Teori,Trening & stavanger

Hello♥

Nå har det vært utrolig lenge siden jeg har blogget. Glemte helt å blogge i sommer. kort fortalt om sommeren er at jeg har vært i spania i noen uker, på hytta noen uker, hjemme med venner, trent mye og øvd masse til teorien til bil lappen. Nå er det jo ikke spnn alt for lenge til jeg skal ta lappen, så da var det på tide og sette i gang å lese til teorien, sånn at den dagen jeg fyller 18 så er det bare å kjøre opp. 

På mandag var også foresten første dagen min på skolen igjen, har begynt på påbygg, fordi det gjør jo ikke noe å ha studie selv om jeg skal utdanne meg som makeup artist. også har jeg vært veldig flink til å trene nesten hver dag i noen mnd nå. og det siste jeg har å si for nå, er at jeg har fått kjøpt stavanger billett til russetiden, satt og så på nedtellinga i nesten 20 minutter for å være sikker på at jeg fikk kjøpt billetten. Men nå er jeg hvertfall sikra billetten. takk gud for det! 

Ellers så skal jeg prøve å skjerpe meg litt med å blogge litt ofttere! og btw, har satt på langt hår, gjorde det i spania :)

nå skal jeg forsette å øve på teori, ha en fin dag videre!

xoxSkriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits