Jungle park

Hello ♥

Tenkte jeg skulle fortelle dere kort og enkelt hva jeg har gjort her i Spania siden jeg kom  hit for noen dager siden. 

dagen jeg kom hit, altså mandag: 

Da gjorde vi egentlig ikke så mye, bare slappet av litt ved bassenget. og tok det med ro resten av dagen. Det var utrolig godt å endelig få se fetteren min etter ett helt år :)

Tirsdag:

spiste frokost ute også  dro vi på stranden og slappet av , etter noen timer dro vi å spiste litt lunsj. og senere på kvelden dro vi ut å spiste middag.onsdag:

dro vi på stranden, også etter noen få timer der, dro vi til en dyrepark som heter jungle park. så mye søte dyr der, omg, ville gå å kose med de. spessielt løven. også dro vi ut å spiste på kvelden.

det var enda flere dyr som jeg tok bilde av i parken, men om jeg skulle lagt ut alle de så hadde jeg brukt alt for lang tid på dette innlegget .

Torsdag:

dro vi på shopping! woop, fikk shoppet litt. men blir mer shopping iløpet av ferien tenker jeg. etter shoppingen dro vi hjem og spiste taco. mmm :)

Fredag idag altså: 

har vi vært opp på ett sånt fjell her i tenerife. og for resten av dagen, vet jeg ikke hva som skjer. men enten blir det bare å slappe av inne eller å shoppe litt. det har vært litt overskyet i går og idag så får håpe det blir fint vær i morgen slik at vi kan få dratt på stranden og fått litt sol.
xox

 

 

 Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
hits