikke du å ha deilig myk hud?

på vei hjem til meg

Nå har jeg bestilt 2 ting! gleder meg til det kommer i posten!


Elsker denne skjorten, og endelig er den på vei hjem til meg! bestilte den fra sheinside.com


Også tenkte jeg at jeg skulle teste ut ett nytt vippeserium, mens jeg har vippe-extensions, og har hørt at dette seriumet er kjempe bra. Får håpe jeg blir like fornøyd med dette som det jeg allerede har, men er tomt for nå. denne har jeg bestilt fra xbeauty.se hvis du har lyst til å bestille denne burde du gjøre det nå, for nå er det tilbud! 

xoxo


nailpolish

Disse neglelakkene er noe alle som elsker fine negler burde ha, de er kjempe bra, og det er jo så mange forskjellige fine farger. Dette er de 4 fargene som jeg virkelig har lyst på. Man kan få kjøpt disse på nelly.com og koster 159 kr 


Har du noen an disse neglelakkene? 

Hvilke av disse fargene likte du best? 

Drømmekjole

Oh lord, denne kjolen her er bare helt nydelig, har så sinnsykt lyst på den at det er helt sykt. uff, men har ikke penger..:(


Er ikke denne kjolen nydelig?


fin sommerdag

I hele dag har jeg vært med synnøve, og da mener jeg fra morgen til nå. Koselig! I LOVE SUNSHINEEEE! Ahh har vært så deilig med sol idag!
Hva har du gjort ida?

 

Fått litt farge

Det jeg har gjort foreløpig idag er, skole, trening, sol og litt shopping! wii, elsker 2 av 3 av det jeg har gjort (skole er ikke en av de) 


Jeg kjøpte den toppen jeg har på meg her, idag. Den er fra Bikbok og kostet 50 kr!! Har fått litt farge idag da, magen min er faktisk like brun in real life som på bildet. hi


Og dette er fra Cubus


Jeg elsker sooolaaaarium ! 

Hva har du gjort så langt i dag?

dagens negler

Hva synes du om dette enkle negledesignet jeg har på neglene mine idag?

Yourglow.seVille bare gi dere ett lite tips om en utrolig bra nettbutikk, utroligmye fint på denne siden. og i tilleg så er det utrolig bra priser som de har på produktene, så man blir ikke helt blakk etter å ha shoppet der.Jeg skal hvertfall få prøvd å bestille noe herfra når jeg har fått pæng igjen.. Her er noen av mine favoritter fra YOURGLOW
Vært på denne nettsiden før?OOTD 090613


Shorts//bikbok_topp//bikbok_smykke//ginatricot

Hva synes du om dagens kledning?

Gullet mitt

Er med Synnøve nå, vi bære slapper av ute i solen om noen lurte. Kommer outfit bilde senere:) håper dere likte sminkevideoen jeg la ut tidligere

Hva gjør dere akkurat nå?

Get ready with me: everyday makeup

Her en liten sminkevideo til dere, håper dere liker den

 

Likte du videoen?

glitter negler-annbefaling

For noen dager siden kjøpte jeg en neglelakk fra H&M, en neglelakk som du først ett lag med neglelakk og strør glitter over mens det fremdeles er vått. Jeg har hatt den på i noen dager nå, og glitteret sitter fremdeles på. Du kan også få kjøpt den i himmelblå. For dere som liker glitter anbefaler jeg virkelig at dere kjøper denne neglelakken. den koster under 50 kr.Har du prøvd denne? eller den som finnes i himmelblå?

OOTD 080613


Shorts//bikbok_topp//young blood_smykke//ginatricot

hva synes du om the outift of the day?

innkjøpene

Her er det jeg kjøpte igår, alt er fra bilbok utenom smykket, det er fra GinatricotHva synes du om innkjøpene?

fun day

Fikk ikke blogget igår, fordi jeg gjorde noe 24/7 igår. Hadde fri fra skolen igår, så sov jo litt lengre, også dro jeg til Oslo med Elise for å shoppe(legger ut senere hva jeg shoppet) og etter jeg kom hjem fra Oslo, sov jeg litt også dro jeg på trening, etter treningen dro jeg ut og møtte synnøve, deretter dro vi til en fyr (som synnøve går i klassen med) og der var det jo noen som jeg kjenner, så det var en koselig kveld altså. 


Jeg og Elise fant det styggeste skjørtet ever, og detveide fa*n meg sikkert 5 kilo! så hvis du finner dette på h&m bare kjenn hvor mye det veierMattis & kristian også oss da 

 

Hva gjorde du igår?

This made me cry

Har så mye tårer i øynene nå at det er helt sykt! jeg kan si helt ærlig fra hjertet mitt at jeg kan si at "jeg elsker Justin Drew Bieber" og det mener jeg virkelig, det har jeg gjort fra dag en, har alltid vært og kommer alltid til å være en belieber. I love u sooo much Justin. Jeg kommer alltid til å støtte han uansett hva, alle trenger folk som tror på dem uansett hvordan sitvasjoenen er. De ekte Belieberene er  alltid her for justin, og støtter han uansett hva. and i´m one of the true Believer

OOTD 060613


bukse//bikbok_topp//ginatricot_smykke//cubus_jakke//bikbok


hva synes du om antrekket?

pink pink pink

nå har jeg nettop kommet hjem fra trening, og en liten shoppingtur da. tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har kjøpt idag. btw, alt er fra h&m


den er sååå fin på, lover deremmkay, det var det.

bye

outfit of today


skjørt//ubus_topp(som var t-skjorte//footlocker_jakke//bikbok_clutch//ginatricot_sko//converse

 

hva synes du om the outfit of the day?

Ny piercing!

idag har jeg vært i Oslo med Synnøve og Carina(har også vært på trening nå nettoppppp, but enyway), vi var på oslobodyart(der jeg henger på veggen,hihi), fordi synnøve skulle ta piercing i navlen! wiho, også tok Carina også piercing i navelen! og der står jeg.. jeg har sååå lyst på sånn tragus piercing, men har ikke turt før, men idag gjorde jeg det også! var ikke planlagt i hele tatt, tok det veldig på sparket. og som vanlig har jeg jo nålskrekk(ja, litt rart med tanke på hvor mange piercinger og tattos) men når jeg først fikk tatt den var det ikke vondt i det hele tatt!! skjønner ikke hvorfor jeg har vært redd for å ta denne piercingen. jeg er kjempefornøyd! Og piercingen til synnøve var også kjempe fin! 


trynet mitt så hemma ut så, brøl 

her ser du piercingen til Synnøve:


så fin!

Har ikke bilde av Carina sin, men her er min tragus piercing:love it sooo much! og det  gjorde ikke noe vondt å ta den! er bare øm nå etterpå .

Også shoppet jeg og synnøve litt etter vi hadde kommet hjem fra oslo. 


Fra vero moda


Fra cubus

Btw, deilig å ha fri i morgen, nuss! noen andre som har fri?

Hva synes du om piercingene våres? 

Og hva synes du om innkjøpene?


whatever

Etter vi var ferdig med "skoledagen" så dro vi å tittet litt rundt i butikker og jeg kjøpte litt små ting 


fra ginatricot


Fra cubus

også her er dagens antrekk


Overse trynet mitt..

Skjørt//topshp_topp//young blood_jeffrey campbell//nelly.com_jakke//bikbok_veske//ginatricot

bow wow, hva synes du om dagens kledning?

pretended to be a bride for one day

Idag har jeg vært i Oslo med frisørklassen min, vi var i en brudesalong! og så på brudekjoler, siden på skolen har vi satt opp brudefrysyrer. Så idag vare vi å så på brudekjoler, og vi var alle så heldige at vi fikk prøve en brudekjole hver! ææh, jeg bare ELSKER brudekjoler! Tror nok nesten alle jenter gjør det, og nesten hver eneste jente har planer i hodet hvordan bryllupet skal være og hvertfall hvordan kjolen skal være! Uansett, fikk tatt noen bilder mens vi alle så flotte ut i brudekjoler!Elsker den jeg hadde på meg. ( aalt for lite glitter, men den var fin da)  

Hva synes du om brudekjoler? elsker du dem bare ikke?

Snoop Lion - Ashtrays and Heartbreaks ft. Miley Cyrus

Deilig sang eller hva?

home in my bed

Nå er jeg hjemme igjen fra hytta, er utrolig trøtt, så skal ikke si så mye bare legge ut noen bilder fra idag. 

Tenkte jeg skulle på kino senere idag med noen venner, for å se HANG OVER PART lll !! har du sett den? 

weed-bird

Hellooo! Er på hytta nå, med my very best friend synnøve. Orker ikke å si så mye av hva vi har gjort så langt, bortsett fra å sole oss,butikken og slikt.

 

Her kommer grunnen til overskriften! jeg og synnøve gikk rundt i vannet også ser vi på den steinen vi har tatt noen "ariel" bilder på, også der lå det tre egg.. så vi bestemte oss for å ta en av eggene og se om vi kan få den til å leve! Og vi kaller egget vårt "weed-bird" 


Hva gjør du denne helga? 
Only god forgives

Hey hoe, ville bare si til alle dere søte som forsatt leser bloggen min at, jeg ikke anbefaler dere å se filmen "Only god forgives" Ikke bli lurt av at den kjekke Ryan gosling er med i filmen! Det var den eneste grunnen til hvorfor jeg så ferdig filmen, og idet hele tatt dro på den kinoen. Men jeg må si han var kjekk i filmen, når han først var der, men en sinnsykt dårlig film. Det samme synes Elise som jeg var på kinoen med.


Ryan <3 <3


foxy and me 

Har du sett denne filmen? hva synest du?

en liten video

hva synes dere?

dagen negler "smile and sparkle"

Hva synes du om neglene mine idag?

vippe-extentions

Har fått på vippe-extentions idag, gjorde det på Tone Lise. Er kjempe fornøyd, nå kan jeg slippe å bruke sminke i sommer! digg


Hva synes du?

Har du vippe-extentions?

 

dagens kledning

hello, har ikke blogget så ofte, beklager, men har en god grunn, 1.øvd til naturfagprøve,2.trent,3.vært på grunnkurs i 3 dager nå, så i morgen kan jeg øvekjøre bil lovelig!!! også skal jrg ta lett mc lappen, men er ikke ferdig med å ta den før sånn midt i sommer.. uff.. uansett her er dagens outfit


skjørt//topshop_topp//weekday_sko//sverige ett sted_smykke//bikbok

veldig fin på håret.. jaja, hva synes du om antrekket?

outits "how i do it" #8

Lenge siden jeg har lagen ett slik innleg nå. Dette er ett veldig enkelt antrekk som kan være chill om sommeren, jeg tror ikke jeg hadde gått med joggesko, men det er fint til det også.

 

summer surf

 

Sheer tank top
145 NOK - etsy.com

Vintage shorts
1.115 NOK - storenvy.com

Ash studded high top sneaker
1.000 NOK - my-wardrobe.com

Loungefly sequin tote
260 NOK - torrid.com
Hva synes dere om antrekket?

Ett bilde fra igår og ett fra idag

yesterday

today #dagenderpå
smask

get the look: Rihanna outfit

Jeg synes det antrekket Rihanna har på det bildet du ser under er så kult, jeg fant ut hvor man kan få kjøpt akkurat det hun har på seg, det er ikke akkurat billig,men men.


Skjorten finner du HER

Skjørtet finner du HER

Fant ikke ut hvor man kunne kjøpe skoene, men du kan semer av skoene HER

Clutchen finner du HER

Er dette noe dere synes er interesangt å lese om?

Hva synes dere om outfitet til Rihanna?

the best pic of today

overskriften stemmer ikke akkurat heeelt! for det bildet er ikke serlig vakkert. Har ikke tatt noen bilder idag, eller jo ett, det som dere ser .. Men det som jeg har gjort i dag kort fortalt_skole,slutta tidlig,hjem sove litt,ut med synnøve på metro,hjem fort, dra og trene, og nå slappe av! foresten elsket været i dag, sooool!!!!! gikk med en kjempe søt kjole idag, elsker å gå med kjole/skjørt også så klart shorts:)


det du ser på bildet var frokosten min, protein shake, med sjokosmak, JUMMYY 

Hva har du gjort idag?

 

bursdags feiring til Elise

Nå har jeg nettop kommet hjem fra peppes pizza, var der og feiret bursdagen til søte Elise om som hadde bursdag for ikke lenge siden! Hipp hipp hurray

det var utrolig koselig, og koselige menesker.Du ser hun fine bursdags jenta i midten på bildene:))hva har du gjort idag?

nail inspo

Helloo there foxy people! Nå har jeg nettop kommet hjem fra en svømme økt! ååh, deilig. Har ikke svømt i en svømme hall på 3 år! fordi jeg måtte slutte å svømme pga skulderproblemene jeg har.. jeg merker jo at jeg fremdelies har vondt i skuldene når jeg svømmer, men kan svømme litt, så var deilig å kunne svømme litt idag! Også vet jo dere at jeg er stor fan av negle design, så fant noen bilder som inspirerer meg litt, kanskje det inspirer dere også der ute som liker negle design :)

Liker du å fikse neglene dine forskjellig?

cute animals

Jeg har ikke peiling om hva jeg skal blogge om nå. Så derfor tenkte jeg å vise dere noen UTROLIG søte bilder som jeg nettop fant, av dyr! Jeg er virkelig en dyre-elsker. Og derfor vil jeg dele noen helt synsykt skjønne bilder av nydlige dyr. Jeg ble sittende å si "awww" til hvert eneste bilde! kanskje dere gjør det og:)

elsker du dyr? sa du "aaw" til noen av dyrene? 

Dårlig blogger sa du?

Hello, lenge siden sist! Beklager for det, men har ikke orket å blogge, fordi jeg har hatt mye skole,trening og når jeg først ikke har gjort det har jeg slappet av eller vært med venner. Jeg orker ikke fortelle masse om hva som har skjedd i det siste men jeg kan legge ut noen få bilder av hva som skjedde før 17 mai.


Jeg har shoppeten del i det siste også, men vet ikke helt om jeg orker og legge ut alt nå med en gang. Har ikke tatt så mange bilder heller i det siste så det kommer ikke til å være så masse bilder.

Også hva som skjedde på 17 mai, Norges dag! Gratulerer med dagen alle sammen!(som var) Den dagen så spiste vi alle jentene 17 mai frokost hos linn, deretter dro vi til Lillestrøm og gikk rundt på tivoliet og rundt i lillestrøm, var der en stund siden vi møtte på mange skjente, men når vi merket vi ble sultene dro vi på peppes og spiste litt. Når det var ferdig gikk vi litt til i lillestrøm, men så ble det litt kjedelig så vi dro alle hjem og skiftet klær og møttes  ved langvannet 30 minutter senere, men der skjedde det ikke så mye, vi møtte på noen andre også, det ble til at vidro hjem til Ida og forsatte kvelden der. Skulle gjerne fortalt hva som skjedde, men orker ikke. Når vi til slutt dro hjem var kvelden over og 17 mai over. og sånn var 17 mai´en min. Jeg tok ikke så mange bilder på den dagen heller, men det ble da noen bilder.Også igår møtte jeg synnøve og vi dro på oss bikiniene og dro til langvannet, igår bledet årets førstebad for meg og synnøve! også for lillesøstra til synnøve siden vi dyttet henne uti vannet:) Dagen igår var veldig fin den, var ikke bare meg og synnøve til etterhvert vi møtte jo på mange på langvannet. fin sommerdag vardet igår! wiho


Og idag,skal dra og trene kl 13 med min personlige trener og derretter møte synnøve og dra ut, håper det ikke regner for mye idag! 

det var det, vi blogges SENERE idag, skal ikke vente sålenge til neste gang nå :)


Helga

Dårlig blogger, ja jeg vet. Uansett dette har skjedd i det siste.

Natt til 1 mai:

Har ingen bilder fra denne dagen, tror jeg faktisk. Men natt til 1 mai var jeg ved vanntårnet, vet egentlig ikke hvor det var, hvis jeg skal si sted. Men var der hvertfall med herlige venner, og traff på mange som jeg ikke har snakket med på lenge(koselig), også ble jeg kjent med mange nye ansikter, og litt bedre kjent med folk jeg så vidt kjente før. Koselig kveld og rar kveld.

Fredagen: 

Først trening så klart også Jentekveld med my gurls! kjempe koselig, først møttes vi ute, men det var aaalt for kaldt så vi dro hjem til meg istede, det var en veldig koselig kveld, tok noen bilder denne kvelden.

 

Lørdag:

Lå jeg rett og slett bare hjemme og slappet av i senga hele dagen, og så på ONE TREE HILL, min favorittserie, som jeg har sett 4 ganger, men alikavell vil jeg se hele igjen for den 5 gangen, blir ikke lei.

Idag: 

Sovet lenge, litt one tree hill, også dro jeg ut med synnøve, til langvannet, det var såå fint vær i dag, shortsvær, jeg gikk bare i shorts og magetopp.. DEILIG


Og nå, nerder jeg litt til med oth:)

Hva har  du gjort i helga?

 

Nelly wants

 

Kjolen finner du HER 2 kjolen finner du HER
Skoene finner du HER         2 skoene finner du HER
Topp finner du HER   2 topp finner du HER

Noe av dette du ønsker deg?

outfits

Sa tidligere idag at jeg skulle legge ut noen bilder av outfits, og da mener jeg tre av outfitsene jeg hadde på meg den uka som var 

1.spike Bukse//carlings_Topp//bikbok_jakke//bikbok_Jeffery Cambell//Nelly.com 2.slækk,ikke ofte man ser det Bukse//topshop_Hettegenser/vest//Bikbok_Solbriller//bikbok3.summer on way Jeffrey cambell//Nelly.com_boys ring//en smykkebutikk_Andre ringer//Ginatricot_Tights_ginatricot_Shorts//ebay_topp/topshop_Jakke//bikbokHva synes du om antrekkene?

sliten

Har vært veldig dårlig på å blogge nå, grunnen er vell rett og slett fordi jeg ikke har endten orket eller ikke hatt tid.. Det jeg har gjort di fra siden sist jeg blogget, skole, trent og vært med venner. Og når jeg ikke har vært med venner og bare har trent og skole har jeg bare slappet av og sett på One tree hill, for dere som ikke vet det så ELSKER jeg One tree hill, dette er 5 gang jeg begynner helt på nytt og skal se here serien igjen, jeg blir bare ikke lei denne serien, fordi jeg elsker den.uansett, slenger med noen bilder som har blitt tatt di siste dagene.og idag så har synnøve vært her litt siden hun overnattet fra igår til i dag.


Det kommer ut tre outfits litt senere idag:)

Hva har du gjort i det siste ?

 

Elsker de nye tattoveringene

Dere som er Beliebers vet nok at Justin Bieber er i stockholm nå, og mens han har vært der nå de dagene, har han  tatt to nye tatoveringer!det var en svensk tattovør som hadde vært på hotelrommet hans hele natten og tattovert han. Jeg må bare si at jeg elsker de nye tattoene(og alle han har da), Justin Bieber er jo drit kjekk fra før av, trudde det ikke gikk, men han blir bare mer sexy jo! For dere som kjenner meg så vet dere at JEG ELSKER TATTOVERINGER! Bieber er drit kjekk, og han blir jo bare enda mer kjekk med flere tattoveringer.uff, blir gal i hodet av han fyren dera altså. Jeg ville bare dele det med dere, for jeg deler jo litt av livet mitt, og Justin er jo en del av livet mitt kan jeg jo si, så jeg blogger jo innimellom om my loverboy. 


aahh, naam! sier jeg bare !


Her nærbilde av tattoene. grr

han skal også ha tatt en til, men ingen er sikre på om denne er ekte eller ikke.Jeg er virkelig en av di personene som synes det er så sexxy med tattoveringer uff!!

Hva synes du om tattoveringer? liker du JB sine?

chanel

fikk ett nytt deksel i posten idag, love it!


Hva synes du om dekselet?

Jentekveld igår

Det er alltid koselig med Jentekvelder, tok nesten ingen bilder fra igår, men her er ett bilde fra igår hverfall.Det var en utrrolig koselig kveld, og morsom kveld!

 Klærene jeg har på meg:

Skjørt//Topshop.. tror jeg_Topp//Topshop_Smykke//Bikbok_Sko//Topshop_Lipstick//Nicki minaj

Klærene synnøve har på seg:

Skjørt//samme som meg_Top//Topshop_Cardigan//tror den er fra tyskland_Tights//Lindex

Hva gjorde du igår? 

Nå skal jeg gå å fikse meg litt, for skal ut å møte synnøve snart, bye bye

Hva skal du i kveld?

Gårsdagens antrekk

Tenkte å hvise dere hva jeg hadde på meg igår på dagen.


Bukse//Carlings_Sko//uuum.. husker ikke_Topp//Topshop_Smykke//Bikbok_Believe Lue//Fra Justin Bieber konserten_Ringer//Ginatricot_Jakke//Bikbok_Iphonedeksel//Ebay

Hva synes du om antrekket?

 

 

Kø ventingen

Hello, sa at jeg skulle si litt kort om den dagen jeg var på Justin Bieber konserten. Dere vet at jeg hadde det helt utrolig på konserten og alt det der, fordi det skrev jeg ganske tydelig i det forje innlegget. (ÆÆÆÆÆÆHH, JEG HAR SETT JUSTIN BIEBER SÅ NÆRME ) Vi var jo der fra kl 08 om morningen, og det var mye kø venting, før vi endelig kunne sitte ned å vente resten av timene før vi kunne komme oss inn i arenaen. Jeg er veldig glad for at jeg og synnøve bestillte biletter til 17. april, siden da fikk vi vite litt mer om hvordan den første konserten gikk, og vakter, politi og alle sånne folk fikk litt mer orden på hva di måtte gjøre bedre neste dag. Og jeg synes di var ganske flinke på det. Di timene vi satt og ventet i køen var faktisk ganske koselig, vi hadde med oss nok mat, hadde med oss tepper, og ble litt kjent med andre beliebers. 


Jeg og synnøve dro også med Salem, hun hadde ståplasser, men hun ville være der like tidlig som oss, for at hun skulle få bra plasser på ståplassene. Jeg og synnøve er ganske rastløse av oss, så etter noen timer måtte vi rese oss opp og gå oss litt rundt, vi gikk blandt annet og kjøpte oss en t-skjorte og Believe lua. Noen av vaktene som sto nærme der vi satt kjentemeg igjen hver gang vi gikk forbi.. hihi, han var hyggelig da.


Sånn så det ut ca kl12/13 tiden, dette var da køsen bak oss, hihi, vi hadde ca 70-80 personer forran oss, det er ikke mange ! wii


Når vi endelig kunne begynne å gå inn i arenaen ble vi splittet fra salem, og fikk veldigbra plasser ved gjæret. yey, Også kom noen andre vi kjente fram ved oss senere. orker ikke forklare den greia. Er glad for at di kom fram til oss, fordi di gjorde slik at vi ikke ble klemt flat når Justin først kom på senen.(takk for det foresten) 


Her ser du jo at vi sto helt ved gjærdet på golden circel, for det du ser på bildet er jo diamond circel, så dere skjønner vell at jeg var ganske nærme my big love <3


Så når kl ble 19.30 så kom en som heter robin på senen og sang ett par sanger, han var flink, men han sang på finsk? Så da ble det ett lite bilde av oss her, siden vi fulgte ikke så nøye med på han oppvarmingsfyren. Litt skuffende at Carly ikke kunne komme til Norge.. men men:) (vakkert bilde, eller hva?) 


Også endelig ca rundt 21.30 eller noe kom engelen min på senen! ååh, var så glad for å se han !! ææh, da skrek jeg mye :D dette er favoritt bildet mitt av di bildene jeg fikk tatt av Justin Bieber<3


Dette bildet tok synnøve, når han fløy rundt i den der var jeg for opptatt med å synge, skrike og nesten klatre over gjærdet for å komme høyer opp sånn at han kanskjeså meg. hehe, jeg hadde jo med meg bag, densto jeg på og klatret opp, beina mine var nesten ikke nær noe til slutt, jeg bare måtte komme høyt opp, siden han var jo nesten rett over oss der ! ææh. Men når han føy vider bort og ikke var over oss "klatret"jeg ned igjen, ble nesten helt rolig, og bare svinget fram og tilbake og bare sang og var bettat. også begynte jeg og skrike igjen når han begynte og ta opp skjorta(A) var mye skriking denne dagen for å si det sånn! Jeg kan gi masse detaljer om hvor mye jeg skreik og fikk tårer i øynene og freaket ut, men tror nok jeg ikke jeg skal gjøre det, for det blir for mye skriving for meg! hehe, Justin har så utrolig deilig kropp :O ahh,

Var du på JB konserten? isåfall hadde du en bra opplevelse? 

 

 

Justin Bieber konserten

ÆÆÆHH, igår så jeg JUSTIN BIEBER LIVE(så han på oprataket også da) Denne gangen så jeg han myyyyeee nærmere enn det jeg gjorde sist, det var helt utrolig å bare see på han,Jeg skrek så mye, og sang så mye at idag har jeg ikke stemme igjen, den er helt borte. Og de gangene jeg ikke skrek var jeg helt stille og helt fortapt i han, jeg bare sto dere og bevegde meg litt fram og tilbake og så på han. Jeg er jo helt bettatt av Justin, det har jeg vært fra dag en. Og jeg blir bare mer og mer bettatt i han, og det var bare helt fantastisk å se han live, og så nærme, siden jeg hadde jo GOLDEN CIRCEL!!!!! Jeg var jo der med My best friend, synnøve, jeger utrolig glad for å hatt denne opplevelsen med henne. Vi var på telenorarenaen kl 08.. ganske tidlig, men alle de timene vi ventet, var så klart helt hvert det! Jeg fikk tårer i øynene, fordi jeg var så glad for å se han, Justin er bare helt fantastisk på alle måter. Han har en helt nydelig stemme, og han er jo den kjekkeste, deiligste og mest sexy gutten som finnes i verden. Jeg kan skrive sikkert flere sider om hvor mye jeg ELSKER Justin Bieber, men tror dere skjønner at jeg er virkelig en true Belieber! <3 <3 <3 

Jeg filmet noen ganger, men lyset gjorde sånn at man ikke så han så godt,men man ser han, en eller annen gang jeg har tid så skal jeg redigere di videoene jeg filmet og legge di ut. Men akkurat nå velger jeg å bare legge ut de bildene jeg fikk tatt av han


Dette er di tre bildene jeg tok av han, di er ikke så veldig klare, men fremdeles, jeg har tatt dem!!!!! fordi jeg har sett han LIVEEEE!!! æhhh, og nærme! jeg har sett han uten skjorte liver! ååh herre:O soo happy!! Jeg tok jo ikke så mange bilder, fordi jeg ville heller konsentrere meg med å se på han selv med mine øyner og kose meg, og nye den tiden jeg kunne se på my big love <3 Senere idag kommer jeg nok til å legge ut noen bilder fra hele dagen, i køen og av opplevelsen. ÅÅHH, JEG ER SÅ LYKKELIG! Men til neste gang jeg skal På JB konsert så SKAL jeg ha meet and greet billetter, det er min største drøm og møte han, eller å bli OLLG! Hvis det hadde skjedd hadde det største ønske mitt blitt oppfylt, og jeg hadde prøvd å blitt en bedre person, jeg hadde blitt en bedre person, fordi da har noen målene i livet mitt gått i oppfyllelse!

JEG ELSKER DEG JUSTIN BIEBER kunne ønske jeg kunne dra på konserten din idag, men det er helt umulig å få sniket seg inn:( Håper jeg snart får sett deg!!!! the best day of my life, til nå <3

Har du vært på konserten eller skal i dag? hvilke plasser hadde du?

 

Spring Breakers

Var på kino med salem igår, vi så spring breakers, den filmen jeg har gledet meg til å se i ett helt år nå! Men ble litt skuffet av filmen, den var ikke noe av det jeg hadde forventet. Den var rett og slett ok.. den var bra noen ganger, også ble den kjedelig noen ganger også var den ok.
Har du sett den? hva synes du om den?

og i dag har jeg trent, også dro jeg å støpte neglene mine på TL salongen, i oslo. (var litt morsomt at jeg forklarte hun som støpte neglene hvordan man skulle gjøre litt forskjellig, jeg kunne noe hu ikke kunne) Også når det var ferdig så dro jeg på shopping med Synnøve
Liksom jeg er fornøyd med neglene, men samtidig synes jeg di er aaaalt for korte.. så er ikke hundre prossent fornøyd..

nå skal jeg slappe av, er kjempe sliten...

hva har du gjort i dag?

bunny deksel

fikk mitt nye deksel i posten idag, love it! det koset ca 20-30 kr, kjøpte det fra ebayhva synes du om bunny dekselet mitt?

7 DAGER TIL JUSTIN BIEBER KONSERT NÅÅ FORESTEN!!ÆÆÆH, GLEDER MEG SOM FAEN!!!GOLDEN CIRCEL

Noen som skal på JB konsert? hvilke dag isåfall?

 

 

nailswag

hadde ikke tid til å blogge igår, kort fortalt hva jeg gjorde i går etter skole. trente med treneren min, var helt kake etter trening, slappet av i kanskje i en time, derretter dro jeg ut og møtte salem på senteret. Så dro vi videre til lillestrøm på kino. Der møtte vi Marthe og Linn, så vi fiksa sånn at vi fikk plasser ved dem. Vi så "mama" satt å skreik i kinosalen. var vettaskremt etter kinoen, så dro vi hjem. Så satt jeg hjemme ca kl 00. og var livredd for å sove. Så jeg fikset neglene, og snakke lenge i tlf med en god venn. også sov jeg kanskje i en time. Og her er jeg nå.. helt dæv, men ikke så redd lengre som i natt.

har du sett "mama"? om det, hva synes du?

 

på traileren ser ikke filmen sååå ille ut.. men fyy fæn den er ille as, hvis du har sett sinister og syntes den var ille.. jaa.. denne er på samme nivå.. kanskje litt verre..

også hvordan jeg fikset neglene mine i natt:


hva synes du?

obey

Er så død etter trening idag.. men det var noe som fikk meg til å bli litt mindre død, når jeg hadde fått en pakke i posten! Endelig er Obey lua mi her. love it.


har du denne? eller ønsker du deg den?

Nelly wants

Elsker nelly.com! hver gang jeg går innom siden så finner jeg nye klesplagg jeg har lyst på. Så litt på gensere nå, og disse er noen av de som er på ønskelistanoen av de du likte?


pink pink pinkgirls just love pink 

Nye bukser

Må først bare si at jeg er helt dæv for øyeblikket! Trente hardt idag, og mine pingle armer, er di som har gjennomgått mest, så de er som gummi akkurat nå. Uansett, før trening idag, var jeg å shoppet litt med noen venninner, (og senere dro til synnøve litt) Jeg har siklet etter disse buksene ganske lenge nå, og endelig er denne bebbiien  min! happpyy


Fant bare ett bilde av buksa fra bikbok.com, for jeg orket rett og slett ikke å ta bilde av dem selv.. Hvis du ikke skjønte det så er di fra bikbok! love them so much 

Har du dem? eller ønsker deg dem?

 

easy rings

Jeg har lenge hatt lyst på de derre ringene som er på tuppen av fingeren, hvis dere skjønner? dere ser på bildet hva jeg mener. Så uansett det jeg skal fram til. Jeg lagde selv noen sånne type, enkle ringer. 

De ringene er ikke noe spessielle, men di bare er enkle, søte og gjør det lille ekstra.

Hva synes du?

Hair talk

For dere som ikke har følgt bloggen min så lenge, så er jeg veldig glad i forandre hårfrisører, og hårfarge. Hvis ikke jeg forandrer, så liker jeg å se hvordan andre har det, som eksempel miley cyrus, det er jo hun som inspirerte meg til å klippe håret mitt sånn som det er nå. Jeg elsker håret mitt sånn som det er nå, kunne ikke vært mer fornøyd! Dette innlegget kommer jeg egentlig bare å snakke litt om meninger om forskjellige hårstiler miley cyrus har hatt og har. Også litt om håret til mitt store idol "RIHANNA" (btw, justin og rihanna er mine idols,for di som ikke hviste det) 

Jeg likte veldig godt når miley hadde det slik hun også, jeg synes egentlig ikke det nyeste håret hennes er så jævlig fint.. Men Maily kledde det. Er jeg den eneste som synes hun kledde det? 

Jeg har sett mange kjente folk har denne type korte hårsveis som hun har nå, men helt ærlig.. Synes ikke de kler det så godt, miley slår dem helt ut. Hun får denne sveise til å bli helt rå.Jeg har alltid digget miley, spessielt håret, og stilen hennes.(stemmen også) Sånn som når hun hadde bob hårklipp eksempel, dritfint! Hvis jeg skulle hatt bob klipp, ville jeg sett på disse bildene av miley og prøvd å fått håret som dette. Nok en gang, miley kler å ha bob, er ikke alle som kler det heller. Synes denne klippen, og de fargene er kjempe fint!

Enig?
Og til sist av miley sine hårstiler, når hun hadde langt hår! Ahh, jeg elsket det. Tenke da, kan hun bli penere nå?? jada, det ble hun.. med kort bob, og til dan hårklippen jeg har og nåå til kort. Helt sykt. Jeg husker når jeg haddelangt hår(langt og lang) så haddejeg lyst på akkurat sånt hår. Det sto mellom å få håret blondt eller sånn som hun hadde. Det ble blond da. Men synes virkelig håret hennes her var kjempe fint.som tidliger nevt, så er jeg veldig glad i å forandre hvordan håret mitt skal være. Sånn som håret mitt er nå kommer jeg til å ha en god stund. Ikke bare fordi det er kort og jeg ikke kan få langt hår med en gang. Men fordi jeg virkelig elsker  å ha kort, blondt hår. Den dagen jeg er lei håret mitt kommer jeg nok til å bareendre farge på det håret jeg har. og det som inspirerer meg da, blir Rihanna, hun har jo hatt mange forskjellige korte hårfrisyrer gjennom årene, har elsket alle. Men jeg fant bare fram de bildene der hun har samme hårklipp som jeg har nå, bare hun har andre farger.

Alle tre stilene som dere ser på bildene under, er helt sinnsykt rå, spør du meg! Hvis jeg hadde endt med å farge håret anndeledes hadde jeg nok endt opp med det første bildet. Jeg digger di to andre, men det som er hvis jeg tar helt svart hår, føler jeg at jeg blir litt for dyster, vet ikke hvorfor. Bare føler jeg ikke hadde sett ut som en lykkelig person med det! (haha) Det røde håret, det kunnejeg faktisk vurdert, love redhair.Hva synes dere om dette innlegget? Vil dere at jeg skal gjøre flere sånne type innlegg? Var dette noe du synes var spennende/interesangt å lese om?

xoxo

The host

Helloo, har ikke gjort så mye annet enn det jeg blogget om tidligere i dag, i tilleg til at jeg dro på kino med my bestie. Vi så The host! Filmen var utrolig bra, gir den terningkast 4/5. 


Hvis du ikke har sett den, dra på kino å se den nå! eller bare gå på nettet.. hvis du ikke gidder å dra ut å bruke pæng

 

 

Har du sett den?

Hva har du gjort idag?

Påskeaften

God påske! Akkurat når ligger jeg å slapper av litt med tv, er litt sliten siden jeg var å trente idag tidlig. Men det er så deilig å trene, loveit. Fikk påskeegg fra mommy ista, men det er ikke som andre påske egg. Siden jeg ikke spiser godteri, siden jeg er sunn, fikk jeg noe annet inni påske egget.  Har du fått påske egg idag?

Vi her hjemme har egentlig ingen påsketradisjoner, utenom dette egget da. Har du noen påsketradisjoner?

 

flowerpower nailart

Fikset negelene ista, synes de ble litt søte jeg! Nå har jeg ikke spisse negler, men de spisse neglene kommer nok fort tilbake. 

Hva synes du?

Last Night

Igår var jeg med min kjære venn Mattis, like koselig som alltid! Har ikke blogget før nå, fordi jeg har vært så trøtt idag, så har sovet nesten hele dagen.

Noen andre som har sovet mye idag?

iphone 5 case

Iphone dekselet mitt har blitt ødelagt så jeg låner ett fra synnøve, derfor titttet jeg litt på ebay, der fant jeg 5 kjempe fine deksler, de har jeg bestilt og trengte kun å betale 189 kr ! gleder meg til jeg får dehva synes du om dekslene? 


Ultimate dog tease

Ja, nettop kommet hjem fra trening, så sitter å bare loker litt på youtube mens jeg spiser litt. Så kom jeg over denne videoen! såå søt voffs, likte videoen, denne youtube personen har flere videoer, som er ganske morsome, men likte denne videoen best.

Hva synes du videoen?

shopping

Her kommer det siste jeg kjøpte på danske turen


Dette fikk jeg faktisk fra moren min, både jeg og synnøve fikk dette:) tækk


Crop tops fra topshop


Sminken er fra forskjellige butikker


Husker ikke hva butikken het.


Taxfree´en på båten


Fra taxfree´en på båten


fra taxfree´en på båten 

er ganske fornøyd med alt jeg har shoppet i Danmark 

Shoppet i det siste?

bye bye Danmark

Nå er jeg hjemme fra Danmark, kom hjem ganske tidlig idag, men har sovet mange timer, siden jeg var så trøtt i dag. Blogget ikke igår, fordi jeg ville ikke tenke på bloggen rett og slett. De dagene som jeg var i danmark med synnøve har vært like gøy som alltid, vi to har det alltid gøy når vi er sammen. Var en kjempe koselig tur, had a blast in a glas. Dere skulle bare vist hva vi to kan finne på. love you bestie 

søtt

Det kommer ett innlegg senere der dere får se det siste jeg kjøpte i Danmark :)

 

Nye nike sko

Glemte å vise i forje innlegg hva jeg har shoppet idag. Well, here it comes!


Skoene er fra foot locker,de kostet 500 kr!! æh, elsker salg 


disse plaggene er fra creme fraiche

Hva synes du om dagens innkjøp? 

Hard rock cafe

Gårsdagen var så utrolig koselig! Vi dro og spiste på hardrock cafe, de har såå gode hamburgere der! Jeg og synnøve delte en burger, og alikavell klarte vi ikke spise opp hele greia, men fy den var  god. Og det vi gjorde etter dette får dere lure på.

Og nå idag så har vi sovet lenge, slappet av, og tok en liten shopping tur idag også. Nå etter den lille turen ut, har vi tenkt til å bare slappe av på hotelrommet til vi går ut senere.

Hva gjør dere i påsken folk?

innkjøpene

Her kommer det jeg shoppet i Danmark idag:Lipstick fra Mac, Nicki minaj sin nye lipstick! Elsker fargen,lovee it!


Skjørt fra Deres, Sitter perfekt på, helt klart ett av mine favoritt skjørt 


Begge genserene er fra Topshop

Smykke fra Topshop, er den ikke søt?

Sko fra h&m


Begge topper fra Topshop


Joggebukse fra Topshop, dette tror jeg er den 2 joggeboksa mi.. jeg er egentlig ikke så glad i joggebukser, men denne satt fint på.

Hva synes du om innkjøpene mine? 

I Danmark

Nå har vi kommet oss inn på hotelromet som jeg og synnøve skal ha disse dagene vi er i Danmark. Vi var igår på båten helt til i dag tidlig når vi måtte ut.. så idag når vi kom til fine københavn begynte vi med shopping, det har vi da nå gjort i over 4 timer! så det er litt deilig å være på hotellrommet å kunne slæppe av:) 

Tenkte og vise noen bilder fra igår:


Også har vi bilder fra denne dagen så langt 
Jeg viser dere i neste innlegg, hva jeg har kjøpt idag :) 

nuss nuss

Danmark soon

Nå er det ikke lenge til vi drar ned mot Oslo for å dra til Danmark! Gleder meg masse, spessielt siden min bestevenn er med:) 4 gang vi er i Danmark sammen! Wii
Jeg er jo hjemme, så det har jo gått litt tregt når det gjelder tiden.. Men det er ikke såå lenge igjen nå ?

This is me right now! Duckface for life:)

Blogger senere idag. Xoxo

Stemmen min er helt rar

Har ikke vært på skolen idag, og jeg er sykemeldt ut uka. Fordi jeg har fått betennelse i halsen. Idag tidlig hadde jeg ikke stemme.. nåså kan jeg snakke  men jeg høres ut som en smurf.. Siden hele halsen min har hovnet opp. Men hun damen på legevakten ga med masse medesiner som jeg skal ta, så skal all smerten jeg har i halsen gå bort, får håpe jeg får normal stemme før fredag. Synes det er utrolig dritt at jeg skal bli syk rett før jeg skal til Danmark.. Får håpe jeg føler meg bra snart!


bilde fra weheartit

Har du vært syk i det siste?

sick

Igår rett før jeg dro på trening hadde jeg fått to pakker i posten. Elsker å få pakker i posten nesten hver dag! 


Dette var da det jeg fikk i posten igår! neglegreier og en drit kul jakke ! 

og idag, har jeg vært syk, våknet idag med at jeg ikke klarte å snakke, sinnsykt hodepine og følte meg ikke bra i det hele tatt. Så da ble jeg hjemme fra skolen, og måtte droppe trening idag:( Så har jo ikke blogget før nå, siden jeg har sovet masse idag! men jeg fikk en liten pakke i posten idag og, da ble jeg litt gladFin ikke sant?

Og nå tenkte jeg å bruke resten av kvelden på å prøve å få lest litt til en prøve og litt blader :) 

Hva har du tenkt å gjør i kveld ?

Today´s nails

Fikset neglene ista, nok en gang! klarer ikke å gå med samme neglelakk lenge.. uansett her er dagens neglerHva synes du? 

 

Last Night

Ja, fikk ikke blogget igår.. Men jeg var da med disse to søtingene 


Kjempe koseliig! 

Hvordan har helgen din vært?

Yesterday

Orket ikke å blogge når jeg kom hjem igår, men hvertfall med min kjære bestevenn, synnøve 

Nå er det 6 dager til vi drar til Danmark, begge to gleder seg noe sinnsykt! Dette blir 4 gang jeg og bestevennen min er sammen i danmark 

Hva skal du i påsken?

Dagens negler

sånn ser da neglene mine ut idag! fikset di igårkveld før jeg gikk å la meg. Det er jo ikke noe sånn sinnsykt spessielt med dem. Men di er rosa, og glittrer! det liker jeg:)

Hva synes du ?

dagens kledning


Skjorte//H&M__Topp//Ebay__Shorts//Topshop__Tights//Nelly.com

Hva synes du om dagens kledning?

Ting som får meg irritert

Det er ganske vanskelig å få meg sur/ irritert. Men disse tingene kan virkelig få meg irriter/sur

1. Folk som sier dritt om Justin Bieber

Når folk skal begynner å si at Justin er helt på tur, folk som sier han suger, folk som tror på de jævla ryktene som paparatziene sier. Seriøst? hva har Justin gjort sånn at du skal hate han, og si masse dritt om han? Han er en stor kjendis, men han er også en Normal gutt, han gjør feil som alle andre folk. Bare fordi han gjør en liten feil så skal folk gjøre det mye verre en det egentlig er. Helt idiotisk. Når folk leser at Justin klikka på paparazien og sa han skulle banke han opp, så tenker de at han er helt idiot. Hvorfor? Paparatziene sier så mye dritt, og finner på alt for mye rykter for han. Herregud, jeg er stolt av Justin at han klarer seg så bra til å få så mye negativt. Jeg kunne sikkert skrivd flere sider om dette, men jeg velger å slutte her å si at skjerp dere. Han er en flink sanger, han er en godt person med ett stort hjerte. Hvis jeg hadde vært i det presset som han hadde vært i hadde jeg sikkert slått til en paparazi for lenge siden. Jeg er en Belieber, en sann en. Jeg vil alltid støtte han, for sine gode og mindre gode valg.2.Lærere som klikker for ingenting.

Herregud, dette kan virkelig få meg sur. Veldig mange lærere liker ikke meg, fra første dag. Jeg vet ikke hva jeg gjør som får dem til å ikke like meg. Er det fordi jeg sier imot dem? eller fordi jeg er sta? Vell uansett, det skal jo litt til før jeg blir veldig sur på en lærer. Men jeg er vell ikke den eneste som blir sur når en lærer sier til deg " hva er vitsen at du går på skole, du kommer uansett til å droppe ut" "Du må skjerpe deg, før du blir kastet ut"  liksom jeg fikk høre noe av dette når jeg bare tok en liten pause fra å skrive, jeg tok opp mobilen for ett sekund også får jeg kjeft. Ingen av de andre får sånn respons av læreren. Jeg har jo så klart noe lærere som ikke har noe imot meg, men det er noen lærere som virkelig ikke liker meg. Og det kan noen gang gå ut å karakteren min, fordi di ikke liker meg.

3. Folk som  sier at jeg dum fordi jeg ikke er like smart som dem. 

Det er noe folk som sier/hinter at den som kommer til å ikke komme noe langt i livet er ... (maiken) Seriøst? Jeg er kanskje ikke en av di smarteste, men kan jeg faktisk ikke noe for, jeg kan være smart hvis jeg vil, men det er bare at hvis jeg synes noe er kjedelig så lærer jeg det ikke like fort. Så jeg synes det er idiotisk når folk som får bare 6/5  skal se ned på meg, bare fordi jeg ikke er like smart som dem. Og si at jeg ikke kommer til å komme langt i livet pga det. Jeg kommer til å klare det jeg vil. Men når folk sier det, gjør det meg litt irritert, men det gjør også nånn at jeg får lyst til å virkelig vise dem at jeg kan gjøre nesten hva som helst hvis jeg vil.

4. Folk som starter rykter, og tror på dem.

Nesten hver uke får jeg høre ett nytt rykte om meg selv. Jeg vet jo selv at det som jeg får høre ikke er sant, så jeg blir jo sittende der å bare "hva faen , hahah" Men det som får meg irritert er når folk som tror på at disse ryktene er sanne. Enten om de kjenner meg eller ikke. Rykter er lagd av haters, spredd av tapere og akseptert av idioter.  Jeg er en snill jente, så hvorfor skal slemme rykter om meg gå rundt da? og hvorfor tror noen folk som kjenner meg på dem, når di vet jeg ikke er sånn. jeg driter i di ryktene, for jeg vet selv hvem jeg er, og hva jeg har gjort og ikke gjort.

5. Når folk ikke tørr å si ting rett til meg.

Jeg er vell ikke den eneste som synes det er irriterende? Når folk skal si dritt til deg over nettet , og ikke tørr å si det rett til meg. Eller når di sier dritt om meg til vennene sine også får jeg høre det fra noe andre og ikke dem selv. Hvis jeg vil si noe til en person sier jeg det personlig selv, jeg gjemmer meg ikke bak noe. Det er sååå irriterende når folk får andre til å si det di mener til meg. dere skjønner hva jeg mener.

6. Bitch fights

Du vet, sånne jenter som krangler for ingenting og blir uvenner for evig. Og skal gå rundt å spre rykter om den andre personen pga en liten ting. Serr? DRAMA. Det er så stress, hvorfor skal så mange jenter lage så mye drama... uff.. Okey, dette får meg ikke så irritert, så lenge ikke folk balnder meg inn i det.

7. Jenter som sier ting for å få komplemanger

Det er så irriterende, når jeg jenter står der å sier "åh, jeg er så feit" når de selv vet at di er tynne, og sier det kun slik at folk sier" nei, du er ikke det, du er kjempe tynn"Eller når di sier "åh, håreet mitt er helt fucka i dag" når man kan se at di har brukt kanskje en time for å få krølla det eller fikset det. Bare for at folk skal si "neei, herregud, det ser kjempe fint ut idag" jeg sier jo også at jeg har fucka hår noen ganger, men når jeg sier det, så er faktisk fucka, da, går jeg med lue, og tar den ikke av.. for å si det sånn. osv 

 

Vell dette var da noe av det som får meg irritert. Er sikkert noen få ting til, men kommer ikke på det nå :)

Vi blogges senere idag, søte lesere ! :)))

 


nytt i klesskapet

fin? eller hva?

 

Kjolene fra nelly har kommet

Hey hoe, er så sliten nå, kom akkurat hjem fra en bra treningsøkt, deilig! Så resten av kvelden blir det nok bare å slappe av i senga og se på tv. Uansett idag etter skolen dro jeg i posten å hentet kjolene mine fra nelly.com og sminken da.

elsker kjolene, måtte jo prøve det med en gang jeg kom inn døra! de sitter perfekt på.


likte du kjolene?

kafé kos

Etter skolen idag dro jeg og søte Elise på Kafé, spiste litt og satt å jobbet med skolegreier. Det var kjempe koselig, for da fikk vi hatt det litt gøy sammtidig man gjorde skoleting. Vi satt på kafén i 2 timer eller noe. Er koselig å kunne gjøre sånt som dette innemellom Søte oss ! nå bare slapper jeg av med å se litt på the carrie diaries og gleder meg til i kveld når det er en ny episode av PARADISE HOTEL

Hva har du gjort idag?

perfect summer body

Gleder meg til jeg begynner å se resultater med treninga mi. Treningsøkta i dag med treneren min(pt) var så sinnsykt hard at jeg nesten ikke klarer å stå på beina nå, men det egentlig deilig på en måte, for da vet jeg at jeg har gjort så godt jeg kan. Jeg trener 2 ganger i uka med personligtrener og en gang alene, og spiser bare sunt. Gleder meg til resultater, sånn at jeg kan være stolt av å gå i bikini om sommeren i en veltrent kropp. 
noen andre som har mål for kroppen sin?pakke i posten og neglene mine

Når jeg kom hjem fra trening i dag var det en pakke i posten til meg. glitteeeer, som jeg kan bruke på neglene. I LOVE SPARKLE 

siden jeg har glitter nå, måtte jeg fikse neglene litt da
Hva synes du ?

hva har du gjort idag?

militær negler

kom ikke på noe bedre enn å bare lakke neglene i millitæmønster. litt søtt da


hva synes du?

 

kveldsmat

Jeg synes jeg er flink til å spise bra om dagen nå. Jeg spiser sunn mat, faste måltider, hvis jeg blir sulten og det er en time til jeg skal spise spiser jeg litt frukt eller tar meg en yoghurt. Og nå til kvels orket jeg ikke lage noe tongt så bare skar opp noen frukt, og la det på ett fat, det er på en måte lørdagsgodteriet mitt.


mmmm :)

 

Jentekveld

Hola sweethearts!

Blogget ikke i går fordi jeg var på jentekveld, hos søte elise i klassen min, men noen fra klassen, en som gikk i klassen vår før og to fra paralellklassen! Kjempe koselig kveld. Vi lo så mye at nå har nok hele gjengen fått sixpack. 

Jeg føler meg så flink, jeg har ikke spist godteri på tre uker nå, bare spist sunn mat, spiste litt kake igår, MEN den kaken jeg spiste var en sunn kake, som er for di som trenger noe søtt innimellom men ikke vil få i sukker og sånt. Skal prøve å spise bare sunt, ikke noe godteri helt fram til sommeren. Slik at jeg får fortere restultat med treningen.Vi prøvde oss på ett forsøk med å lage sånn do the harlem shake. Jeg skal se om noen av de videoene vi filmen er til bruk. kanskje dere får sett den iløpet av dagen. 

Hva gjorde du i går?

Nytt fra nelly.com

Nå har jeg nettop bestil 2 kjoler og noe sminke fra Nelly.com. Gleder meg til det kommer i posten.


Vet det er samme kjole bare i forskjellige farger, men jeg bare klarte ikke å bestemme meg for hvem av dem jeg likte best, så kjøpte begge jeg!


Concealer fra the balm :)

Er dette noe som er på ønskeliste di?

 

spike bh´en min har ankommet

ææh, moren min kommet nettop inn på rommet mitt "du har fått pakke" og jeg hopper opp fra senga og ser hva som har kommet av det jeg har bestilt! og der lå den perfekte spike bh´en! omg omg !Det første jeg gjorde var å prøve den og føle meg som en qeen. Love it


er den bare ikke helt nydelig?

Har du den? eller ønsker deg den?

Favoritt sminken min

Ja, tenkte jeg skulle hvise dere favoritt sminken min. Tre bilder, 1 for ansikt sminken min. 2 for øyen sminken min. 3. for leppene.


1. er en ansikts primer, som du alså tar på før du påfører foundation. Denne er i merket smashbox.

2. er en foundation fra Isadora i fargen 04 medium nougat.

3.Fikk ikke med hele den, med det er ett pudder du tar over foundationen slik at sminken sitter hele dagen. Denne er i merket smashbox, og kalles photo set pressed powder.

4. er en mørsk bronzer fra the balm. Jeg bruker den til å få fred skinnbeina. Den er helt matt og veldig mørk. Når du er brun om sommeren og tar den ltitt rundt i ansiktet, så får du en fin naturlig sunkissed face.

5.er en blush, fargen er fersken og rosa farge. Kjempe søt, en av de nyeste du kan få kjøpt nå fra chanel.faregen heter 76 frivole.

6.er en highlighter powder, den bruker du altså der du skal highligte ansiktet. Dette produktet er i merket Too faced. denne er ikke matt, den har glitter i seg.


1. er øynskygge paljett fra The balm, jeg elsker firkelig dette paljettet nude tude. Fine farger man kan bruke til hverdagen og til fest. Jeg fikk tak i mitt i spania.

2.Gosh waterproof eye liner. fargen black

3. L´oréal paris sin eyeliner, pensel liner. Elsker denne, jeg kan ikke leve uten diplineren min. fargen black

4.Maybelline sin gel cream eyeshadow, de kaller den color tattoo 24hr. Jeg har i fargen 75-24k gold. love this one. 

5.isadora grow lash mascara, jeg bruker den bare fordi jeg liker hvordan vippene mine blir når jeg har den på. 

6.yndlings maskaraen min fra L´oréal paris. fargen black


1. lipstick fra mac i en rosa farge, husker ikke hva den heter, og skriften under har blitt borte. Men det er en matt rosa farge. veldig søt!

2.extreme plump lipgloss. som gjør at leppene blir større. love it, og den funker.

3.Nicki minaj sin lipstick fra mac. love it!!

4.Lipstick fra mac, i fragen satin REBEL b62. Denne fargen er bare helt himmelsk.

Håper dere likte dette innlegget, hvis dere vil at jeg skal hvise nærmere på noen av produktene. Bare si i fra :) 


fredagen

Igår var jeg med min venn Mattis og noen andre folk. Det var koselig. Jeg trente igår med min personlige trener, så når jeg voknet idag, var jeg så inn i helvete støl at det er sååå sinnsykt vondt å ga at jeg kan ikke forklare det en gang. Jaja, da kjenner jeg hvertfall at jeg har trent! 

picture from yesterday


Noen av dere Beliebers som har hørt hva som skjedde på busdagen til Justin i går? Så trist, ble lei meg idag når jeg leste det som skjedde.. paparatsier er så jævlig slemme. Justin fortjente virkelig ikke dette i det hele tatt. Håper at Justin hadde det litt fint på bursdagen sin før dette skjedde. loveyou Justin D Bieber 

 

Happy B-day Justin D Bieber

Jeg skrev ikke dette i forje innlegg fordi jeg ville ha ett helt egent innlegg å gratulere han. På norsk:) Jeg har egentlig ikke så mye å si om justin, jeg er en stor fan som har vært fan fra dag en. Er en stolt belieber, hvis noen sier noe stygt forsvarer jeg Justin, jeg synger alle sangene hans driit høyt selv om folk blir flaue, eller synes jeg er dårlig til å synge, jeg er en true Belieber.  Jeg er ikke en av de som tror jeg kommer til å gifte meg med han(hadde ikke sagt nei om han hadde fridd akkurat da), men jeg kommer til å møte han someday det vat jeg. Hvis jeg er trist, så trenger jeg bare å se på en video av Justin og smilet er rett på igjen. Er helt utrolig at jeg kan si at jeg elsker Justin Bieber når jeg ikke en gang har møtt han.. Men jaja, I do. Jeg håper virkelig justin har en kjempe fin dag. 

Her i Lørenskog går Never say Never på kino idag.. Men jeg fikk ikke biletter, så det var trist. Men kanskje jeg setter på NSN før eller etter trening, får se <3

har du husket å gratulert Justin?

Jeg har gratulert han 4 ganger, 4 forskjellige steder:) 

etter skole mat

Nå har jeg nettop kommet hjem fra skolen, så da må jeg få i meg litt mat, slappe av litt med tv og sove litt før jeg skal trene litt senere idag 


også har jeg fikset neglene igjen, men har ikke gjort noe spessielt denne gangen, ville bare ha litt fargerike negler nå.

hva gjør du nå?

Bestilt bikinier fra victorias secret til sommeren

Nå har jeg nettop bestil bikinier fra victorias secret, da var alle pengene brukt opp på tre bikinier. Jeg gleder meg til jeg får de i posten og jeg kan prøve de på.


Er de ikke bare helt fantastiske?

Det som skjer i dag er at jeg først skal klippe meg. Deretter skal jeg TRENE! Endelig, blir så utrolig deilig å begynne å trene igjen. Jeg skal ha personlig trener i noen uker, sånn at jeg kommer godt i gang og blir pusha. Det er dyr for personlig trener ja, men jeg får rabat sinden moren min jobber på dette treningsstudiet. Gleder meg masse til å møte "treneren" min. Har fått høre at han er 22 år gammel, og  ikke ser så aller værst ut. not bad :)

Nå skal jeg få my dreambody !

 

neglene mine

Beklager for lite blogging nok en gang. orker ikke si hva jeg har gjort, og grunnen til lite blogging. Men jeg må si noe som jeg er overlykkelig for, jeg begynner å trene igjen i morgen! AAh det blir så deiilig.

nå har jeg lange og spisse negler, og jeg fikset det slik som dette nå:


bling bling

dårlig bilde, men dere ser jo hvordan det ser ut

hva synes du?

 

gårsdagen

dro ut med salem igår, vi bare loka, så ble vi sultne og dro å kjøpte kebab.


hva gjorde du igår?

Wants fra Bikbok


Noen av klesplaggene som kom på ønselista di nå?

 

dagens innkjøp

Var en liten tur innom senteret og kjøpte noen tightser.


Tre fra lindex, og 1 fra ginatricot :)

de er søte på alle sammen!

har du mange tightser?

twins sleepover

Synnøve sov over hos meg fra igår til idag. Like koselig hver gang å kunne bare slappe av med bestevennen sin. Tror nok nesten hver gang vi overnatter at vi tar bussen til strømmen og kjøper kebab. Det gjorde vi igår også, naaam! 


lot of love 

love you bestevenn :)

 

Hva gjorde dere igår? 

sminke inspirasjon

God morgen folk :) 

Nettop våknet og fått tatt på litt sminke. Sitter å tenker på hva jeg skal blogge om, har ingen anelse. Men så tenkte jeg bare at jeg kan vise dere noen bilder som jeg har funnet på weheartit.com som inspirerer meg.


Hvor får du din inspirasjon når det gjelder sminke?

Fine kjoler

disse tre kjolene har jeg utrolig lyst på. Når det blir vår, og man kan gå med litt lettere klær, liker jeg å kunne gå med kjoler, ikke bare shorts


Alle tre er fra Nelly.com

Har du lyst på noen av disse kjolene?

 

Innkjøpene

Ja, her kommer det jeg kjøpte igår.


kicks

Vita
H&m


Cubus

Jeg og synnøve er søt, vi kjøpte begge denne pysjen, fordi vi skal overnatte fra torsdag til fredag, vi ville ha matchene pysj. hah

Har du noe av dette?

Converse

Jeg elsker converse, jeg har 1 par enkle hvite, 1 par med hvite som det står I hjerte...., ett par knall røde, ett par amerikansk flagg og ett par militærgrønne. Alle er de vanlige høye. Men jeg har lyst på nye converse dette året, dette er da noen av de som er på ønskelista


1.Ellos.com 2.Ellos.com 3. Nelly.com 4.Ellos.com 5.Nelly.com 6.Nelly.com 7.Ellos.com 8.Ellos.com 9. Ellos.com 

Det er sikkert flere converse som er ute i butikker som jeg har lyst på, men dette er hvertfall noen av de som jeg synes er fine 

Hva synes du ?

Dette skjedde i går

Har ikke blogget på lenge, beklager for det, men har rett og slett ikke orket! Men nå skal jeg skjerpe meg og bli flinkere til å blogge. 

Uansett, shoppet med Synnøve igår, og sånt. Innkjøpene kommer ett innlegg etter dette! Senere på kvelden dro jeg på kino med Salem, vi så beautiful creatures. Hvis du vil se trailer på den klikk HER. Synes det var en veldig bra film. 

Hva gjorde du i går?

 

 

svar på det dere lurte på

Hva har du tenkt til å utdanne deg som? Eller hva skal du bli når du blir stor? Haha :)

Jeg skal utdanne meg som makeupartist, altså teatersminke(sår,blåmerker,og sånt su ser på filmer og sånt), fashion sminke og naturlig sminke. I tilleg til dette skal jeg jo bli flinkere på å style hår. Negledesigner. Jeg vil også designe litt klær. Tilslutt som tillegsjobb vil jeg utdanne meg som bartender.

 driver du på med noen for øyeblikket?

Nei, det gjør jeg ikke:)


 hva trener du? og hvor ofte?

Har ikke trent på en stund nå pga problemer med skade. Men skal begynne å trene etter vinterferien. Jeg trener på treningsstudio. Men vil også starte på svømming igjen, og boxing eller kickboxing. Tenkte da og trene 2 ganger i uka på studio, 1-2 ganger boxing/kickboxing, og svømming de dagene jeg har tid.

 ta bilde av dine tre favoritt plagg

Jeg har egentlig ikke noe sånn spessielt favoritt plagg. Men jeg kan se gjennom klesskapet og lage ett lite innlegg senere.

hvor lang tid bruker du om morgenen?

Hmm.. hvis du tenker i hverdagen og jeg klarer å stå opp når jeg skal.. 40 minutter. Men de dagene jeg sliter med å vokne, og forsover meg litt, 5 minutter,løper til bussen og fikser meg der. Men i helgene kan jeg bruke 1 time på bare å sminke meg, for da har jeg litt bedre tid.

hobby?

hmm.. shopping? haha, vet ikke helt faktisk.eller har vell flere hobbyer. som sminke, trening, negler,klær, osv.

favoritt parfyme?

Mine favoritter for tiden er disse to:

-Eau so fresh- DAISY by Mark jocobs

-Girlfriend by Justin Bieber 

favoritt leppestift?

niki minaj-mac 

en mørk rød/lilla lipstick fra mac

kan du ha en sminkevideo snart?

Det skal jeg få til snart!

Hvor er det du får inspirasjon for stilen din?

Hmm.. den er på en måte bare inni hodet mitt! Men får jo inspirasjon fra weheartit, eller fra sider på nettet der man ser outfits, eller hvis jeg går ute på gata, kan jeg få idér fra folk som går forbi.

Hvilke kjendis er det du elsker, UTENOM Justin Bieber? en kjendis du er fan av, en du alltid har vært fan av.

Rihanna!! vært fan av henne siden dag en, Justin er den gutten jeg er mest fan av, og Rihanna er den jenta jeg er mest fan av. Jeg elsker rihanna,(og JB) hun er så stor inspirasjon.  Så klart er jo fan av andre også, eller de er vell bare noen som også er inspirerende. Men ingen er så stor inspirasjon for meg som Rihanna.
hvor høy er du ?

164 cm.. huff, jeg kan ikke bli victorias secret model hvertfall:(

Napper du brynene dine selv, og har du formet dem selv? De er veldig fine :)

Først vil jeg bare si tusen takk:) Jeg napper brynene mine selv, og har også selv formet dem, slik de er nå. 

Håper jeg svarte bra nok :)

Ut med vennen

Svarer på spørrerunden i morgen, nå stikker jeg og synnøve ut, kos dere i kveld folkens :)SMASK


Spring Breakers

Fy Fa*n som jeg gleder meg til denne filmen kommer til Norge, jeg husker ikke første gang jeg fikk høre om denne filmen, at den skulle produserer,men jeg vet at jeg viste om det for ca ett år siden.  Den virker helt rå,og den er ikke så lik som alle andre filmer, endelig noe som er litt andeledes.

Har du sett trailerern? Gleder du deg til den kommer til Norge?

 

OG HUSK INNLEGGET UNDER, SPØRRERUNDE :)

spørsmålsrunde

jeg ha ikke noe spennende å blogge om akkurat nå, så setter igang en spørsmålsrunde. hva er det du lurer på?

klar ferdig gå

Snart valentine´s day

Hva synes du om alle hjertes dag? Er det en dag du synes bare er helt herlig, noe du gleder deg til, fordi du har kjæreste eller kanskje selv om du er singel? Eller er du en av de som synes det er en dag alt bare er dritt? Alle, eller fleste jenter ønsker å få blomster, store teddybjørner eller bli invitert ut på date på valentine´s day. Vet ikke hvorfor det må være så viktig.. Okey,så klart er jo jeg en av de jentene, men jeg vil bare ha en liten blomst å kunne lukte på. Det holder det. (selv om alt det andre også er ganske søtt, tenk og kunne hatt Justin Bieber som valentine´s date, det hadde vært amazing)Jeg er en singel jente, en jente som er veldig glad for å være singel, jeg er ikke en av de jentene som sitter hjemme på valentine´s day og tenker "i´m forever alone, fuck my life, nobody loves me" osv, nei! hva er greia med det? selv om du er singel,at noen ikke har spurt deg ut på date, betyr ikke det at valentine´s er en trist dag. Venninnene dine er din valentine´s, det er alltid koselig det, og dra ut å spise med venninner.

Torsdag er Valentine´s day, gleder du deg?  skal du gå med noe søtt, som er inspirert av valentines? Skal du på date? eller ut med jentene? eller ut med gutta?

Jeg skal hvertfall på peppes med mine søte venninner som er single :)xoxo

Danmark tur med jentene

Det er lenge siden jeg har blogget. grunnen er 1 jeg glemte det. 2 fordi så var jeg på danskebåten med synnøve,linn,marthe og salem.(kom hjem igår, men orket ikke blogge før nå) Vi feiret bursdagen min da på en måte, selv om jeg hadde bursdag for noen mnd siden.. Haha, vi dro på fredag og kom hjem på søndag, det var en opplevelse vi aldri kommer til å glemme! Nå gleder vi oss bare enda mer til vi skal til kos om snart 1 år. Jeg skal ikke fortelle så mye om hva vi gjorde på båten og i danmark, det orker jeg rett og slett ikke. Men jeg kan si hvertfall at det er gode minner.

Her er noen få bilder av tusen :) 


Hva har du gjort denne helgen?

 

helv*te rom

Må få rydda rommet mitt idag, ligger kær overalt, og puter og alt er på gulvet.. senga mi tar halve rommet så når alt av dyner og puter ligger på gulvet er det kjempe stor plass i senga ! i love my bed. 

ææææh, 2 dager til jeg og 4 andre jenter skal til Danmark !!!!

pink lips bebeey

Skolen:

Etter skolen mat: Sunne pannekaker


And now:


Duckfaceee

Hva har du gjort så langt idag?

 

Gårsdagens og dagens

Igår var jeg med min kjære venn Mattis og noen folk, det var en veldig koselig kveld. 

også idag har bare vært en heeelt slapp dag med bestevennen min, og senere kom Marthe. Kjempe digg å bare late seg.


Hva har du gjort denne helgen?

Natting med bestie

Har vært på kino nå med Synnøve, vi så hansel and gretel ! Helt sinnsykt bra film, en ev de beste jeg har sett på en stund.

Og nå skal jeg sove over hos henne, så koselig:) vi har skiftet til chilleklær, og jeg ser helt guttete ut og Synnøve helt jente jente!

Nuss

Serier jeg følger med på for tiden

Ja, overskriften sier vell litt? Dere skal få vite hvilke serier jeg følger med nå for tiden.

 

Pretty little liars- Det er sikkert mange av dere som har hørt om denne serien,eller følger med på den. Men om du ikke gjør det, start nå med en gang! Det handler om fire jenter som mistet en god venn, de var før fem jenter i denne gjengen. Ett år går etter at hun forsvant, det er da det hele starter med at de får skummle tekstmeldig og notes fra en "A". De prøver å finne ut hvem denne "A" er, for da kan de finne hvem som drepe vennen deres. Jeg har kommet til sesong 4, og du blir overrasket på hver episode, når du tror de har funnet morderen er det pluttselig en annen som er mistenkt. etter hver episode blir jeg sittende litt små skremt, og gleder meg til neste episode. 

 

The Vampire Diaries- Mange av dere har nok også hørt om denne serien, for den er jo ganske populær. Jeg elsker denne serien, den er alltid spenndene, og det skjer alltid noe, så det blir aldri kjedelig. Det er en serie om vampyrer,hekser, hybrets og dobbelgjengere. Noe du ikke vil gå glipp av, så om du ikke har sett denne serien, begyn å se på den nå. Traileren jeg viser til dere her, er fra den første sesongen. Jeg har nå kommet til sesong fire, som er enda mer spennende enn sesong 1. Det som skjer i sesong en, trudde du aldri skulle skje i denne sesongen som er nå. 

 

90210- Denne serien er helt sykt bra, traileren er fra den første sesongen, den sesongen er kjempe bra! Men jeg har jo kommet til den siste som er ute nå, og det er litt rart for meg å se på sesong 1 traileren, for det har skjedd så mye siden den sesongen. Det skjer masse spenndende i 90210, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hva denne serien handler om. Kan vel si enkelt og greit at det  er en teenagers serie, typisk sånne serier vi kan få dilla på. Utrolig bra, om du ikke følger med på denne og liker drama og komedie blandet sammen. 

Også er det jo noen serier som nettop har kommet ut på nettet som jeg følger med på, som jeg fremdeles er på sesong en. Så har ikke så mye å fortelle om disse seriene, så sier bare navnene, kanskje dere har hørt om de? eller sett dem? om ikke annbefaler jeg deg å gå på 1channel.ch og søke dem opp og se på dem. Denne siden er også der jeg følger med på de tre andre seriene over.

-Underemployed

-The inbetweeners

-The carrie diaries 

Følger med på noen flere en disse også, men det orker jeg ikke ramse opp :)  

Følger du med på noen av disse seriene?

Justin på insta

når man tenker, nå kan ikke Justin Bieber bli mer sexy/kjekk/aah.. Joda det kan han, skjønner ikke at det går da, men han får det til. Han la ut disse bildene på instagram igår

mmmhhm, Noen som er enig med meg ?

 

fikk 6´er på prøven

igår hadde jeg en naturfag prøve, sa jeg skulle skjerpe meg på skolen. Jeg fikk 6´er på prøven! er så stolt av meg selv, okey, det var kanskje ikke ett så vanskelig tema, kosmetikk.. men hvis jeg ikke hadde øvd litt hadde jeg ike fått 6ér!!!


skulle sende bilde på snapshat, så læreren min spurte om hun skulle ta bilde for meg.. hihi 

 

Neglene mine idag

Fikset negelene mine idag, to forskjellige type nailart på neglene. På venstre hånd:

og på min høyre hånd:

Vet det er mye søl rundt, men skal fikse det nå med litt qtips og neglelakkfjerner.

Hva synes dere som neglene mine ?

dagens kledning


tights//hm__shorts//urban__gammel topp jeg tegnet to x er på__skjorte//ginatricot__skykke//bikbok

hva synes du?

Pakke i posten fra Bieberfever.com

Hentet en pakke i posten fra Bieberfever.com som egentlig skulle ha kommet før jul tydelighvis. Jeg er medelem på bieberfever.com så får små gaver derfra innimellom

fikk denne nå 


Love it, its so cute! julekule 

Også kjøpte meg faktisk en bok idag, en bok man leser, som ikke er om Justin Bieber. Jeg hater å lese bøker, men har lurt lenge på hvordan denne er, kanskje jeg liker den.. eller jeg gir opp med å lese den. får se

er du medlem av bieberfever.com?

Eller har du denne boka?

Den rosa smykke holderen min

Har laget en smykkeholder av asjetter, glass, limpistol, rosa spratmaling og pærler

Fikk idén fra youtube, og er ganske fornøyd med smykkeholderen min, Men min er rosa, de fleste har gjort de hvite, skal lage en hvit senere. 


Den er litt skjeeeiv.. men det er fordi jeg ikke var nøye nok når jeg limte dne fast. 

Hva synes du om smykkeholderen min?

Red velvet lips

Elsker å ha leppene mine sånn som dette!har helt dilla,haraldri følt jeg kler røde lepper før jeg begynte med å bruke rød lippliner og brun lippliner og lage skygger og sånt. Love it

Vil du at jeg skal lage en video om hvordan du gjør dette?

Gårsdagens og dagens chille antrekk

Har ikke orket å gjøre så mye igår og idag, så ble bare hjemme og slappet av. Gadd bare å sminke meg, og slenge på noen chille klær


1. igår

Bukse//Bikbok__Skjorte//Ginatricot_Topp under// Er bare en del av en alt for lang topp jeg klipte i to

2.idag

Bukse//Bikbok__Topp// tok den fra pappa og klippte av armene. 

Likte dere slæppe antrekkene mine?

nailart/Ping leopard, kitycat

Skulle egentlig lage hellokitty på ringefingeren, men jeg hadde ikke bra nok konsentrasjon idag til i gjøre det kjempenøye. Men det ble da ikke så ille :)

Hva synes du om neglene mine idag?

Vil du se hvordan jeg hadde neglene igår? hadde icecream nails and muffins :)

nothing like us

tror jeg allerede har hørt på denne sangen 100 ganger. Elsker den. (Det er helt himmelsk hvis du setter på DENNE sammtidig når du hører på sangen )
redesignet en shorts

Har fiksett litt på en kjedelig olashorts jeg hadde, satt på litt nagler og noen ringsthonesJeg synes den ble mye mer spennende når jeg fikk på litt bling, eller  hva?

snakker i tlf med bestevennen

snakker med synnøve i tlf nå, er så koselig å kunne snakke timeshvis i tlf med bestevennen sin

hva gjør du?

bursdagfeiring

Igår var jeg i Oslo, på bursdags feiring, en kompis av meg hadde bursdag for noen dager siden, så de bestemte seg for å ha en overraskelse fest for han! det var så utrolig koselig å kunne være på den, og se ansiktsutrykket hans når han kom inn døra, og se at han var helt sjokkert. Han så helt forbauset ut, han sa han ble skremt for han trudde han var på sykehuset i koma og drømte det. Haha, det var en utrolig koselig kveld hvertfall! 


Bursdagsgutten er han som ser helt gal ut på bildet! 

Tok nesten ingen bilder, så ja, men det var en veldig koselig kveld :)

Hva gjorde du i går?

Nelly wantsEr jeg den eneste som har lyst på dette?

Gårsdagen

Jeg blogget ikke igår fordi jeg ikke følte for det, jeg orket rett og slett ikke. Jeg hadde veldig mye på tankene. og når jeg ikke tenkte så mye var jeg med bestevennen min synnøve, er så glad for at jeg var med henne igår, hvis ikke hadde jeg nok bare vært lei meg hele dagen..

Hva gjorde du i går? 

skolearbeid

en av målene mine for 2013 var å bli bedre på skolen, ikke komme så mye forsent,  ikke skulke og jobbe for å få bra karakterer. Så her sitter jeg da, fullt op med oppgaver er du flink på skolen?

My bestie does my makeup

Jupp, Not boyfriend or brother. Markus min gode venn sminket meg igår, filmen det, pluss på slutten av videoen er litt av det som skjedde etter vi hadde filmet, vi hadde mye energi for å si det sånn

og jadda, vet jeg så helt jævlig ut, var helt rød i øya..fuck

 

Markus er så søt da...

hva synes dere?

støpt negler på venninna mi

nå har jeg redigert ferdig videoen fra igår, og støpt negler på venninna mi idag, er sinnsykt trøtt nå.. huff 
Hva har du gjort idag?

Skole

Kommer en video ut senere idag!Markus sminket meg igår..
Nå er det skole

Vi har sett på en helt fucka film i engelsken..fyfaen
*this is England *

Støpt neglene mine

Jeg har støpt neglene mine idag, hjemme hos meg, på meg selv. Synes jeg var flink til å være første gang jeg har gjort det

Nå må jeg ta på neglelakk !

Ny farge på veggene skal skje

Overskriften forklarer litt kanskje? jeg skal male rommet mitt, er usikker på hvordan, men jeg er lei rommet mitt! Og jeg merker det er veldig digg at faren min eier malingsbutikker når jeg vil endre på rommet mitt. 

Og når jeg først nevner det, hvis noen vil endre på rommet sitt, og faren min sine butikker har byens billigste maling, er ikke det bra? hvis du søker "byens billigste maling" på google, er pappa sin butikk 1/2 første søket som kommer opp. http://www.osterhausgatensfarge.no  Og jeg sier ikke at butikken til faren min har den billigste malingen, fordi det er pappa sine butikker, men fordi faktisk er fakta. om du ikke tror meg. ta en tur innom en av butikkene hans neste gang du trenger maling

TORSHOV
Torshovg. 7,
0476 Oslo
Tlf: 22 38 22 14
Fax: 22 38 18 92
Se kart >

Åpningstider:
Man-Fre: 9.00-17.00
Lør: 10.00-15.00

FROGNER
Eckersbergsgate 41
0266 oslo
Tlf: 22 44 15 02
Fax: 22 44 78 67
Se kart >

Åpningstider:
Man-Fre: 9.00-17.00
Lør: 10.00-15.00

GRØNLAND
Christan Kroghs gt 17,
0186 Oslo
Tlf: 22 17 36 80
Fax: 22 17 36 81
Se kart >

Åpningstider:
Man-Fre: 08.00-19.00
Lør: 09.00-17.00

LILLESTRØM
Voldgate 6
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 22 50
Se kart >

Åpningstider:
Man - Ons: 10:00 - 17:00
Tors: 10:00 - 18:00
Lør: 10:00 - 15:00
Har du handlet her før?

Girlfriend

Glemte å si at jeg kjøpte de. Nye parfymen til JUSTIN BIEBER når jeg var i Sverige. Den lukter så godt, ahh

Har du girlfriend?

Neglegreier og rompynt

Hadde fri fra skolen ida, så har bare slappet av i hele dag. Men gjorde noe da, jeg kjøpte neglegreier, altså sånn at jeg kan støpe negler, men kjøpte en liten pakke. 


Så nå kan jeg støpe neglene mine! diiigg

Også har jeg gjort bokser om til kost/blyant holdere:)


Også har jeg ikke mere å si om denne dagen ! 

hva har du gjort i dag?

Åhhh helg, jeg har savnet deg!

Siste dagen med åpen skole idag, var bare åpen skole på dagen idag. Fri imorgen, åååh fy Fa*n det er så digg å vite det, kan jeg sove lenge, jeg har savnet å kunne sove lenge!

Ja.. idag ville sara rulleopp håret mitt da, som ikke er så veldig mye akkurat. jaja, jeg føler noen har lagt en sau på hodet mitt..


jeg føler meg så jææævlig pen her altså...


BÆÆÆ

Nå skal jeg skifte neglakk, hva skal du nu?

outfit 16.01.13


Bukse//bikbok__topp//bikbok__skjorte//Veromoda__Lue//Cubus__Smykke//Bikbok

Likte du antrekket?

åpen skole

Har ikke fått blogget en dritt før nå, grunnen er fordi vi hadde skole fra 09-14 så kunne vi dra å gjøre hva vi ville i 4 timer også var det tilbake på skolen igjen 18-21.. Grunnen til dette teite opplegget er fordi det var åpen skole ida, altså sånn at 10 klassinger fra andre skoler kommer å besøker skolen, og den linja di kanskje vil starte på neste år.(åpen skole er i morgen også, bare på dagen da)vi får fri fra skolen på fredag da, DET BLIR SÅ JÆVLIG DEILIG DET! 

Har rullet opp hår i flere dager nå, rulle opp i 90 grader, på dukke på menske, på dukke igjen osv...er sååå lei det, men nå kan jeg det i det minste.også har jeg gjort ett par oppsett de siste dagene, men idag har jeg gjort disse to, den jeg viser først bestemte læreren at jeg skulle gjør, den kalles svinenakke


(vet jeg er søt i speilet)

Også denne oppsetten fikk jeg selv velge, vet ikke hva man kaller denne(litt slurvete men det går bra)

man blir ganske rastløs iløpet av en sånn dag, så når vi ikke hadde noe å gjør drev vi å snurret rundt og så ut som noen tullinger


(vi ser ganske normale ut her da)

outfitet for dagen kommer ut starks :)

hva har du gjort idag?

 

dagens kledningGenser//Ginatricot__Bukse//Bikbok__Smykke//Bikbok__Lue//Carlings__Sokker//Ginatricot

hva dynes du?

The SIMPSONS

On TV right now, wey
er du glad i the simpsons?

etter skole mat

Havregryn med syltetøy , jummy


ombre zebra nailart

Her kommer nailart video, hvordan man gjør de neglene jeg hadde forje innlegg:)

 

vil du at jeg skal forsette med dette?

 

my nails today//Pink zebra

Har lakket neglene mine idag, og idag ble det rosa ombre glitter  zebra negler.hva synes du?

vil du at jeg skal lage en video om hvordan man gjør dette?

With my booDette skjer:)

Senere legger jeg ut bilde av neglene mine idag !

Nyttårshow

Var på nyttårshow idag med victora, masse dans og mo

rro å se på, bestevennen min synnøve danset i 2 av dansene som var i showt, så måtte jo se hu danse.Også sende hun meg en snapchat..creepyNå er jeg hjemme og tar det helt ro med victoria :)

Var du på nyttårshowet?

hva skal du idag?

piercingene mine for ett år siden, og nå

Ja, for for snart ett år siden så la jeg ut bilder om piercingene mine i øra. så tenkte jeg kunne vise hvordan det så ut for ett år siden og hvordan det ser ut nå.

FOR ETT ÅR SIDEN


Da hadde jeg 11 hull i ørene

OG NÅ


Og nå har jeg 13 hull i ørene, bare to mer, men det er andeledes øre dobber, og jeg har utvidelse i det ene øret (4 mm, skal uvide til 6 mm) har utvidelse i det høyre øret. altså på det bildet du ser til høyre.

Jeg har planer om å ta 4 til i øra, så er jeg ferdig med piercinger i øra. 1 i tragus, i det venstre øret. og slik som dette i samme øre:


siden jeg har hatt de andre piercingene i øra så kan jeg bytte på hvilke hull jeg vil fylle med øredobber.

Hvor mange piercinger har du i øra?

Nå trengs det å sove, skal på danseforestillingen til bestevenninna mi med victoriaa, kl 13.. 

smått&godt

Har vært i sveriege med mamma min i dag, shopping ! Også har jeg vært på kino med synnøve og to andre :) 

vi så gangster squad, en helt rå film 

 

Og her får dere se hva jeg fikk shoppet idag 
Disse tre parene som du ser over, har jeg ingen anelse om hva butikken het.. Sokker og kragesmykke //Cubus


hairwax// husker ikke hva butikken het, men det var en hel butikk med masse hårprodukterBikbok


Kremerhuset eller hvordan det skrives


en smykkebutikk jeg ikke husker hva heter

også fikk jeg det jeg bestilte fra nelly.com for en uke siden :) 

 

 

Hola

Hey ho, nå er jeg med salem, vi bare tar det med ro! 


hva skal du i kveld? 

My best friend has become a unicorn

Vært med kjære Synnøve idag, vi har gjort litt av vært

Synnøvelagde seg middag.. Det var det hu kalte det ..

Synnøve ble først a unicorn..deretter;

A star.. My best friend is so cute!

Hvahar du gjort idag ?

etter skole mat

Nettet klikka her hjemme, så fikk ikke blogget før nå, ikke at jeg har så mye å si da altså. Dette er ikke så kjempe spennende, men DADAAA "MATEN MIN ETTER SKOLEN"YUM YUM

 

dagens innkjøp

Shoppa litt etter massasjen. Kjøpte dette fra Bikbok


Kjøpte skjørtet// 150 kr 


Kjøpte skjørtet og genseren 

Skjørt//150 kr Genser//299kr 

Har du dette?

 

massasje

Da drarar jeg snart og får massasje på RÅH. Åhhh, det blir deilig det! Fikk gavekort på rygg og nakke massaje av mamma:) Jeg HERTE massasje

Det er deilig å kunne bli massert noen ganger, og bare få slappet av 99%! 

Er du glad i massasje?

Nailart video til dere

Hahah, bestemte meg for å vise dere en enkel nailart greie. Jeg var litt trøtt når jeg filma denne videoen, så beklagerfor at det er litt slurvete gjort. Men håper dere hører hva jeg sier,og dere vil prøve dette selv !

Vil du at jeg skal lage flere neglart videoer?

Dette må være noe av det sykeste jeg har sett

Åhfyfa*en! Justin Bieber har jo folk som ligner på han, det har vi nok alle sett, at noen ligner litt på han. Men fy, detter det sjukeste jeg har sett, Han her "Robin Verrecas" han er helt sykt lik, så klart jeg ser forskjellen på dem, jeg kjenner igjen Justin Bieber, for han har noen andeles trekk enn han her. MEN, herregud så sinnsykt like!venste Justin B

Høyre Robin V

Jeg ser godt hvem som er justin når jeg ser bilder der folk spør, "hvem er Justin og hvem er Robin?" Men helt ærlig det det er bare helt sykt hvor like de er. eller hva?

Bare søk robin Verrecas, så kan du se hvor mye de ligner!

 

Btw, love you Justin 

Barnevakt

Har vært barnevakt idag, for fetteren min på 7 år.Han var ganske rolig idag, takk for det !  det var egentlig det jeg hadde å si, har ikke gjort noe spessielt.


weheartit

Hva har du gjort idag?

Wants for party

Når jeg har penger på kortet igjen, SKAL jeg bestille Violent lips, hvis du ikke vet hva det er så er det lip tattoo. Du kan få kjøpt det noen steder rundt om kring, men jeg vil ha disse typene

(som varer i 4-8 timer) 

Pluss noen flere, der kan få kjøpt slike som dette HER


Også er det eyeliner tattoo


Dette er noe som kan være jævlig rått å bruke når man skal på fest, for å bli lagt merke til :)

You want?

Dansk kjekkas

Herregud, søker ofte rundt på youtube for å se om jeg finne enten noen morsomme videoer, eller noen bra sangere som ikke alle vet om. Også fant jeg han her "Kristoffer Rahbek" Han er en dansk gutt , 17 år og sanger. Han sinnsykt flink, og på denne videoen jeg viser dere nå, ligner han faktisk på justin bieber ! ganske mye!! (på denne videoen)

Men hvis du ser på de andre videoene hans ligner han på en blanding av Justin Og liam. den blandingen var fin den altså.

 

Sikker mange av dere som vet hvem han er, men jeg fant han idag :)

 F*en så kjekk han er ! 

HDFGSUYKY ahh nam

hørt om han før?

neglene mine idag

Ja, har ikke gjort noe så veldig orginalt. Men hvis dere ikke vet hvordan man gjør dette. Vil dere at jeg skal lage en video på hvordag du kan på neglene dine som dette?
nuss

today

Ført sterter jeg med å si " GOD HELG" Det har bare vært to dager med skole, ikke at det er så stess siden jeg lærer om hår.. men fordi jeg må stå opp tidlig.. uansett, her er dagens antrekk


Bikse//Bikbok_Topp//hm//Blazer//hm//skjerft//hm

What do you think?

Dagens kledning

her kommer det, dårlig bilde, men det går bra, for jeg er virkelig trøtt, må sove! har ikke sovet på 24 timer... skjorte//Bikbok_Topp//Urban outfiters(eller topshop)_bukse//Bikbok_Smykke//Bikbok

hatt en fin dag hitil? 

merke sko

Vet ikke om alle dere vet at jeg har sko dilla, har alltid hatt det og kommer alltid til å ha det. Spessielt når det gjelder høye heler! Jeg har ingen merkesko desverre, men skal spare penger sånn at jeg kan kjøpe ett par etter ett par av herlige merkesko.

SOMEDAY ONE OF THESE WONDERFUL SHOES WIL BE MINE 

Christian louboutin 


 

Steve madden
MIU MIU


også en annen dag kan jeg hvise enda flere herlige høye heler ! 

I LOVE HIGH HEELS

søte voffsen minNydelig jenta mi ! 

og her får dere en liten smakebit fra dagens outfit(som kommer senere idag)

love

 

utvekslingsstudent

Har tenkt på den en stund nå.. Jeg har lyst å gjør noe andeledes, jeg har lyst til å prøve å gå på en annen skole i noen månder i et annet land. nå dette året. Kanskje fordi jeg har lyst til å oppleve noe nytt, eller rett og slett fordi jeg kjeder meg litt. Så klart jeg kan gjøre det gøy i Norge, men jeg er lei av å bo i Norge, det hadde vært så deilig å kunne bare vært borte fra norge i 2 månder, gått på en annen skole og blitt kjent med andre mennesker.Og se hvordan det er på en annen skole i ett annet land. Bare få snudd litt om på hverdagen. Dette er en av mine nyttårsforsett i året 2013. 

Så klart vil jeg savne vennene mine, men jeg trenger å finne på noe nytt. 

Er jeg den eneste som har lyst til dette?

 

i´m in love

Kødder ikke med dere! Jeg er helt hodestups forelsket. Jeg ble helt betatt med en gang jeg la øynene på denne nydelige tingen. Jeg elsker Christian louboutin sine sko, men har aldri vært så forelsket i noen av skoene hans før dette paret kom til verden


I love you boboo

de koster masseeee, 1.500.00 UK ..

Hvor mye er det a?

 

Siste dag med ferie

Da er det skole igjen i morgen.. uff, da må jeg opp tidlig igjen, klokken 06.00!!! æsj. Men uansett fikk klipt meg igjen idag, fikk ikke bleket det.. men skal gjøre det neste uke :)

også shoppet jeg litt 

BIKBOK:
GLITTER:

photo set pressed powder fra KICKS

nuss

Hatt en fin dag?

indian inspirationindianer stilen er så inspirerende, love it :) 

Nattshopper

Nettop bestilt noe fra nelly.com nå! noe som er på salg, love 


tightsen for 59 kr HER


Rebecca stella kåpe for 449 kr HER

også bestilte jeg noen sko.. men finner dem ikke nå.. hehe

ha en fin natt videre 

Digger de gutta her

HAHAHA, jeg får ikke sove, så jeg sitter å søker på "call me maybe" også kom jeg over denne videoen

Og nå har jeg sittet i 1 en time og sett på nesten alle videoene deres! Digger de to gutta, de er så jævlig lættis. Om du ikke har sett noen av videoene deres, gå på siden dems NÅ og stalk dem.

 

Og han som heter alex er litt kjekk.. heheh

 

 

Sett dem før?

om ikke, digger du dem nå?

 

det er gøy å skyte (på blink)

Da har jeg vært i pappa sin våpenbutikk og skytet litt. Det er så gøy, med en gang skytehaller åpner skal jeg begynne å skyte der med pappa. Men siden det ikke er åpent idag dro vi ned til butikken hans. Det er så gøy, fikk prøvd forskjellige pistoler(kan ikke navnet på de forskjellige, så kaller alle typene pistoler bare)

PANGPANG

Også her kommer ett lite klipp fra når jeg pang panget :

 

 

Ha en fin dag videre :) 

Godt nyttår

hola,håper alle hadde det fint igår på den siste dagen i året 2012! jeg glemte å ta bilder igår, men var i oslo på fest, utrolig koselig å treffe folk som jeg ikke har sett på lenge, og bli kjent med masse nye folk.

Fikk tatt bilde av når det var det siste minuttet i 2012. og akkurat når det nye året startet!

    Også tok jeg ett bilde av outfitet mitt før jeg dro til oslo 

Sorry for dårlig kvalitet på bildetHadde du det fint i går/i natt? 

Rebecca stella REALESE: 27 september

Gleder meg tl denne koleksjonen kommer på nelly.comGleder du deg til den kommer?

 

Hva man kan ha på seg på nyttårsaften


♡Okey, tenkte jeg skulle gi idér til hva man kan ha på seg på nyttårsaften. Her kommer noen idér  

1.Antrekk

Dette bildet er ett veldig godt eksempel på hva man kan ha på seg på nyttårsaften. Man kan bli inspirer av bildet, man trenger ikke kjøpe akkurat samme klær. finn klær du synes ligner på det du ser på bildet, eller, gjør det om til din egen med å bruke idér fra bilder med dine egene idér. og husk, høye heler.

Bildet føler for å ligge sidelengs, det får gå.2.Antrekk

Glittrende kjole, med armer. Det er ett typisk antrekk man bruker på nyttårsaften, når det er parteey.Til denne kjolen ville jeg brukt ett par med svarte høye heler.

Som eksempel denne kjolen fra nely.com3.Antrekk

Bare kom som du er, når det er fest, er ikke jeg sånn som liker å pynte meg sånn mye, ta heller å bruk den hverdagslige stilen din og gjør den litt mer pyntete. uten at det blir for pyntet. og som finish kan du slenge på deg noen høyhelte sko.

Ett godt eksempel. er sånn som hun her går på dette bildet.(explode.blogg.no)

Dere får se i morgen hva jeg skal ha på meg på nyttårsaften.

 

Beastly

Er fremdeles våken. Fordi jeg startet å se på en film med navnet "BEASTLY" Tror nok det er en av de søteste filmene jeg har sett på lenge, og da mener jeg lenge! Helt sykt, denne filmen vil jeg virkelig anbefale deg å se, det er en romatisk film.Jeg tror jeg satt å smile som en idiot nesten hele tiden, filmen var bare så utrolig søt.

 

Har du sett den?

om du har sett den, er den bare ikke helt nydelig?

 

Unicorn Blood

happy is the answer

 

4hoKSy on Make A Gif, Animated Gifs

Har ingen aning om hva jeg skal blogge om! får nok en ide iløpet av dagen ! 

God morgen

Da har victoria dratt, og jeg sitter i senga og slapper av uten sminke.. og tenker på at jeg må rydde rommet før jeg går ut senere idag..ÆSJAMEI


Jeg har jo lange vipper uten maskara også da ! 

Hva skal du idag? 

hadde du det koselig i går?

 

Farget håret til boobooo

Da er jeg med victoria gullet, har nettop farget håret hennes, mørkt! Det ble dritfint, hu kledde det kjempe bra. Og nå skal vi se på en film og slæppe helt av, helt til i morgen :)


Hu kledde mørkt hår eller hva folkens?


Også var vi innom senteret i sta, der kjøpte jeg primer

Hva skal du idag?

 

Fu*k you iMovie

Endelig når jeg får en ny mac så vil ikke iMovie funke! kææ fææn... Det vil bare ikke funke... fikk ikke derfor redigert videoen noe mer enn dette.. æh. Men her er den uansett

 

Kommenter hva dere vil jeg skal videoblogge om i de neste vbloggene :)

Happy B-day for youuuuuuu

Som jeg nevnte tidligere har kusinen min bursdag idag, så jeg kom nettop hjem fra bursdagfeiringen hennes! Hun har altså bursdagfeiring med med familie og familie venner.

Dette var det jeg hadde på meg på bursdags feiringen


Bukse//BIKBOK__Topp som egentlig er kjole//HM__Blazer//HM__Sko//Nelly.com

Noen få bilder bra bursdagen

Også kjære søtinger så har jeg også nettop filemt en liten video, så skal bare redigere litt på den også legger jeg den ut her.. Denne videoen gir ikke noe mening.. but whatever!

Hva har du gjort idag?

 

Nagle bukse

Nå har jeg nettop vært å shoppet med min kjære synnøve. Har shoppet litt, og her kommer det jeg har kjøpt idagDenne er fra hm, det er egentlig en kjole, men jeg sydde den om til en topp.


Denne buksa som jeg har på meg nå er fra Bikbok


Denne er også fra hmDårlig bilde.. men disse to maskarene er fra hm, trengte ny maskara, og har ikke prøvd de, så får teste de ut om de er bra :)

Og de klærene jeg har kjøpt idag, skal jeg bruke senere idag på bursdagfeiring til kusina mi som er blitt 15 år idag! Til dette skal jeg også ha på noen høye glittrede sko :)

Hva skal du idag?

 

En rolig dag, mye sovetid

Vell, har ikke akkurat gjort så mye idag.. har for det meste bare sovet. og når jeg ført har vært våken har jeg sett på tv. Blandt annet har jeg fulgt med på svt1 der Ulrik munther var på, og på nrk3 der JUSTIN BIEBER var, alltså konserten fra norge når han var her i år i mai! Der var jeg, kan fremdeles ikke tro jeg har sett Justin Bieber live og sett på han, liksom ikke på tv,bilde eller video. MEN I VIRKELIGHETEN! 

Uansett jeg har ikke så mye å blogge om idag.. Vet ikke hva jeg skal legge ut akkurat... så derfor sitter jeg bare nå i senga og tenker på hva dere vil lese om.. så klart det er jo ikke det jeg skriver om nå dere vil lese.. men uansett. heh. Imorgen åpner jo alle senterene igjen! ahhh, det blir deilig, blir så trist når ikke noe er åpent:( 

Hvis du går på tvNorge nå så er Alice in wonderland med Johnny Dep. Det skal jeg se på nu, digger Johnny Dep, selv om han ser ut som en klovn i denne filmen.. Er driiitredd klovner, for de som ikke hviste det.

Liker du best den gamle eller den nye "alice in wonderland" ?

 

Små kjekk svenske

For mange år siden så husker jeg at på melodi gran prix(eller hvordan det skrives) at en gutt var med der, en svensk en, da var jeg minde og han mindre så da var han bare søt og flink til å synge. Men nå når jeg søker på han på youtube så har han blitt ganske kjekk! (har jo søkt på han for ett år siden eller noe også) Og han har nettop lagt ut en ny sang,og han er utrolig flink !

Ulrik Munther mine damer og herrer

 


Hva synes du om denne svenske gutten?

 

Syke talenter

Sitter å søker litt på youtube på x-factor USA, og fant to stykker som jeg bare synes var så utrolig herlige og utrolig flinke, om dere ikke har sett de, får dere se på disse to videoene

 

 

 

Så får alle sammen ha en fin 1 juledag videre :)

 

God Jul storebror

Har vært og tent ett lys for storebroren min idag. Jeg håper han har det fint der han er nå, håper han kan høre at jeg sier at jeg elsker han og at jeg savner han, selv om jeg ikke kan høre han. For jeg savner deg og elsker deg av hele mitt hjerte Lars Erik. Er nesten sikker på at du er den gode engelen som sitter og passer på at jeg ikke gjør alt for mye galt. Jeg kunne virkelig ønske det var et nr man kunne ringe sånn at jeg kunne høre stemmen din en siste gang.. God Jul storebror håper du har det fint i himmelen!


love you 

 

Julefeiring med bestevenn

Er hos synnøve nå, hvis dere ikke viste det. Har feiret Julaften med hun denne julen. Det har vært utrolig koselig, er utrolig glad for at jeg fikk invitasjoen til å feire julen med min bestevenn. Har ikke hatt en så fin jul på lenge. Tusen takk :)

 


Håper alle sammen har hatt en strålene julaften :) 

 

God Jul

Nå er jeg hos bestevennen min, Synnøve :) jeg skal feire julaften med henne dette året, gaven min fra meg til henne var en kjole jeg har sydd og designet til henne, og jeg har selv sydd min kjole og, begge har på seg kjolene jeg har sydd:)
Blogges senere, GOD JUL

Lille Julaften

Vel, idag våknet jeg nok en gang kl 15.. deretter dro jeg på strømmen storsenter og traff to venner :)  og bla bla bla, så blei markus med meg hjem, bla bla, tv,bla bla le, også er det ikke noe mer spennende som har skjed i dag.

Dere får ha en fin kveld videre

Hva har du gjort i dag på lille julaften ?

antrekk på julaften

Okey, jeg er mere flink på å komme med ider på hva man kan ta på seg på Julaften.. Men kan jo bare komme med noen få ider til dere hva man kan ta på seg :)

Det er jo helt forskjellig fra person til person hvordan man kler seg på julaften, i den alderen jeg er i. Om man går pyntet i kjole, eller bruker bokse og en fin topp.

En ide til hvordan du kan være pyntet og sammtidig ikke for pyntet er å bruke enn sånn strikkagenser som dette:


Det er jo mange i norge som har disse type genserer, og da for å få den litt mer pynta synes jeg det kan være fint å bruke til ett svart skjørt som dette:


Jeg hadde valgt å gå uten tightsen, og tatt på noen svarte høyhelte sko, enten med glitter eller uten :)

Annen måte å pynte seg på er jo å ta på seg en fin kjole du liker, med noen høye heler.

som eksempel noen av disse fra Nelly.com


Den første du ser her kan du bruke eksempel ett enkelt smykke rundt halsen,og ett par med enkle høyhelte sko

den andre kan du ta ett større smykke rundt halsen, siden kjolen er såppas plain, og ta mer tilbehør til hvis man ønsker, og til slutt ett par høyhelte sko

den trede kjolen ville jeg helst brukt ett enkelt smykke til rundt halsen, og ett par med høyhelte sko, fargen kan være svart, eller knall røde sko, kommer ann på hvordan du vil antrekket skal bli.

eller så enkelt som mulig noe som på dette bildet, med ett stort smykke rundt halsen. (over genseren) hadde vert fint om smykket var litt langt
Jeg har sydd en kjole jeg skal ha på meg på julaften, men dere får ikke se hvordan den ser ut før jeg har den på :)

Håper dere likte idene mine.. jeg er ikke så flink med ider til julaften fordi jeg aldri har brydd meg så mye om jul før i år..


Lille lille julaften

Det er altså 22 Desember idag. Fikk sovet lenge idag, som jeg informerte dere om tidligere. Og nå har jeg nettop kommet hjem fra sånn familie ting.


Tok ikke så mange bilder, men var hos tante og fetteren min, med onkel,kusine og mamma

Kommer til å blogge om hva man kan ha på seg på julaften litt senere idag

 

FamilyTHING

Da drar jeg på sånn familie ting, så skal jeg prøve å få tatt noen bilder.. slik at jeg har noe å blogge om. Også Skal jeg prøve å få ryddet rommet bra, slik at dere kan få se rommet mitt :)


Hva skal du idag?

 

morgensveis her? nessjj

GOD MORGEN

Våknet nettop, er så deilig å ha ferie! Da kan man endelig få sove så lenge man vil. siden jeg har kort hår, når jeg våkner har jeg morgensveis...men idag var det ikke så ille da. Også skal jeg på familiegreie idag.. så blogger senere idag...


Fin og pe uten sminke og hårstyling

 

Whateverland

Vært på shopping med synnøve idag.


Fikk shoppen en del da, og her kommer det jeg kjøpte idag

Dette er fra BIKBOKDette er fra GINATRICOTOg det siste fra CUBUS


Har du noe av dette?

Eller ønsker deg det til jul?salong service

Igår var det nest siste dag på skolen, det eneste vi gjorde var å dra på en butikk ved tveitasenteret som heter salong service. Der kan man kjøpe hårprodukter og sånt som er i frisørsalonger til innkjøps pris(pluss moms) Man må være frisør eller ha ett sånt kort for å få kjøpt noe der.. Me læreren vår gjorde at vi kunne kjøpe der. Jeg kan jo gå å kjøpe når som helst jeg vil, siden jeg jobber på nikita hair.. uansett det jeg skal fram til. Her er det jeg kjøpte der:
Dette kom på ca 700 kr

Også skal jeg snart blogge om hva jeg har gjort idag :)

 

det korte håret mitt

Jeg er glad i det kortet håret mitt, love it

 

Pakker i posten

Hei, idag har jeg hentet to pakker i posten, en fra hm.com og en fra nelly.com


Her er det jeg bestilte fra h&m
Også bestilte jeg disse fantastiske skoen fra Nelly.com


Nå har jeg dette paret i både gull og sølv! elsker de

Har du noe av dette?

Eller vil du ha noe av dette?

 

 

Macbook cover decals

Uff, så lyst på sånn klistegreie man tar bak på mac'en ! Fant en jeg likte sinnsykt godt


Love it, tror jeg kommer til å bestille denne! og du kan foresten kjøpe den på etsy.com

YOU LIKE?

Hva skal jeg blogge om?

Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om! Så kom med noen idér om hva dere ønsker at jeg skal blogge om :)

Legg igjen en beskjed ! Piiiip

neglene mine denne uka

He-eey

Neglene mine denne uka har sett ut slik:

Også skiftet jeg til bare glitter 

og nå har jeg :

Også gikk jeg en liten tur på apoteket idag og kjøpte meg to lipglosser, som skal forstørre leppene ! jeg har prøvd begge i dag... det funker ikke noe serlig synes jeg, man kjenner prikking i leppene.. det er det, men det er lipgloss da

eller den funker litt.. men man ser det så vidt

Blogges

Kjekke gutter fra Degrassi

Disse 4 guttene er så sinnsykt kjekke! alle er fra serien Degassi, som jeg foresten har helt dilla på.

Så utrolig kjekke gutter, herregud !

Måtte bare få delt det med dere!

Noen av de du synes er kjekke?

Lat

Merker jeg blir lat når det gjelder blogging.. I Helgene.. Men det som gjør at jeg blogger mindre er at jeg ikke får noe respons..er ikke like gøy da!

Har ikke gjort så mye denne helga.. Har sydd en kjole,eller holder på da, er ikke ferdig enda.kan ikke legge ut bilde før den er ferdig. (For bestevennen min skal ikke se den før jeg er ferdig med den. Men dere kan få se hvordan jeg har tegnet den.(denne kjolen har jeg designet selv)

Slurvete tegning.. Men det får gå :)

ny jakke og nye sminke fra nelly.com

Som jeg sa i forje innleg fikk jeg en pakke i posten i dag fra nelly.com

Er så fornøyd med det jeg bestilte, bestillte en ny jakke som er i merket WOOLRICH


Også bestillte jeg sminke


Har du noe av dette?

Eller ønsker du deg noe av dette?

 

Den nye bebbiiien min

PÅ tirsdag fikk jeg den nye bebbiien min i posten ! fikk det som bursdagave, men den kom ikke før nå. Jeg er utrolig fornøyd med den nye Iponen min

også fikk jeg en pakke i posten i dag fra nelly.com

SÅ blogger om det senere i dag.

 

fra langt til kort

Hey, tenkte dere skulle få se en liten del av hva som har skjedd denne helgen:

Fredag:

Jentekveld hjemme hos meg


Lørdag:

-Klippte håret mitt fra LANGT TIL KORT, synnøve var med! det var litt skummelt må jeg si, men jeg er veldig fornøyd da :)


Dette bilde var rett før jeg klipte meg                                                                Og dette var litt senere på dagen

slik som dette ser håret mitt ut, når jeg har luggen nede:


Fra sidene da og bak da

Også Dette er bilder fra hele lørdagen :Søndag:

-Slappe av med synnøve, og kino senere på dagen med synnøveHva gjorde du i helgen?

JEG ER MILEY CYRUS ALLE SAMMEN!!

vil klippe håret kort

Jeg har kenge hatt lyst til å forandre sånn sinnsykt på håret! sån at det blir noe helt nytt. Har tenkt lenge på miley sitt nye hår.. også har jeg gått bort fra den tanken i enn stund, men nå har jeg lyst på håret hennes igjen.. Men vet ikke helt om jeg tar risken på å klippe håret så kort. For da er det vanskelig å få håret langt igjen, som jeg har nå..


Hva synes du om håret til Miley ?

 

Bad decisions makes good stories

Tiger nails

Her er dagens negler, er ikke så veldig fornyd med disse neglene, men jeg fikser de i morgen igjen, så legger nok ut ett nytt bilde av nytt negldesign :)

Jeg er litt flink da?

 

chill outfit

Her er ett enkelt anntrekk heg hadde på meg igår, med de høy støvlettene jeg kjøpte forje dagen


Bukse//NewYorker__Genser//Cubus__genservest//Carlings

Hatt en fin helg?

 

Mine nye sko

Igår var jeg en fort tur innom strømmen storsenter med dinah, for på mandagen så jeg de sinnsykt fine støvlettene ! Men jeg var ikke sikker på om jeg ville ha de, siden de kostet 2000kr.. Men måtte bare ha de! Og de hadde bare ett par igjen i str 36, på mandagen, og var så heldig at de fremdeles hadde str min igjen:)

Dårlig bilde, but I love my shoes

Hva synes du ?

new nailpolish

Idag har jeg hatt masasje, som var utrolig deilig ! Fikk det i bursdaggave. Etter masasjen kjøpte jeg nye neglelakker og bare noen basic gensereFra cubus


Fra cubus

Fra Ginatricot

Er du glad i massasje ?

Ha en fin kveld videre :)


Wants from Nelly.com

Elsker Nelly.com ! Den siden er jo også litt i grunnlaget av navnet på bloggen. Og her er noe av det jeg har utrolig lyst til å kjøpe fra nelly.com
 kr 379

            

   kr 4995                                                                                                kr 2095

 

Bare tre ting jeg vil ha, men tre dyre ting, og fine ting :)

sweet dreams

 

My nails today

Fikser neglene mine hver dag, er nesten sikker på at det er det omtrent! og ble ganske fornøyd med hvordan jeg fikset neglene mine idag. så derfor får dere se mine søte "flowerpower" neglene mine som jeg liker å kalle de

Hva synes dere?

Var det fint?

Og btw "HAPPY BIRTHDAY VICTORIA" love you girl <3

 

Birthday girl

Heey sweethearts!

Jeg har bursdag idag, for dere som ikke viste det:) Har hatt en veldig fin bursdag! med både familien, en kompisen og Bestevennen min.veldig fornøyd med det jeg fikk også, tusen takk for alle gratulasjonen også, og takk for en herlig bursdag:)


 Dette fikk jeg, også for pengene fikk jeg jo shoppet litt for, når jeg var på shopping med Synnøveee

wiii <3

 

sparkle

Okey, nhae vært utrolig dårlig på å blogge i en god stund nå, synes jeg! så jeg skal bli flink fra nå av:) så her kommer en oppsummering av hva jeg har gjort i det siste i bilder

skole:

Venner og overnatting med synnøve:

Neglene mine:

Pakke i posten fra Bieberfever.com, fikk den som gave fra siden:

Pakke fra hm.com:

JEG HAR BURSDAG I MORGEN! SÅNN AT DERE VET DET!

bloggast

 

tired, but trying to keep it working

okey, beklager for ekstremt lite blogging! har virkelig ikke orket å blogge de siste dagene.. men skal blogge kjempe bra fra i morgen av :)

så vi blogges i morgen sweethearts!

 

Nye UGGs og Oslo

Glemte å vise dere igår hva jeg kjøpte! jeg kjøpte en lipstick jeg har hatt lyst på en stund nå! Fra Macogså det jeg kjøpte idag på vei hjem fra oslo

UGG

og denne fra ONLY

og hu jeg var med i oslo var jo søte Amanda, som jeg ikke hadde sett på lenge

Dere får ha en fin dag videre :)

 

Innkjøp, pakke i sposten + synnøve

Shoppet litt idag,Hentet en pakke på posten og vært med bebbien min

Her er det jeg hentet på posten idag, som jeg bestilte på Nelly.com


Elsker de! og de er driit høy. love them even more !!

og her kommer det jeg shoppet idag:


Carlings


Hvit topp fra H&M


Kors henge øredobben fra Ginatricot


Fra Lindex

Hva har du gjort i dag?

Da blir det LANA DEL REY konsert

Er ganske glad nå kan jeg si! Lana Del Rey kommer til Norge i 2013 ! Glede til tusen, har digget hun, og musikken siden jeg hørte video games! Så ble glad når jeg fant ut at hun kommer til Norge. Gleder meg sinnsykt til konserten, blir så bra! Er så glad for at jeg har billetter, wey !

 

Helt sinnsykt nydelig jente, elsker musikken hennes, og hun er bare så utrolig pen !

 

Gleder meg masse ! som jeg sikkert har skrevet mange nok ganger nå...

Noenn andre som skal på Lana Del Rey konserten?


 

Denne helga

Har ikke orket å blogge denne helga, beklager for det! men her kommer ett kort innlegg i bilder om hva jeg gjorde denne helga

Lørdag:

Shoppet først med salem på Strømmen senteret.

også chillan med noen folk


Søndag:'

Var med noen venninner


Har du hatt en fin helg?


Dagens innkjøp

Vært en tur innom strømmen storsenter med Salem! fikk shoppa litt på NewYorker og Urban

 

NewYorker:URBAN:


Lot of love!

Har du noe av dette?

Shoppet i det siste?


 

outfits "how i do it" #7

Nå kommer det et "party outfit opp" og ett vanlig outfit opp! enjoi

 

party glam

 

Topshop corset top
430 NOK - nordstrom.com

Sia Dimitriadi high waisted skirt
5.150 NOK - wolfandbadger.com

Jeffrey Campbell high heels
1.650 NOK - nelly.com

Bakers clutch purse
170 NOK - bakersshoes.com

Mi Lajki double chain ring
91 NOK - nelly.com

pink swaggy

 

Lipsy
73 NOK - lipsy.co.uk

Genuine leather jacket
360 NOK - chicnova.com

LARA zebra pants
115 NOK - boohoo.com

Pastry leather sneaker
590 NOK - welikefashion.com

Pull Bear bowler bag
275 NOK - pullandbear.com
You like it?

sinister

Har noen sett SINISTER? Jeg så den på onsdag(hollween) med noen venner.. faen for en jævlig film! Fikk ikke sove. Jeg synes paranormal activity 4 var jævlig.. men nei da, denne var enda verre! wæ

 

mye verre når du sitter i kinosalen.. jeg holdte på å dø!

Har du sett den?

UGGs jeg vil ha denne vinteren

Det står under hvor du kan kjøpe de

 

UGGs wants

 

UGG Australia suede shoes
1.205 NOK - harrods.com

UGG Australia mid calf leather boots
1.545 NOK - mytheresa.com

UGG Australia long boots
1.205 NOK - johnlewis.com

Ugg Australia Stiefelette
2.230 NOK - conleys.de
lot of love 

dagene som har vært

kort oppsumering av helgen 

fredag:


blitt kjent med folk, når jeg var hos^ han rett over^^^

lørdag:


halloween party

søndag, har ingen bilder !(men slappet av)

Igår:


 

også igår på skolen, før jeg var med synnøve min vi hadde lyst på pizza.. så vi bestilte pizza til skolen.. heh (A) 


Nuusssnuss, blogges


det snør,det snør...

Har ikke orket å blogge denne helga... skal blogge mer senere idag ;)

have a nice day in the fucking shit snow..

outfits "how i do it" #6

Her kommer noen  outfits

 

easy nothing

 

Lipsy
74 NOK - lipsy.co.uk

Pull bear
370 NOK - pullandbear.com

Mango jeans
345 NOK - mango.com

UGG Australia genuine leather boots
1.535 NOK - mytheresa.com

Gold jewelry
140 NOK - baublebar.com

Vivienne Westwood engraved jewelry
1.695 NOK - couture.zappos.com

princess rock

 

Pull bear
185 NOK - pullandbear.com

Genuine leather jacket
360 NOK - chicnova.com

Slim bootcut jeans
715 NOK - 7trends.de

Ash black high top sneaker
1.415 NOK - my-wardrobe.com

Pull Bear bowler bag
275 NOK - pullandbear.com
Håper dere likte disse, kommer kanskje flere senere idag !

strømmen storsenter

Hey pep$ 

Har vært på shopping med noen av jente idag, på åpningen av den nye delen av Strømmen storsenter. Det har blirr så utrolig stort, helt sykt! fikk shoppet litt da, spessielt fra "NEWYORKER" Elsker den butikken, har gjordt det siden første gang jeg var i den i Danmark. Og nå har den endelig kommet til Norge, og ikke så alt for langt unna der jeg bor. Det liker jeg!

Her kommer det jeg shoppet idag:

NEWYORKER


BIKBOK

Enjoi resten av dagen 

var du på strømmen storsenter i dag?

 

fra brunt til blondt hår

Noen lurte på hvordan jeg fikk håret mitt fra brundt til blondt.. så her skal dere få høre den lange historien! og btw, jeg hadde rød/lilla kjær i håret når jeg skulle få det blondt,siden jeg hadde rødt hår før! så derfor har jeg slitet ekstra mye..

 

For å si det sånn.. Begynte å farge håret kanskje 1 uke før jeg sluttet på ungdomskolen, og da farget jeg det hjemme! MEN jeg brukte bra produkter, siden jeg jobber på Nikita fikk jeg skaffet det blekningsmiddelet de bruker der, og vannstoffet de bruker der. (brukte 4% vannstoff) 

det var Synnøve som gjorde det første gangen, det var første gangen hun noen gang hadde hel bleket håret til noen.. så jeg var jo litt nervøs for at hun skulle få håret mitt til å bli helt fucka. 

sånn så det ut første gangen etter jeg bleket det:


 VELDIG ORANSJ

jeg farget håret noen dager senere for å se om det kanskje kunne ha blitt litt blondere, det ble litt, men ikke så mye bedre (synnøve gjorde det ikke denne gangen )

 


og etter disse to gangene med bleking av håret, gjorde jeg ikke noe annet med håret av farging(bleke), utenom å ta håret i saltvann 24/7 når jeg var i spania, slik at sola bleket det. Altså det eneste jeg farget var etterveksten! 

sånn ble håret mitt etter noen uker i spania

og i flere uker har jeg da gått med gult hår.. haha, også nå for en uke siden så tok jeg jo konditorfarge nederst, så når jeg skulle farge etterveksten, greide de å få ut det blåe av håret, og tatt bort etterveksten. Og til slutt tok de å farget håret mitt i en gylden blondtone, men husker desverre ikke hvilke nr det var på fargen.(som de brukte på meg)

slik er det nå :


og nå er jeg veldig fornøyd med håret mitt, endelig er det ikke gult! etter alle disse måndene! Men er ikke ferdig enda, skal få litt mer kalde toner i håret ;)

Hvis jeg ikke er noe flink til å forklare må dere bare spørre! 

OG HUSK DETTE ER SÅNN JEG GJORDE DET MED HÅRET MITT! Det kan henda at dere andre må gjøre det på en annen måte, eller helbleke det flere ganger enn det jeg gjorde :)


 

outfits "how i do it" #5

god kveld sweethearts, her kommer noen flere outfits

 

 

hollywood smoke

 

Graphic tank
220 NOK - shopthetrendboutique.com

Pull Bear denim jean jacket
365 NOK - pullandbear.com

Topshop high rise skinny jeans
510 NOK - nordstrom.com

Jeffrey Campbell black high heels
1.180 NOK - allsole.com

Pull bear
365 NOK - pullandbear.com

sweet swag

 

Corset top
285 NOK - topshop.com

Pull Bear fake leather jacket
365 NOK - pullandbear.com

High rise cut off shorts
390 NOK - nastygal.com

Wolford stocking
330 NOK - barneys.com

Ash high top sneaker
1.390 NOK - my-wardrobe.com

Pull Bear bowling bag
270 NOK - pullandbear.com

'Draft' Knit Cap
130 NOK - nordstrom.com
håper dere likte outfitsene! også får dere ha en fin kveld videre:)

heihei

er litt ratløs nå, etter å øvd på naturfag i 10 minutter.. heh sparkle sweater ! from bikbok 

 

outfits "how i do it" #4

nå kommer det noen nye outfits

 

zebra swag

 

Light blue shirt
220 NOK - sheinside.com

Genuine leather jacket
355 NOK - chicnova.com

LARA zebra pants
115 NOK - boohoo.com

Pull Bear bowler bag
270 NOK - pullandbear.com

Pull&Bear spike hoop earrings
54 NOK - pullandbear.com

classy me

 

Peplum top
255 NOK - topshop.com

Black leather jacket
355 NOK - chicnova.com

Mango jeans
340 NOK - mango.com

Steve Madden wedge heels
220 NOK - asos.com
Natta sweet people !

Paranormal activity 4

 

har du sett den? 

ble du redd?

 

Shopping på nettet

Hey folk ! 

Nå har jeg nettop små shoppet litt på nettet! er jo snart halloween, må jo ha litt tilbehør til helgen som kommer og sånt ;) 


bestillte disse fra nelly.com 

(yndlings siden min <3)

og siden jeg ikke er så oppfinsom om på hva jeg skal være, siden alle må jo være noe på halloweeeen.. så valgte jeg å bestille dette 


 noen hoggtenner jeg bare fester på to av mine fine tenner :) så kan jeg bare gå med hva enn jeg føler for å gå med ! supert :) 

Hva skal du på halloween? eller helgen?

peace out 

 

 

outfits "how i do it" #3

her kommer noen flere outfits made by me 

 

chill day

 

Uniqlo long sleeve top
180 NOK - uniqlo.com

Lipsy
73 NOK - lipsy.co.uk

Pull bear
365 NOK - pullandbear.com

Mango slim fit jeans
340 NOK - mango.com

Adidas shoes
510 NOK - pickyourshoes.com

Pull Bear bowler bag
270 NOK - pullandbear.com

Jersey scarve
160 NOK - topshop.com
emerica swag twist

 

Cropped shirt
395 NOK - topshop.com

Pull Bear studded denim jacket
365 NOK - pullandbear.com

French Connection leather jeans
2.085 NOK - usa.frenchconnection.com

Jeffrey Campbell platform heels
1.815 NOK - nelly.com

Pull Bear travel bag
365 NOK - pullandbear.com

Pull Bear spike jewelry
54 NOK - pullandbear.com
nuss nuss 
Håper alle har hatt en morsom helg !

kvelden som var

fra igår til idag var det jentekveld(med natting) som var veldig koselig ! 

men i tilleg til dette, var jeg noen timer med synnøve på "metro awards 2012" som var utrolig koselig, hun fikk skaffet en ekstra billet, slik at jeg kunne være der med henne :) men var der ikke til det var ferdig, var der bare litt, siden jentekvelden:*

thomas fra "thomas og harald" var der og delte ut prisene til de greiene :)

også til sist, før alt dette, så jobbet jeg i går, og da fikk jeg også farget etterveksten, og farget håret mitt blondere ! love it 

og nå, blogges vi senere idag snupper, for jeg er ganske trøtt og sånt 

 

Nettop fikset neglene mine

er litt sånn neglelakk rundt akkurat på bildet! men skal jeg ta bort når jeg våkner i morgen tidelig før jobb ! orker ikke gjøre det nå.. 

sånn er neglene min nå hverfall, også en siste ting!!! sov godt alle sammen :) 

outfits "how i do it" #2

nå har jeg nettop kommet hjem fra bursdagfeiring for søte salem! utrolig koselig, og utrolig glad for at jeg var der idag, my world is good again! 

Og her kommer lere av  mine outfits "how i do it "

 

go lakers

 

Adida
225 NOK - amazon.com

Leather motorcycle jacket
355 NOK - chicnova.com

Wolford black opaque tight
325 NOK - barneys.com

High waisted jean shorts
225 NOK - etsy.com

Ash studded sneaker
1.385 NOK - my-wardrobe.com

Mi Lajki chain ring
90 NOK - nelly.com

Pull Bear pull bear
54 NOK - pullandbear.com
la swag

 

Chaser LA printed shirt
665 NOK - jades24.com

Billabong hooded jean jacket
505 NOK - delias.com

7 For All Mankind skinny leg jeans
1.630 NOK - tessabit.com

Ash sneaker
1.385 NOK - my-wardrobe.com

Mi Lajki double chain ring
90 NOK - nelly.com

River Island printed hat
135 NOK - riverisland.com

666

 

Zoe karssen
455 NOK - nelly.com

Black leather jacket
355 NOK - chicnova.com

Pull Bear pull bear
270 NOK - pullandbear.com

Jeffrey Campbell platform shoes
1.815 NOK - nelly.com

Pull Bear skull bangle
91 NOK - pullandbear.com
håper dere likte det :) :) :) 
ha en fin kveld videre !

Kveldens kledning

Her er slik jeg ser ut i kveld! Topp er fra bikbok, og svart tights er fra bikbok :)
(litt rotete på sminkebordet, jaja)

Lot of love! Ha en god helg dere! Blogges i morgen

outfits "how i do it"

okey, igår så la jeg ut noen outfits som jeg hadde satt sammen på polyvore.com! og jeg tenkte jeg skal få gjort det så ofte jeg kan, så istede for å måtte skrive bla bla bla polyvore, forklare sånn som nå, så for at dere skal vite at det er outfits som jeg har satt sammen, som er min type stil,sånn som jeg liker det hvertfall! så kommer overskriften til å være "outfits, how i do it" og etter hvor mange ganger jeg har gjort det vil det stå #1 ,#2 ,#3 osv etter "outfits, how i do it "  så disse outfits innlegene kommer dere til å se offte av, håper dere liker det! og liker my style

kommer ikke til å legge til link til klærene hver eneste gang, så hvis jeg ikke har gjort det, og du lurer på hvor det er fra! spør :)


og btw, kommer til å legge ut 2/3 outfits hver gang

 

Laidback girly

 

Victoria s Secret yoga shirt
185 NOK - victoriassecret.com

Reclaim
410 NOK - asos.com

Topshop skinny leg jeans
505 NOK - nordstrom.com

Ash shoes
1.385 NOK - my-wardrobe.com

Obey
130 NOK - nordstrom.com
rivets chill style

 

Pull Bear pull bear
145 NOK - pullandbear.com

Pull Bear jean jacket
365 NOK - pullandbear.com

Burberry
2.790 NOK - nordstrom.com

Studded sneaker
735 NOK - topshop.com

Pull Bear pull bear
365 NOK - pullandbear.com

Pull Bear pull bear
55 NOK - pullandbear.com
sweet love

 

Pull Bear denim jean jacket
365 NOK - pullandbear.com

Cropped vest
73 NOK - bankfashion.co.uk

James jeans
335 NOK - saksfifthavenue.com

Steve Madden wedge sandals
220 NOK - asos.com

Pull Bear studded bag
275 NOK - pullandbear.com

Pull Bear skull jewelry
91 NOK - pullandbear.com

Pull Bear spike jewelry
55 NOK - pullandbear.com
blogges snupper:*

dagens kledning og innkjøp

starter med hvorda jeg har sett ut idagSko//Dna(kjøpte for ett år siden)__tights//bikbok__topp//bikbok__jakke//pull&bear

og her kommer det jeg fikk shoppet med min kjære venn salem på saaalg


Denne buksa er fra bikbok. Bare elsker den! er så utrolig chill å ha på. ikke helt min stil, men får den til å bli det :) (sååå klart skulle den posen bli med på bildet)


BH fra h&m ! SPARKLE SPARKLE SPARKLE! love it !

alright! kommer ut noen outfits jeg har satt sammen senere idag :) gled dere! nuss nuss

outfits

mkay, meldte meg inn på polyvore.com istad, slik at jeg kan få blogget mer om mote! for da kan jeg sette sammen outfits osv.. og har allerede laget tre outfits, som er typisk min type stil, sånn jeg liker det :) med linker til  klærene for denne gang ;) 

 


sweet urban

 

Peace shirt
285 NOK - topshop.com

Crafted skinny leg jeans
185 NOK - republic.co.uk

Jeffrey Campbell high heels
1.645 NOK - nelly.com

Mi Lajki double chain ring
78 NOK - nelly.com
girly swag

 

Lightweight jacket
395 NOK - urbanoutfitters.com

Topshop slim jeans
510 NOK - nordstrom.com

Crafted party shirt
165 NOK - republic.co.uk

Spiked sneaker
880 NOK - nastygal.com

Mi Lajki double chain ring
78 NOK - nelly.com
Urban swag

 

River Island patterned sweater
275 NOK - riverisland.com

Short jacket
295 NOK - sheinside.com

Topshop slim fit jeans
510 NOK - nordstrom.com

High heels
880 NOK - nastygal.com
nuss nuss

dagens kledning og negler


Tights//Ellos.com_Topp//carlings_jakke med nagler//pull&bear_skjerf//bikboklot of love too you people

music is my boyfriend

Elsker musikk over alt på jord, kan ikke gå noen steder uten musikk! Og derfor tenkte jeg at jeg kunne dele spotify spillelista mi.. Den er ikke akkurat noe spesiel, men der får du hvertfall en god smakebit av hvordan musikk jeg liker

http://open.spotify.com/user/maikenhalmrast/playlist/6VUqywi4RajlfH0L4buku8

Hey,my name is barbieKos dere ;)

Rosa dipdye

Hey, igår tok jeg rosa dipdye med konditorfarge! Elsker det, men tror jeg kommer til å slite å få det ut siden jeg har veldig bleket og litt slitt hår.. Men i love it PINK

Skulle egentlig ha lagt ut vblogg men iMovie er helt fucka.. Så får ikke redigert videoen ! Håper jeg får det til snart

redigerer video

Den videoen jeg holder på å redigere, skal jeg prøve å få lagt ut i dag! Jeg har da laget en video om sminke og hårprodukter jeg bruker, og annbefaler.slang med ett søtt bilde av oscar(overgladsmilefjes) var med han på onsdag btw !

hva skal jeg blogge om?

okey, nå kan dere hjelpe meg litt? hva vil dere at jeg skal blogge om? noe dere vil jeg skal ta opp, noen meninger om ett eller annet?

om jeg skal lage neglevideo?

outfit video?

eller noe annet :)

skriv noen idèr i kommentarfeltet ;)

nuss nuss

 

kino

vært på kino med thea vi så denne filmen
Jeg synes den var ok, noen ganger, fordi jeg ikke skjønnte filmen.. og det samme synes thea :)Blogges


With my homie

så koselig å være med han her, kjent han siden jeg gikk i 5 klasse, sykt at jeg har greid å holde kontakten når han bor i Oslo!chill, flink på gitar han der :)

bloggas

WANTS

Oh my gosh, kom nettop over en side som heter nikkilipstick.com !

har sinnsykt lyst til å bestille disse tre plaggene fra den siden, når jeg har pæng

Love it


My nails

Hey pep$

Vært å sett på film med noen av de herlige jentene, koselig!


Nuuss nuss

Også ville jeg bare vise dere hvordan neglene mine har sett ut denne uka! Nå har jeg mine naturlige negler faktisk, de er ikke støpte, stolt av meg selv!


det var det jeg hadde å si for nå:) vi prekas

 

Dagen som var

Vært å shoppet i Oslo med Salem snuppa Idag, inkjøpet kommer senere :)
Og vært og loka med søtingen

Eller foresten, har bilde av det jeg kjøpte Idag! Denne søte toppen fra Bikbok kr 249 :)

Bloggas sweethearts

wants from makestyle.no

Hey, gleder  meg til jeg får stipende mitt, for da kan jeg få bestilt noe av dette fra Makestyle.no

matt solpudder som gir en fin sommerglød for kr 189
pudder som får huden til å bli matt, som er fin å ha med rundt i veska, og ta over foundation kr 189
Matt solpudder som lukter sjokolade for 299kr


disse tre pruduktene har jeg bare hørt masse positivt om, så derfor satser jeg på at jeg også kommer til å like de. Når jeg jeg bestiller det :)

 

weheartitlot of love

love you JB

hater å vente

æh, har kommet til episeode 13 nå, på pretty little liars! og nå må jeg vente helt til 23 oktober for å se neste episode.. that sucks a lot :(

så imens jeg venter på den episoden, begynte jeg å se på the vampire diaries sett tre episoder og elsker det allerede, utrolig bra serie dette også. så nok en gang en anbefaling til de som ikke har sett det, og tenker det ikke er bra(som jeg gjorde) burde prøve å se pm de liker serien!

handler så klart om vampyrer, hvis dere ikke skjønte det ;)


to kjekke gutter er også med, det er viktig det også :)

 

Trøtttrøtttttt trøøøtt

Sto opp kl 06.00, det er da jeg må stå opp for å rekke å fikse meg og komme tidsnok til skolen ! Æh, stolt over meg selv!!

Bloggast

pretty little liars

For dere som ikke ser på denne serien, annbefaler jeg virkelig å se den! Utrolig bra serie, startet å se den forje uke, og er helt hekta! jeg trudde dette var en kjedelig serie før jeg begynte å se den, men etter første episode måtte jeg bare se videre.

 

Handler om 4 ungdoms jenter som prøver å finne ut hvem som drepte vennina dems alison. Det er en serie som du bare må se videre på når du først har startet, det er spenning gjennom hver eneste episode, jeg har kommet til sesong 3 og de har fremdeles ikke funnet ut hvem som drepte alison.og i tilegg til at serien er spennende, er det masse kjekke gutter å se på.

Som sagt, jeg annbefaler virkelig å se denne serien, kunne fortalt så mye som jeg liker med den, men bare begynn å se på den. så skjønner du hvorfor jeg elsker denne serien.noen som ser på serien?

wants

WANTS FROMDet var noen få wants, bloggas

jentekvelden som var

det var jentekveld/overnatting fra fredag til lørdag, utrolig koselig ! har alltid det fint med jentene mine, føler meg alltid 100% trygg og alt er bare helt supert når jeg er med dem

sweet dreams


dagens outfitsko//huskerikke_bukse//bikbok_topp//bikbok_jakke//lindex_skjerf med hette//ginatricot

var hos legen idag.. må gå med krykker nå i noen dager.. fordi kneet mitt er betent! sånn at dere vet det.. jeg hater å gåå med krykker

også noen bilder av my dogs da :


liz, hunden i mitt hjerte ! elsker hun, hun betyr så mye for meg <3 også bilde under .. sikle bikkja


hun er litt søt da ...

kos dere videre:


kveldskos 

nuss nuss

 

Skolen

Hey sweethearts!

Er på skolen nå, og vi har naturfag! Jeg har begynt å elske naturfag etter jeg startet på vgs. Vi gjør bare ting som er gøy i naturfagtimene.

1 timen vi hadde lagde vi papirfly, skulle finne ut hvordan vi kan få de til å fly best.

2 timen så vi på csi.

3 timen testet vi om vi smakte forskjell på fargene på nonstopene og sonstop typene.

4 timen hadde vi litt teori

5 timen, altså idag, lagde vi is, sjokolade is med nitrogen


Maria og sara tok nitrogen delen for alle sammen :)

bloggas !

overnattingen med jentene

Var jo på jentekveld/overnatting med jentene mine. Utrlig koselig, men alle var der ikke da.. Men var koselig uansett, hadde en morsom kveld! var godt å være med gode venner!

orker ikke legge flere bilder, god kveld videre folkens

fikser neglene med synnøve

Hey hey, er hos synnøve nå, vi driver å fikser neglene ! chill, og btw, skal fikse headeren når jeg kommer hjem :) var slurve feil at jeg skrev "al " istede for a. og det skjønner dere sikkert siden jeg har tatto av det sitatet på armen ;)
blogges søtinger

oslotur

I går var jeg på shoppingtur i Oslo med noen av jentene i klassen min og noen i paralellklassen min på my new school! Det var utrolig koselig, etter vi ikke orket å gå mere runt, lette vi overalt for å finne ett sted å spise, PIZA er gooodt ! Var en koselig dag da :)

Her har du oss vettu ! 

og her er det jeg kjøpte 


En helt plain svart bokse med noen få detaljer fra BIKBOK


Og vålerenga genser fra vålerenga butikken ! lot of love 

Bloggas i kveld! Da er det jente kveld med jentene minee

 

 

wants from Nelly.com

Kommer nok til å bestille disse to jakkene i løpet av uken eller noe, har sinnsykt lyst på di, og trenger ny jakke til høsten.
Love them, blogges!

dagen idag og igår

starter da med hva som skjedde i går, da var jeg og jentene på kino! vi så TINA&BETTINA . Sykt bra fil, digget den :) også overnattet jeg hos verdens beste 

 Også ble det en sminkefri dag for meg i dag, med venner 


på bussen med jenta mi, måtte en tur innom strømmen for å kjøpe kebab før uka starter igjen! 


swag swag swag on uus


BTW Dennis... takk for alle bite merkene.. som nå har blitt blåmerker ..søtinger 

nuss nuss, kos dere videre i kveld 

 

 

kleint med overskrift

ENJOY!

 

nussnuss

vålerenga

Okey, idag har jeg vært på hockey kamp(treningskamp) med Synnøve og Ida. Vålerenga vs Lørenskog! GO VÅLERENGAAAA ! det ble 2-2.. 


on dah bussss


we are ready!


KOM I GJEN VÅLERENGAAAbloggas 

 

dagene som har vært i bilder

Du er såå nydelig du Nacho!
nussnuss


luv you girl


Synnøve er snill med søstra si 


Fikset neglene mine igjen !


Starta på sånn greie som gjør vippene legnre og tykkere(fra kicks)


Søtingerutvidet øret til 4mm, vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha det, men skal hvertfall ikke ha større !


Endelig fått lov til å begynne og trene igjen! så nå er det trening 5 ganger i uka igjen :) Utrolig deilig !!

blogges imorgen *nussnuss*

 

 

sooorry

Heyhey, beklager for at jeg ikke har blogget ! Men har ikke hatt tid i det siste, skal blogge senere idag om hva som har skjedd de siste dagene. Men har ingen bilder på denne pc(skolepc) så vil bare si hey til dere som forsatt gidder å stikke innom bloggen min :)

og hør på denne sangen:

 

Har helt dilla på denne sangen, og elsker musikkvideoen.

De siste dagene jeg ikke har blogget om i bilder


mehe, da blogges vi senere

fake profil på twitter

Ja, sitter på skolen, så er det noen av klassevennine mine bestemmer seg for å followe meg på twitter. Og søker opp meg, og der finner de to profiler,samme navn og samme bilde.Jeg kødda jo bare og sa, sikkert en som er så fan av meg som lager en fake profil. jeg trudde bare pc'en klikka, så jeg fikk jo litt sjokk når den ene faktisk var  fake.. som er litt skummelt synes jeg.. så hvis noen bestemmer seg for å followe meg på twitter så er dette den fake profilen, slik at dere vet det.bye bye

Gratulerer med konfirmasjon

På lørdag var jeg på konfirmasjonen til Kusina mi. Var en koselig dag det altså

Meg og konfirmanten

jentekvelden med klassen

her kommer noen få bilder fra jentekvelden med den nye klassen min ! og i morgen kommer bilder fra jentekveld med jentene mine :)det var en koselig kveld ! : ) uumm..

lot of love

bilder fra jentekveld kommer i morgen

nuss nuss, her kommer ett bilde fra i dag tidlig, trøøøt. natta
Endelig fikk jeg sett bestevennen min

Hey pepppz 

Idag fikk jeg endelig sett bestevennen min igjen! har ikke sett Synnøve på nesten 2 måneder. så det var deilig å endelig se henne igjen! Har ikke noe bilde fra idag såå bare slenger ut et annet bilde av oss.


Bilde fra siste gangen vi var i Danmark, gleder meg til neste gang. vi skal faktisk i en av de nermeste feriene til Danmark! ajeee

love you bebbii 

nuss nuss 

 

Svar på spørrerunden

Let`s start 

Hvor mange snusbokser hadde du med til spania? og var det nok?

Jeg hadde med meg 8 bokser, og det holdt akkurat  :) hadde en boks igjen siste dagen.

er du fornøyd med den nye skolen din?
Så langt virker det som en bra skole, med bra miljø og flinke lærere. Men er veldig kjipt at jeg bruker utrolig lang tid til og fra skolen.

hvordan var det å starte på VGS??:)))

Det er litt rart, egentlig.. Men det er jo spennende da :) 

er det noen idiotiske ting du er redd for ?

Vell.. Ja noe som mange ikke er, hvis det er det du mener med idiotisk.. Så er jeg utrolig redd for klovner! de er så skumle 

 er du fornøyd med blondt hår? eller vil du farge det brunt igjen?

Jeg er fornøyd med blondt hår ja. Trur jeg skal ha det en god stund til!

 når har du bursdag?
Jeg har bursdag 19.November og er 96 model. 
 

Liker du kaffe, kaffelatte?

Jeg er ikke så stor fan av smaken kaffe.. Men jeg liker lett ismocca med ekstra mye sjokolade. og enkel kaffelatte med mye karamel.

 topp 5 sanger du hører mye på fortiden?
hmmm... 

Greier ikke si hvem av disse jeg liker best men hører mye på disse for tiden:

-national athem. Lana del rey 

-The Big bang. rock mafia

-Bangarang. Skrillex ft.Sirah

-Beez in the trap.Nicki Minaj ft. 2Chainz

-Drunk.Ed sheeran


 var det vondt å ta inner-conch?

Nei, jeg synes ikke det i det hele tatt :) Jeg tok det med sånn pistolshit, så det går veldig fort, og du kjenner ikke noe smerte. angrer du på tattoveringene dine?
Nei, det gjør jeg ikke :) 


 blir du fort kjent emd nye mennesker?
Ja, det kan man godt si! jeg er en veldig utadvent person :) har du noen dyr?

Jepp, har fire hunder faktisk!
beste brus?

Coca cola nå for tiden. det forandrer seg stadig.

 hvor mange seriøse forhold har du hatt?
Har vell egentlig ikke hatt noen seriøse forhold. Synes jeg!


 kan du svare med video? :-D

Orker ikke denne gangen :D

 Hvor ser du for deg at du er om 5 år ?

Om fem år, da er jeg ehh.. 20 år, hmm.. da ser jeg at jeg gleder meg til å flytte til USA når jeg er 21! Men er ferdigutannnet Makeupartist og Bartender.

 Vil du bo i norge for alltid?

Nei, det kommer jeg ikke til :)  


 Har du kjæreste ?

Nope, i´m singel, and I love it ! 

 hvor mange ganger i uka jobber du?
Jeg jobber ganske lite faktisk.. jobber ca 1 gang i uka .. 

Tar du mye sol ?

Tjaa.. gjorde det i en periode.. Men har ikke tatt det på lenge nå!

 Ting du hater med gutter?

hmmm...let me think! At de skal tøffe seg mer en det de trenger. også kommer jeg ikke på noe mer akkurat nå!

 syns du christian louboutin sine sko er fine ?

Ja, noen av dem er såå fine ! Men noen av dem liker jeg ikke i det hele tatt. Enten elsker jeg dem,eller så hater jeg de.Disse parene er ELSK


har du noe favoritt merke på klær og sko ?

Hmm.. Nei, egentlig ikke.. bryr meg ikke om merke så lenge det ser bra ut. og ikke ser ut som sinnsykt dårlig kvalitet.

 hvor mange barn vil du ha ? og hvor gammel vil du være når du får ditt første barn?

Jeg vil bare ha ett barn, ehh..Når jeg føler meg klar for å få unge.og jeg skal adoptere! hihi

 Kan du nevne alle landene du har vært i ? skal på ferie i oktober og kanskje du hadde noen gode tips til meg ? Helst et sted hvor de selger louis vuitton vesker ? :-) 

Det er ikke akkurat så mange land.. Men Sverige, Danmark, Tyskland, Hellas, og Spania :) Du kan få kjøpt fake i både Spania og i Hellas. Men hvis du har lyst på ekte og billig får du ikke kjøpt det der jeg har vært hvertfall !

 Forsto jeg riktig at broren din er død ? isåfall hvordan døde han ? Kondolerer så masse om jeg har hørt riktig :(

Jeg vil helst ikke snakke så mye om det, er litt for personlig, men ja jeg har mistet storebroren min. Og savner han av hele mitt hjerte.


Savner deg masse storebror, elsker deg.

favoritt klesbutikk i norge?

Urban,Carlings,Bikbok, hm og Ginatricot :) greier ikke velge en..

beste sminkemerke?

Vet egentlig ikke jeg..

favoritt mat?

Jeg elsker Kebab! ahh, nå fikk jeg lyst på det ! 

bruker du løsvipper ofte? hva syns du om det? :D

Jeg brukte det utrooolig mye før. Men har slutta nå! Synes jeg var penere med det før, men det blir for mye.. :) 

Okey, håper dere er fornøyd med svarene :) bloggas

setter igang en liten spørrerunde

Okey! Nå er det en god stund siden jeg hadde spørrerunde, så jeg tenkte å sette igang en liten nå. så spør i vei, så skal jeg svare så godt jeg kan på det i morgen kveld :) 

lets start 

Andre dagen overstått

Da var den andre dagen ferdig på vgs1. Ble fort helg, sluttet jo 11 eller noe, det er deilig! Så har jeg bare vært med Victoria også var jeg på kino med Ida.ajeee


Og vi så på :


Elsker Step up filmene, men må si at dette var den beste av de alle ! annbefaler dere virkelig å gå å se denne filmen. 

nuss nuss

vgs1

Jepp, da har jeg startet på VGS på design og håndtverk! sliiit, men folkene på skolen virker utrolig hyggelige så trur nok dette kan gå bra! 

Har ikke tatt noen andre bilder enn dagens outfit, så her kommer det :


Shorts//Bikbok__Topp//Bikbok__Skjorte//Carlings

ellers idag vært ute med venner :)

 

Innkjøpene fra Spania

Nå skal dere få se alt jeg kjøpte i Spania :jeg elsker denne jakka så mye, den er fra pull and bear 


elsker boksa med krystaller, den er fra Salsa 

fikk dette for 160 euro ! dritbra 
love it 


måtte kjøpe ny mobil med kontant kort, jeg kunne bruke der nede i Spania
rihanna har nesten lik, bare hennes står det peace på 

det var det, me bloggas 

Jeg er en liten trøtting til tider

Hello, jepp, dagen idag har jeg gjort litt av vært.. sett film med victoria tidelig om morgenen. veldig bra film! gått tur med den store hunden min, blondie(engelsk mastiff) blitt dratt til side til side av denne hunden. vært med victoria og noen andre. deretter sett på film og slæppet av med johnny!Noen søte bilder av kjære victoria idag tidelig 


And my buddyyy johnny 

me bloggas snupper

 

siste dagen som var i Spania og overnatting

heyhey, noen bilder fra den siste dagen i Spania :også nå, film med bebbii min 


loveu 

 

Takk for ferien

Er utrolig glad for at jeg fikk vært i Spania i 3 herlige uker! Med fetteren min som jeg ikke ofte får sett,som alltid har vært som en storebror for meg :) så det er rart å sitte på flyet nå, og vite at imorgen er jeg i Norge. Hmm.. Rart. Men på den positive siden med å komme hjem, er at nå får jeg sett vennene mine igjen. Det gleder jeg meg til!
Takk for for en fin ferie Spania.

En time og 20 minutter igjen før jeg lander i Norge. Peace out

Drar hjem om noen timer

Hey! Nå er det noen timer til fetteren min og jeg skal si hade til neste gang vi sees. drar hjem til kalde Norge 20.00 i kveld. kommer virkelig å savnet det fine været her i Spania. Og så klart fetteren min, kommer til å savne han utrolig mye. Får håpe jeg ser han igjen om ikke så lenge. Men har noen timer til som jeg skal tilbringe med han før jeg drar da :) 


All røyken eller ja det dere ser. er at det er så varmt her at. vannet damper om morningen. tihi


Også når vi spiste frokost så vi en katte mor med fem søte kattunger. Dette er da en av de søte små. fikk tatt ett bra bilde av de søte hvertfall :) 


Her hotellet jeg har bodd på i disse tre ukene. kjempe fint hotel, og kjempe fine hotellrom. har hatt en utrolig kselig ferie her med fetteren min :) 

Men vi prekas når jeg kommer til Norge. må nyte resten av tiden her nå ! byebye 

Nelly wants

Hola! internett i dag også. Herlig♥ 

Men orker ikke blogge om Spania akkurat nå. det eneste som har sked i dag er Stranda i noen timer, og bare slappe av på hotelrommet litt nå. så jeg gikk en tur innom Nelly.com og fant noen wants fra my favorite page! Men siden jeg er på spansk nett. så står prisene på Spansk. 


74.95 EURO


19.95 EURO 


59.95 EURO


Ha en fin dag videre

En uke igjen i det herlige været

Hey til dere som fremdeles leser bloggen :) 

Ville bare lage ett kort innlegg og legge til noen få bilder fra Spania. lot of love ! 


Summer sun is my thing


da beach on a sunday, utrolig mange folk på søndager! jæjæ


Her er fetteren min på 23 som jeg har bod hos nå i de to siste ukene og en uke igjen skal jeg bo med han:) glad i deg 

og nå legger jeg ut det siste bildet for denne gang: gårsdagens antrekk etter standa:


Shorts//Bikbok__Topp//Bershka__vest//bershka

Kos dere videre hvor en dere er søtinger :* 

 

Hvordan vi ble kjent!

Heyhey! Maiken har ikke nett i Spania(som dere vet) så jeg tenkte at jeg skylle skrive et lite innlegg om hvordan jeg og maiken faktisk ble så gode venner!

Det hele skjedde faktisk i Kunst og Håndverk timen i starten av 9.klasse da jeg hadde vert syk første timen og Maiken hadde ikke startet før denne timen, men ja, whatever! men i hvertfall hadde alle fått partner til et bilde prosjekt uken før utenom meg og Maiken så da ble det til at vi måtte være sammen! Noe mer klæint hadde jeg ALDRI vært med på! Jeg og Maiken (som da ikke kjente hverandre) måtte stå og ta bilder av hverandre og redigere dem etterpå!


haha sånn ca. slik så vi ut da!

Etter dette prosjektet fannt vi ut at viskulle lage en bro sammen i samme fag, dette var da Maiken ikke så glad, for fordi Maiken var vel litt mer opptatt av skole enn meg på det tidspunktet og jeg fikk slengt i fjeset "Baare hvis du LOVER å jobbe!" :P Meen vi fikk faktisk 5/6 som karakter på dette prosjektet! men så var jo broa vår best og da, hahaha :D Men etter det har jeg og Maiken vert MYYE sammen og støttet hverandre uansett hva! ;)


Noen søte bilder av oss! <3 hihi! <3

Stikk innom bloggen min! ;) www.lovingit.blogg.no <3 hiilseen Synnøve <3

I Love Malaga

Hey søtinger ! 

Da fikk jeg nett i dag også, så får kanskje blogget litt i dag. Det liker me ! 

og siden jeg har nett på selve pc´en min nå, så kan dere jo få se litt av meg i spania.Never try this shit. Det er den Spanske versonen av redbull, uffamei, ikkje godt !Alltid i utlandet ser man løs katter og løs hunder.. men nei da, her ser man kaninner og høner gående rundt.. hmmm


Og nå orker jeg ikke legge ut flere bilder fra denne uka som var, men her var gårsdgaens antrekk ! moah, have a nice day

Og btw, hvis det er noen som lurer så er det utrolig bra kjøpesentre her med masse butikker dere hadde elsket hvis dere liker klær som ikke kommer til norge og ser helt nydelig ut ! 

Synnøve is da gjesteblogger

Heyhey sweethearts !

Maiken Her :) som Synnøve sa i forje innlegg er jeg i Spania, og har null Internett, bare akkurat nå siden jeg låner nettet til en resturang!

Naam pizzaa !
Skal prøve å blogge når jeg kan. Men når jeg ikke gjør det har Synnøve fått en liten jobb med å blogge litt for meg :) sweet love

Nice shoes right? Dette er bare en av tingene jeg har kjøpt :) sees om 2 uker Norge

Ikke nett i spania!

Hei, Maiken er ikke tiljengelig for øyeblikket men venligst legg igjenn en beskjed etter pipetonen! biiiip!

hahah, neida men maiken er faktisk borte i Spania uten nett og kan derfor ikke blogge men hun har spurt om jeg kan blogge litt for henne<3 såå håper det går fint

dette er fine bilder jeg fant på nettet fra Malaga hvor hun er (haha)Sånn håper dere halvveis likte innlegget :P hahaHilsen synnøve (lovingit.blogg.no) <3

elsker å ikke ha nett

Heyhey, er på hytta nå før jeg drar til Spania, men det er ikke internett her så derfor veldig lite blogging.Grunnen til jeg får blogget nå er fordi jeg og kusinen min stakk opp på puben som er her ved hytta og låner nettet dems litt ! dere får ha en fin dag videre :) 


peace out sweethearts 

Nesten ferdig pakket

Da er det ikke lenge til jeg drar til Spania! Det blir deilig med varm vær i noen uker og bo med fetteren min som er som en bror for meg. 

lot of love 

Små innkjøp

Hey, vært å kjøpt litt av vært som jeg kan ha  kofferten min til Spania ! 


Alt er fra h&m 

sweet 
 

Nye negler & ny shorts

Vell, det er ikke akkurat så mye forskjell på neglene mine som det var sist gang jeg støpte negler.. Men måtte jo fylle der det hadde vokst ut, og tok litt mer rosa glitter denne gangen. love 


Denne gangen kostet det 400 kr , sweet? summerfeeling av denne fargen

Også kjøpte jeg en shorts fra Bikbok, love it so much !
399kr !

 

liker?

 

strawberries with a lot of sugar is a yummy piece of shit


yum ! 

 

ikke noe å blogge om

bare vært ute med venner, men har ingen bilder!kos dere videre 

Nye klær og sko fra Nelly.com

Hey, nå har jeg akkurat kommet fra posten, og hentet en stor eske med sko og klær 


Jeg bestillte 3 kjolerog tre par nye sko (JEFFREY CAMPBELL)

Love them all 

 

Hva synes du ?

shopper du ofte på nelly.com

Klippet kort hår på to av venninne mine idag

Hola!

Som jeg har sagt tidligere idag, har jeg jo nå billett til Justin Bieber konserten som er i 2013. Golden circel, happy ! Men uansett, bare sett mange filmer med venner idag etter dette

Også har jeg klipt kort hår på to av venninnene mine idag, Linn & Synnøve :

 

Sånn var håret til Linn før :

Og sånn er det nå etter jeg har klipt det idag:


Synes hun kledde det utrolig godt, og er ganske fornøyd med hvordan resultatet ble. håper du likte det :)

 

Og sånn som dette var håret til Synnøve før jeg klipte det idag :

 

Og sånn ser det ut nå etter jeg klipte henne:


Du kledde også kort hår utrolig godt! håper du også ble fornøyd :) 

 

Hva har du gjort idag?  

JEG HAR BILLETTER

Da skal jeg og bestevenninna mi på Justin Bieber konser i 2013. vi fikk tak i golden circel, me helvete så glade vi er for å få tak i golden circel, når hele bieberfever.com klikka.


ææh, so happy! we are freakin out!

10 ting dere kanskje ikke visste om meg

♥Jeg har skulderskade, og det påvirker treningen min dessverre.

 

♥Jeg skal bli makeupartist og bartender. Men hvis jeg kunne hatt en ekstrajobb en dette så ville jeg vært klesdesigner.

 

♥ Min naturlige hårfarge er mørkblond, sånn boring farge.

 

♥ Jeg snuser.

 

♥ Drømme bilen min er veldig heftig. 


 

♥Snittet mitt var 3.5 dette året. (10ende) og snittet mitt i 9ende var 4.2.

 

♥Jeg elsker gutter med fine blå øyne. Grønne øyner på gutter kommer på andre plass. (Justin Bieber er den eneste gutten jeg elsker med brune øyner)

 

♥Jeg har alltid hatt lyst til å bli cheerleader, men pga skulderskaden kan jeg ikke.
 ♥Jeg blir veldig for rastløs. så hvis jeg blir veldig ratsløs må jeg reise meg og hoppe eller noe sånt. 

 

♥Jeg forandret meg utrolig mye når jeg bygynte i 10ende. før det var jeg utrolig innadvent, hadde gutte/jentete stil. Nå er jeg utrolig utadvent. og stilen min har forandrett seg utrolig mye.

 

Det var noe dere kanskje ikke visste om meg. 

film kveld med jentene som fremdeles er hjemmeOss søtinger og pluss Synnøve ! love

 

dagens outfit 03.07.12

♥ Hey, vært ut idag med venner, kjempe kos! og mer kos blir det resten av sommeren ♥


Sko//Bianco_skjørt//hm_topp//hm_solbriller//glitter

hva synes du ? ♥

 

Nye negler

 

Var å støpte negler tidligere i dag. veldig fornøyd, og det kostet 750kr. er ikke så ille det? 

resten av dagen har jeg vært ute på båt med synnøve. love 

 

PINK love


Vil du at jeg skal lese din blogg ?

Hey sweethearts

 

Jeg vil lese nye blogger. blogger du sjæl, eller har en venn/venninne som er flink blogger. legg igjen i kommentarfeltet. vil gjerne finne en ny blogg som jeg kan bli fast leser av.

 


 

love 

I love you Eric saade

Vg-lista idag med Salem. har skriket en del, spesielt når kjekkasen Eric saade kom opp på scenen! Nam.  har filmet alle artistene jeg synes var bra der, kan lage en liten video av det jeg tok opp, og legge den ut senere. but i just want to tell you, I love Eric saade! Og er blitt litt fan av en som sang der med nav Christopher, gad, flink. nam. 

btw, legger ut randome bilder av de to kjekke karene fra vg-lista

Eric saade:


namnam!

Christopher, vet ikke etternavn:


finere live ! 

sweet dreams 

kjekkaser

Nå skal der får vite hvilke gutter jeg synes er helt forjævlig kjekke.

1. JUSTIN BIEBER

2. CHAD MICHEAL MURRAY3. ERIC SAADE
 

4. DOUGLAS BOOTH Dette er min topp 4 liste med de guttene jeg får helt hva kaller man det "sommerfugler i magen " følesen når jeg ser på bilder eller videoer av dem. 

spessielt Justin og chad! love

Nå vet dere det.

Music is my boyfriend

 

 love

Happy plugs kan kjøpes på Nelly.com NÅ

Finnallyyy, nå kan du kjøpe de fargerike øretelefonene på Nelly.com! Til 199kr.tykk HER for å komme direkte

Jeg skal bestille PINK 


Hvilke farge liker du best? 

The Nicki Minaj lipstick

Jeg har hatt min i en god stund nå, men uansett ville bare annbefale dere den ! fordi den er sinnsykt bra, fargen er perfect, søt og man blir litt små glad av å ha den på. Den kan kjøpes på mac butikken på oslocity eller på nettet. jeg kjøpte den på mac butikken, prisen var vell på 170 ett eller annet. 

Den ser slik ut på design:


Bildet fant jeg bare på weheartit. Men jeg annbefaler virkelig å kjøpe denne gladfargen fra nicki minaj. 

Love this lipstick, og slik ser den ut på leppene mine :


Love ♥

Har du den ?

i såfall you love it ?

 

Ny ipod

 wey, endelig new ipod! 

og nytt deksel til iphonen 

love 

 

Gårsdagens innkjøp & gårsdagen outfit


Kicks 479kr 


Bikbok, husker ikke pris


Veromoda, husker ikke pris 

gårsdagens Outfit:


Skjørt//HM__Topp//Carlings__Ring//Ginatricot

 

Og nok en gang ha en kjempe fin bursadg synnøve 


love you

 

Jenta mi er 16 år idag

♥GRATULERER MED DAGEN SYNNØVE♥ happy birthday too you, happy birthday too you, happy birthday dear Synnøve, happy birthday tooooo you ! Love you 

Tror nok du vet hvor utrolig glad jeg er i deg! og hvor glad jeg er for å ha blitt kjent med deg. Du betyr så utrolig mye for meg, det er ingen som kunne erstattet deg som min bestevenn! Du er helt unik og herlig. Vi eier ikke flauhet når vi to er sammen, det er noen ganger som om vi er i en bobble og driter i at andre kan tenke vi er litt gale. 

Jeg husker første gang jeg møtte deg, jeg var ny på skolen i 9ende og jeg skulle ha deg som partner i sånn bildeoppgave i k&h, og vell vi fikk 3. så når neste gang vi skulle ha en ny oppgave i k&h var jeg syk den dagen vi skulle finne partnere var du også borte. Og du spurte om vi skulle jobbe sammen, jeg var utrolig skeptisk da, fordi jeg var sånn skoleflink i 9ende. Jeg ville ikke være med deg, men måtte det da. Og i løpet av det prosjektet ble vi faktisk bedre venner. Og noen månder etterpå var vi gode venner. Og nå ett år senere klarer ingen av oss å se for oss selv uten hverandre. Vi har i tilleg på ett år gjort utrolig mye sammen, orker ikek ramse opp alt, men noe av det er jo 2 Danmarkturer og en til etter sommeren♥ 

Jeg er Synnsykt gald i deg, og er utrolig glad for å ha en så herlig bestevenn jeg alltid kan stole på og være 1000000% meg selv pluss litt glaskap 

 

loveu

 
Ha en kjempe fin bursdag idag, og håper du likte bursdagsangen jeg sang til deg for noen minutter siden ♥

love 

Ferdig med ungdomsskolen

Trist og glad samtidig, på torsdag var siste dag på ungdomsskolen. Er glad for at det er ferie, men synes det er utrolig trist at jeg ikke kommer til å se de samme folkene hver eneste dag..kommer til å savne denne skolen. Og vennene mine her, kommer til å være rart å starte på en helt ny skole. Etter vitnemålsutdelingen var utrolig mange fra trinnet å spilte vollyball. kjempe koselig! og i går, kom vi på skolen og sprutet ned mange i 8 og 9 klasse. Fordi det er en tradisjon på denne skolen, det var gøy det da. haha! wey. noen få bilder fra siste dag på ungdomsskolen.


love♥

Siste skoleturen i 10ende klasse

Hey, idag har vi vært på en liten skole tur, inni skogen.. hah, jaja, var jo litt koselig når vi kom fram! Idag er da nest siste dag før vi går ut av tiende. rart..

 

 


resten av dagen chill ute, peace My baby

I love my booomblasteer! og Justin Bieber cd´en min, jeg kjøpte idag ! "BELIEVE" want this dress, new hair

 Hey, vært litt overalt de sisste dagene, men det er ikke det jeg skal framtil. Min kjære vennine bleket håret mitt i går, nå er det sånn oransj aktig, men skal så klart farge det flere ganger, men venter litt fordi fargen faktisk er litt søt og for å være snill mot håret mitt.


Her har også kjolen jeg er keen på å kjøpe. Fra ginatricot, utrolig søt 

 

love 

 

 

Dipdye-i want

det er bare så elsk, skal ha det en gang snart ! love it 

hva synes du om det ?


10.06.2012

♥wey, this happend today


with mye buddy, alltid koselig å bli klemt flat, eller hva synnøve?

ellers bare one tree hill ♥ og sånt

og her er outfitet mitt idag :Tights//Bikbok_Skjorte/bluse//Veromoda_olavest//Urban(har lepper bak på) 

peace out bitches xo

outfit & my homie

Hey, i`m with my homie now! in her crib

Tights//Ellos.com_Singlett//Nelly.com_Skjorte//Bikbok_Hettevestgenser//Urban _Caps//laundryher er en liten loka video fra oss søte jenter

 

#love

lite blogging.. den perioden er over nå!

♥Hey folkens!

For dere som ikke har gitt opp på å lese bloggen min da, hah. Har ikke hatt så mye tid til å blogge i det siste. har hatt muntelig eksamen, kom opp i norsk. og fikk 4 ! jeg er stolt, jobbet ganske bra i disse to dagene jeg hadde tiden på å gjøre ferdig eksamen.

Men før dette var jo Justin Bieber i Norge, og jeg er stor fan! så jeg var i Oslo dagen han kom til Norge, og fikk se noen fra Justins crew. og dagen etter så jeg selveste Justin Bieber på senen live. Det har jeg ventet på i flere år. var helt herlig, begynte å gråte. hah, ble så glad for å si det sånn. var en opplevelse jeg aldri vil glemme. var der i hele 12 timer med mine gode venn Linn helt til Justin kom på senen. håper han kommer tilbake til gale Norge ♥ 

ellers har jeg bare vært å kost meg med venner og bryllup faktisk

 


og dette var samme dagen som Justin kom til Norge! vi stakk innom Oslobodyart og så på bildet av meg der :) 


Og her er maki kjolen jeg hadde på meg i bryllupet jeg var i ♥

 

btw, har pappa bursdag idag, gratulerer pappa ! glad i deg :) 

 

 Piercing info, min erfaring

Her har dere litt musikk å høre på mens dere leser dette "piercing postet" fra mine personlige erfaringer med mine 15 piercinger enjoi sweet people

 Okey, dette innlegget skal da handle om piercinger. Jeg skal fortelle om hvordan de forskjellige smertene har vært for meg, og om jeg er fornøyd, eller ikke. 

 

jeg starter da først med 

 

♥ørenene mine


Dette er det venstre øret mitt, som jeg har 7 piercinger i. 

 

-De tre øverste synes jeg ikke gjorde noe vondt i det hele tatt. Jeg tok de med sånn pistol, som man tar i frisør salonger. Så jeg kan si nå med en gang at ingen av piercingene i ørene har jeg tatt med nål. 

- de fire nederste er heller ikke vondt i det hele tatt, så klart dette er jo forskjellig fra person til person. Men jeg synes ikke det var noe vondt i det hele tatt. Det er ikke noe å være redd for!

- Den "normale" nederste øredobben, er vell det minst smertefulle stedet man kan ta. Og nei, jeg har ikke utvidet hullet der, det er en øredobb fra ginatricot.

 


Dette er da mitt høyre øre. 

-Det øverste hullet gjorde ikke noe vondt. Bortsett fra at siden jeg tok det med pistol så er jo det for normale øredobber. Og den øredobben jeg har i der, er tykkere en de vanlige. Så jeg måtte utvide hullet der oppe litt. Og det må jeg si gjorde litt vondt så klart. 

-det som et inni øret kan mange tenker gjør ganske vondt. Jeg gruet meg mye fordi mange sa det gjorde vondt. Men du skjenner det ikke. jeg gjør ikke det hvertfall, spørs om du har høy smerteterskel eller ikke. ( jeg har ganske høy smerteterskel)

-Og de fire nederste er akkurat som jeg sa til forje bilde. 

 

Og angående de ukene etter: De sier det er viktig å rense hver dag etter du har tatt hullene. Jeg gadd aldri gjøre det, jeg var heldig og ikke fikk verk, fikk det bare på den ene av de tre øverste på det venstre øret. 

lett sagt tror nok det er litt vondere etter du har tatt hullet en når du gjør det.( er ikke det bedre at det gjør vondt etter på en der og da?) 

 

Og her hvis du er ferdig med den andre sangen, kan du høre på denne sangen mens du leser videre:


Og nå skal jeg snakke om

 

♥navle piercingen min 

 

Jeg har altid hat lyst på piercing i navlen(og tunga) Men jeg ventet til sommeren 2011. Jeg er utrolig fornøyd med piercingen min, jeg synes selv jeg har finere mage med piercing. 


Sånn så magen min ut før uten piercingen min. litt nakent. rart å se nå,egentlig. Jeg angrer ikke i det hele tatt! 

Navlepiercingen er den vondeste piercingen jeg har tatt! det kan jeg si ærlig. Det er ikke drit vondt. men det gjør vondt, dette er jo forskjellig fra person til person. Men mange av de som ikke synes det gjør så vondt, har på en måte en hudflipp, eller hva jeg skal kalle det. Mens jeg har ikke det, så de måtte jo ta hun direkte fra magen. Litt vanskelig å forklare egentlig, men kanskje noen av dere skjønte hva jeg mente. 

 

Ukene etter var ikke vonde, navlen er det stedet som jeg har hatt minst smerte med etterpå. Var bare vondt de timene etter på. Men jeg var ganske nøye på å rense piercingen da.  

 


Dette bildet var tatt noen timer etter jeg hadde tatt den. Som dere sikkert ser, ikke noe hoven. Og jeg var kjempe fornøyd, og er det fremdeles. Det er gøy å skifte piercing i navlen ! heh, ikke farlig, som jeg trudde først..

 

Og til sist skal jeg snakke om min kjære venn 

 

♥Tungepiercingen min 

 


Dette er rett etter jeg tok tungepiercingen min! som jeg er utrolig fornøyd med for å bare få sagt det. 

Jeg tok min på Oslo bodyart, 16 desember. tror nok jeg ikke vil glemme det, for det var også den dagen jeg fikk min første model jobb! på Oslo bodyart (henger på veggen i studio) 


Det er utrolig gøy ! 

ja, men back to smerten med tungepiercing. Det gjorde ikke noe vondt, det gikk så fort at man ikke fikk kjenne på noe som helst smerte. jeg var jo piss nervøs før jeg skulle ta den, jeg liker jo ikke nåler. (men etter alle hullene så er jeg ikke like redd som før.) Jeg husker jeg var så nervøs når hun tok tak i tunga mi og skulle tegne en prikk og sette på den klypa. og bare så nåle, åh, fy. men det var jo over på 2 sekuner. det gjør ikke noe vondt. 

 

Ettertid, jeg fikk med meg sånn mundskyll som jeg skulle ta tre ganger om degen. (som jeg tok veldig alvorlig, ville jo helst ikke få noe infeksjon i tunga) 

rett etter jeg hadde tatt piercingen, løp jeg og vennina mi til butikken og kjøpte en hel boks med iskrem, som jeg satt å spiste på hele bussturen hjem. Det gjorde jo at tunga mi ikke hovnet opp så mye.  jeg skulle komme tilbake etter to uker for å bytte stang i tunga, fordi det var normal tid for at tunga ikke er hoven lengre. Tonga mi var hoven i kanskje 5 dager, så det var ganske deilig. Men i de 5 dagene var det mye myk mat og suppe. ble ganske lei det etter de dagene må jeg si. Just sayin, det er vanskelig å ikke leke med tungepiercingen. jeg gjør det hele tiden, føler jeg. men jeg angrer ikke ett sekund på at jeg tok den. Når jeg skifter piercing i tunga og stang så tar jeg den så fort inn i gjen, fordi jeg synes det er så rart å ikke ha den kula der. rett og slett lit ekkelt. vet ikke hvorfor, men sånn er det bare.

 

Dette var da piercing innlegget mitt. hvis du lurer på noe mer angående piercingene mine. Så er det bare å spørre i vei :) 


 

 

16052012

Kom opp i Engelsk skriftlig til eksamen igår! kom opp i det jeg ville, det var herlig følelse det !

 

og just today :
Ha en fin kveld videre folkens! have a lot of fuuun tomorrow !!!!!!

Hva skal du imorgen ?

Want this dresssøt, right?

sweetheart


I was so fuckin happy! denne koster egentlig 299! i love it. Også var den på salg idag, fikk den for 100 kr ! ahhh+ kjøpte jeg noen heftige øredobber, de får dere se i morgen !

my girl

 
vell, kan vel ikke si mer en at hun følte for å sminke seg, for å vise at dette ikke ser bra ut

#LOVE

Peace out 
 

13052012


Btw, takk for en koselig dag jenter, it was KOSELIG

Yesterday
♥Takk for en herlig kveld i går jenter ♥

 

noen innkjøp

♥ Hey hey, på torsdag var det tilbud på det senteret ved der jeg bor. Jeg kjøpte bare et klesplagg, men den er drit heftig.


Fra URABAN! love it ♥

Også kjøpte jeg noe idag på StorO senteret i Oslo på salg


carlings


Carlings


Carlings


Levis

 
Levis


Levis


Levis


Levis

 

Jæ, det var det!

 

Noe du likte eller har her?

 

Rihanna INSPO
Digger hun der, hun er ett stort icon, she´s a part of me, kind a. 

Smart shit

♥Jævlig smart! Og det blir faktisk bra♥


-Love

The best friend

♥Hælla 

Min beste venninne, var i London for kanskje 2 uker siden! Og hun kjøpte med to herlige gaver til meg som jeg elsker ♥ (loveyou vennen )


Smykke ! 

&


En jævlig hefti Justin Bieber t-skjorte ! ahh, love it ! 

Btw, Musikkvideoen til boyfriend ! uffamei, han er fin der altså.

Go and watch the sexy video: http://www.youtube.com/user/JustinBieberVEVO

 

Peace

2 av outfitene mine denne uka


Tights//Ellos.com__Topp//Bikbok__Hettevest//Carlings/Urban__Militær vest//Ginatricot__Piercing//Tattoo tom 
Tights//Bikbok__Topp//Urban__hettevest//Carlings/urban__Olavest//Ginatricot

Like?

uffamei, jeg liker dette


 har sååå lyst på alt på bildet ! elsker det ! 

liker du ?

 

Chillin with Victoria

love you girl 
vi loker ikke når vi vell er rastløse ! haha, btw, i love paradise hotel, DENNIIIIIS !!!! ahh

you like ? 

vi er litt søte da ? 

 

dette har skjedd i det siste i bilder
(drake) 

& venner ;) 

smile

have a nice day, skal begynne å blogge bra igjen snart ! 

Jeg var Indisk Idag

Jeg og synnøve danset for hele skolen ! Liksom kinda, begge hadde på sånn, mer får dere tenke dere ;)

the happy girl


smile its a brautiful day 

glemte å fortelle dere noe

 

dere skjønner nok hva jeg glemte fortelle ;) 

 

JANOSKIANS

♥ love you guys ! you´re amazing, and Beau Brooks, youre DAMN handsom ♥

 

Han som er kjekkest er han som har grønne øyne og han som tar mest mat på denne videoen, som snakker med de to ung guttene! ahhh

 


 

love! 

Han jeg prøvde å forklare hvis du ikke vet eller skjønte hvem han er! så er det han som har svart singlett og caps på dette bildet ! nam 

olastoff er ahhh

♥ Heey B to the I to the T to the C to the H

 

Olastoff på jakker, ahhh! love it 

I WANT 


serr! skal ha denne, når jeg får penger ... igjen :) og pluss en ola vest ! 

love 


 

Chilli'n

Smile

Have a Nice day

JB loveI`m a true Belieber


Nananataha !


 

Artige og weheartit

mehe

damn!

 

Innkjøpene fra Danmark

Her kommer innkjøpene fra Danmark

<